Güncellemeler
+1 yıl
Kitap okumayı denedim bu 36 saatte 2 kitap bitirdim ise yaramadı sıcak dua aldım müzik dinledim süt içtim ama bunlar da olmadi
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin uyku haplarından bir tane icip uyumayı denicem umarım bu sefer olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
senin iyi bi z2kilmeye ihtiyacın var senin iyi bi ter döküp uyuman lazım
ananı bac*'nı skip ter attirsinlar s*refsiz
uyuyamayını bizim köyde z2kiyorlar :D
bence birkaç saate gelir uykun inşallah. evet kafaya taktığın durumdan dolayı olabilir ama bir hafta önce ayrıldın ve yeni birine şans vermen garip geldi. süre biraz kısa değil mi
1 hafta önce ayrılmadık. 2019 aralık ayında sevgiliydik 2020 subat gibi ayrıldık o benden ayrıldı ben aylarca onu bekledim geri döner diye eylül gibi tekrar konuşmaya başladık aylarca konuştuk ben onu bekleyip kimseyle sevgili olmamışken o bana en yakın arkadaşım dedigi kızla bile öpüşmuş zar zor bunları da affettim 5 ay falan sürekli konuştuk 1.5ay önce bu bana yazmamaya yazdıklarıma da cevap vermemeye başladı 1 hafta önce de instagramdan engelledi wpden sebebini sorunca da ağır konuştu 2 sene boyunca ne olursa olsun hiç beni kırmamaya çalışan çocuk o kadar farklı bir insan olarak davrandı ki. Yani ben yeni birine şans vererek değil bu konuda bu kadar geç kalıp enayi gibi yillarimi ona harcayarak hata yaptım bence süre de kısa değil.
Ayrıca o beni durduk yere engellemesine rağmen yine ben ona yazdım daha önceki olaylarda da hep ben yazdım ben ben ben o keyfi isterse geldi ama ben artık yoruldum çabalamak istemiyorum
okey şimdi anladım. süre kısa değilmişş. daha yazma bence kendini tutmaya çalış. seviyorsa kendisi yazar, sevmiyorsa da bosver zaten. yazdığı zaman da hemen kabul etme süründür biraz
Şu ana kadar hep ben yazarken "onu seviyorumm içimde kalmasin" diye dusundum ama artik ben yazmam bunca seyden sonra yine uzulmeyi goze alamam. Onun da yazacağını düşünmüyorum dediğim gibi 1.5 sene önce ayrıldık ama ne olursa olsun asla sevmeyi bırakmadım hep bekledim ve başka kimseye şans vermedim çünkü engellemeyi geç hep beni kırmamaya çalıştı beni sevmese bile benim sevdigim kisi oradaydi ve bir gun geri donucegini biliyodum ama bu sefer cok farkliydi sanki tamamen baska bir insan olmus gibiydi ve bütün umutlarım bitti o yüzden her şeyi değiştirmeye uğraşıyorum zaten ve büyük ihtimalle de o yüzden uyuyamıyorum
Oha ders çalışsan varya
Bu uykusuzluk biraz daha devam ederse kendimi ilim yoluna adicam günde 18 saat dersle bütün sınıfı geçicem ortalamada 😂
48 saate tamamla knk baride 2 gün etsin tam
Neden madalya falan mı dağıtıyorlar 48 saat uyumayinca
Döv bide
Nasıl bi enerji açığa çıktıysa..
Yat uyu :)