Zayıf olmak çok güzel birşey mesela tutturmuşlar ideal kilo ideal kilo şeysiiii🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 45 kiloyum diye hakaret ediyolar ama ne kadar zayıflık o kadar mükemellik 💜💜 bunu bilmiyorlar 45 kilonun üstünde olmak kız erkek farketmez bana obez görüntüsü veriyor keşke herkes benim gibi düşünse Türkiyede mükemmel görüntü oluşurdu 😩🤦🏻😌
Güncellemeler
+1 yıl
45 kilo ne dediniz biliyorum çok nefret ediyorum bu halimden allah kahretsin de işte neyse yakında zayıflıcam kurtulcam bu görüntüden
Kac kadin var o kiloya erismenin hayalini kuran, zayiflik gibisi var mı ya
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya özür dilerim ama 45 bana çok geliyor ben 35e düşmeyi planlıyorum da ondan ziyade zayıflık aşırı mükemmel birşey cidden keşke herkes zayıflasa herkesi tembih edicem
Hayır canım ne alakasi var daha bide erkekte de 45 kilo diyosun bı erkegin 45 kilo olmasi onun hem görüntüsünü hem sağlığını kotu etkiler 45 den fazlası obezlik geldigini düşünüyorsan bence senin düşüncede bı bozukluk var sende bence bı on kilo almalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boya göre değişir, muhtemeler 160 civarısın.
190 olsaydın kemklerini sayıyor olurdun.
İdeal kilo budur.
Tüm herkesi almaz, boya göre alır.
168im
160 civarı işte.
35 e düşcem
Tabut da güzel aslında.
kilo boy endeksi diye bir şey var kardeş 2 metre adam 45 kilo olursa kemiklerini sayarsın
ben 168im
boyuna göre ideal kilon 60
60 ne😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Obez yapcan sende beni
fit olabilirsin obez olmazsın fadf
Kac kadin var o kiloya erismenin hayalini kuran, zayiflik gibisi var mı ya
Ya özür dilerim ama 45 bana çok geliyor ben 35e düşmeyi planlıyorum da ondan ziyade zayıflık aşırı mükemmel birşey cidden keşke herkes zayıflasa herkesi tembih edicem
35 olmaz 25 iyidir
Sen kendine hangi kiloyu yakıştırıyorsan en iyisi odur
Sen direkt organlarini falan sat 40in altinada cikarsin guveniyorum sana
45 de çok zayıf ama bence 50 55 arası iyi
Bana obez geliyor öyle olmak
Hayır canım ne alakasi var daha bide erkekte de 45 kilo diyosun bı erkegin 45 kilo olmasi onun hem görüntüsünü hem sağlığını kotu etkiler 45 den fazlası obezlik geldigini düşünüyorsan bence senin düşüncede bı bozukluk var sende bence bı on kilo almalısın
Boş yapıyosun
Sen boş yapıyorsun canım 45 kilonun üstü obezlik nedir yaaa 😂
Ağlama da git kilo ver
Canım ben 55 kiloyum zaten gayet iyi fiziğim bence sen ağla çünkü sana o kiloyla kimse bakmazz
55 obezitenin eşiği
😂senin bu düşüncende cahilliğin eşiği bence sen git de bi psikologa görün
Zate annem illa götürcem dedi götürdü istemedi doktor durmadım fazla annemi çıkardı odadan sorular sordu sonra çık git dedi
Yani çok saçma 45 in üstü obezlik olduğunu düşünmen bence kilo almalısın ve bu düşünceden kurtulmalisin
Zayifken beynin de zayif oldugunu bilmiyordum :s
Bilgisizliğin bu kadarı
Boyun kaç iyide.
168
Himm zayıf gibi duruyor gerçi bazı bölgeler büyükse bir şey olmaz belli etmez fazla.
Büyük bölge? bos yapma her yerim. ince az kaldı biraz daha incelcem sadece
Anoreksiya var sende muhtemelen dikkat et.
Birde düzgün konuş soruna doğru düzgün cevap verdim görüş yazdım, terbiyesizlik yapma.
Çok zayıf kadın biraz dolgun olmalı
Obez mi olsun pes
Obez diil balık etli hafifte göbekli... kadınlara fitlik yakışmıyo bencd
168 boyunda 62 kilo olan arkadaşım var onun gibi mi diyorsun göğüsleri de büyük 🙁
Evett... sevgilisi var mı : D
Var evet
Şanslıymış ozaman çocuk
Bul o zaman öyle birini
Wanted bulana ödül var... Yardımcı olsana
Bende beğeniyorum
Sen fazla düşünme
45 kilo ne ya
Fazla dimi 😌😌😩😩 Biliyorum 35e düşcem zaten
Tebrikler