36 Saattir Uyuyamıyorum Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar en son 4 Nisan Öğlen 12 de uyandım o saatten beridir uyuyamıyorum. Dün gece sabah 11 e kadar asslaa uykum gelmedi 11 gibi biraz geldi ama o saatte uyursam düzenim mahvolur diye uyumayayım dedim şimdi de asla uykum gelmiyor yarın öğlen 1 de arkadaşlarımla buluşucam ama napıcam bilmiyorum. İnternette araştırdım bazı insanlar depresyon belirtisi olabilir falan demiş. 1 hafta önce 2 senedir sevdiğim eski sevgilim beni engelledi ve baya kötü şeyler söyledi bu durumu baya kafaya takmıştım 2 gün hiç odamdan çıkmamıştım falan sonra artık insanlar arkamdan konuşmasın diye herkese takmıyorum dedim yeni bir kursa yazıldım youtube kanalım vardı onunla iyice ilgilenmeye başladım benden hoşlanan bir cocuga sans verip konuşmaya basladim falan ve gerçekten unutmuş gibi hissediyordum ama bir yandan da arkadaşlarım çocuğun hikayelerini bana yolluyordu ister istemez merak edip bakıyordum. Acaba bununla ilgisi olabilir mi ben her ne kadar unuttum desem de bilincaltimda kalıp uykumu engelleyebilir mi? Kuzenim psikolojini bozucaksin yapma böyle diyor ama gercekten bilerek bir şey yapmıyorum her uyumaya çalıştığımda boşluk asla uykum gelmiyor bazen sıkıntı kapliyor bazen umursamazlik bazen sebepsizce ağlama ama uyku yok ne yapabilirim bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
Kitap okumayı denedim bu 36 saatte 2 kitap bitirdim ise yaramadı sıcak dua aldım müzik dinledim süt içtim ama bunlar da olmadi
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin uyku haplarından bir tane icip uyumayı denicem umarım bu sefer olur
36 Saattir Uyuyamıyorum Ne Yapmalıyım?