AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
2000 var :/
Daha bu bir baslangicc neki buu
Biz 28 olduk, 93lüler 30a merhaba dediler bile. Zaman çok acımasız.
🥲 resmen geri dönüşte yok, sürekli yaş alıyoruz, kabus gibi bişey
Maalesef.. Geçen youtube da gezerken çocukken çok sevdiğim bir grubun 99da çıkardığı bir parçanın klibine denk geldim. Birisi yorum yazmış "dear 90s kid, 30s are coming". Bu yorumdan sonra tüm modum düştü.
Yaaa bende sevdigim dizilerin üzerinden 10-15 sene gectigini ögrendigimde bu hissiyata kapiliyorum. 🥲 negüzeldi eski günler
Gerçekten:/ Bir şarkı duyuyorsun mesela bu daha geçen sene çıkmamış mıydı diyorsun releasing date e bir bakıyorsun 11 sene olmuş..
Evliyim, çocuğum var, hayat akıp gitmiş 🥲 okuldan arakaşlar görüyorum hala takılıyolar öyle. Herkes farklı bir yol çizmiş. Annelerimiz, bakarımız gibi hayata atılmışız.
Daha geçen hafta arkadaşımın düğünündeydim ben de. Evlenenler de var çocuğu olanlar da. İlkokul yıllarım dün gibi aklımda. Daha dünün afacanlarıydık biz. 2000de doğulur mu ne diyecekler 00lıyız mı diyecekler diyip gülüşen arkadaşlarımın gülüşmeleri kahkahaları sanki yeni söylenmiş gibi kulağımda çınlıyor. Şimdi o 00lılar bile 23 yaşında. Evlenenleri bile var.
Yaa evet aynen öyle, bende hatırlıyorum o ne öyle araba mı bu 2000 model diye gülüştüğümüzü. Onların bile çocukarı var 🥲 ben daha yaptığım yaramazlıkları hatırlıyorum, annemin beni yıkadığı anları. Ağlayasım geldi cidden, keşke kıymetini şimdi anlamasaydım o anların. O yüzden şu an elimde olan şeylere okadar sarılıyorum ki, biliyorum göz açıp kapayıncaya kadar biz 40 olacağız ve ben bu anımı özleyeceğim.
Kesinlikle katılıyorum. Her saniyemiz çok kıymetli hocam, evet 30lara giriyoruz ama 30-40 arası da 40 yaşından sonra çok kıymetli olacak. Her günümüz çok çok kıymetli. Her saniyemizi dolu dolu geçirmeye ve anın tadını çıkarmaya hayattan keyif almaya bakalım. Hedeflerimizi hayallerimizi ertelemeleyim. Hala vaktimiz var birçok şey için💪🏻
Haklisin 💪🏼 daha 20ler bitmedii, önümüzde uzun bir yol var. İyi geldi bu konuşma, teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. Bir de hayatı planlamak, yıllık planlar yapmak hedefler koymak da çok işe yarayabilir. Bir listen olacak mesela her yeniyılda o sene için yazıp çizeceksin madde madde. Bu sene yapılacaklar listesi şeklinde. Sene sonunda yaptıklarına tik atacaksın, eksikler illa ki kalır, onları da mümkün olduğunca sonraki senelerde tamamlarız ama bu dediğimizi yaparsak çok faydasını göreceğimizi düşünüyorum. Senelik hedefler ve planlar yani kısaca
Evet bende katılıyorum buna, yoksa ev işi çocuk, iş falan geçiyor zaman hiç bir şey yapamadan. Benimde çok işime yarayabilri böyle bir plan hazırlamak. 👌 işte genç beyinlerin hali başka oluyor 😂
Kesinlikle hazırla hocam:) Hele sen evlisin çocuğun var daha da az vaktin kalıyor gündelik işlerden kendine vakit ayırmaya, senin için daha da faydalı olur:)
Hatta eğer KS silinmezse ve hesaplarımız durursa yıllar geçtikçe hayat nasıl gidiyor güncelleyebiliriz bu soruyu:)
Güzel bir tavsiye oldu bu benim için 😊 ozaman seneye görüşmek üzere diyelim. Ben kaçıyorum, malum sabah erken kalkan bir bebek bar var haha. İyi geceler hocamm ‼️
Seneye ilk checkpoint noktamız olsun o zaman:) görüşmek üzere hocam iyi geceler
😊👋
Hayat çabucak geçti ama en azından bekarım gece kalkıp çocuğa bakma derdim yok bi yattım mı deliksiz uyurum 😅 oh biraz nispet yapayım 🤣
Aşk olsunn 😂😂😂 o zamanlarımı öyle bir özlüyorum kiii. Ama evlat kokusuda bir başka oluyor be 😅 onsuzda yapamam
Çocuk yok rahatsın oh en güzel zamanlar o zamanlar ee boşuna dememişler bekarlık sultanlık diye 😂😂😂 şimdi uyu uyuyabilirsen annesi 😅
Elbet sende bu yollardan geçeceksinbaba olunca ozaman benim içerdeki bebek büyüyüp kendi kendine uyuyor olacak 😂 görürürmm seniii haha, hadi ben kaçar bebem uyanmadann.
Hahah belki ben evlenmeyi düşünmüyorum 😂😂 bebesi uyan da anneyi uğraştır biraz hadi 🤣
Tabi tabii 😂 lütfen güzel isteklerde bulunalım 😅 annelerin uykuya ihtiyacı var.
Şaka bi yana inşallah bebeniz uyanmaz da biraz rahat edersiniz 😄 kaç yaşında
Aminnn, tam 1,5 yaşında 😅
Desenize daha çoook uykusuz geceleriniz olacak anne baba 😅
Bana biri böyle olucak deseydi biraz daha beklerdim 😂 kimse fragman göstermedii. Haha hadi ben kaçtımmm
Hahah film daha yeni başlıyor 😂 hadi iyi uykular 😴
Yaaa amaa 🥹 bol keyifler dilerim, teşekkür ederim
Korkma annesi ya 😄rica ederim Allah rahatlık versin 😇
Aminn 😴
😴
Sorma. Geçen gün doğum günümde annem 2 yıl sonra 30sun yani diyince bana da bi kal geldi 😢
Yaa ama buda yapılmazzz insana 🥲 sende deseydin ben hala 20ilerimde bir çıtırım diyee
20lerin yanındaki 8e napıcaz 😂
Gözünü kapatınca hiç bir şey gözükmüyor.🫣 aaa nerde hani ben görmüyomm
😂 nice😏
😂🫶
Neden morelimi bozuyorsun? Şu saatte pü sana 🤣
Tek başıma morelim bozulsun istemedim 😂
Hain kostok çekirdeğimi çitlemiş uyuyacaktım uykumu kaçırdın
Haha, aç bir hüzünlü şarkı. Bugünde böyle olsunn
Youtube > Rana - Son Arzum
Hadi bende actim sana eslik ediyorum 💪🏼
Keşke bende 26 yaşında olsam.
Sen kaç yaşındasın?
23 yazıyor ya.
Negüzel işte 3 yıl daha geç 30 olcaksınn
Yaslandiniz bea
Deme işte onu 🥲
Ben liseyi bitirdiğimde siz 10 yasindaydiniz yolda yuruyemiyodunuz daha aklıma geldi. f
Artık yaş farkı kapandı biz yaş alınca 😂
Aynen
Hiç sorma ya 🥲
🥲🥲
Evlilik düşüncen var mı senin
Evliyimm, çocuğumda var bir yaşında 😂 okadar yaşlandım yani
Cidden mi
Kaşla göz arasında
En son 20iydim ben
95 burada
Ahh kardeşim 🥲 30a doğru yol aldıkk
40 a kadar genç
Bende hep öyle kandırıyom kendimi 😂 40 olunca 60 a kadar dicem haha
Off 22 yükleniyor
20den sonra zaman uçuyor
Evet ya 21e ilk girince onu anladım çok moralim bozuldu. 20 süperdi. 22 bilemedim kfdkdkdjdiddi
30 olsam ağlarım heralde
Yaa benim için asıl dönüm noktası 26 oldu, 30a bir tık yakın ya. Morelim acayip bozuk 😂
😄😄
Yaşlandınız jdhxj
Sen kaçlısın
Heyyy 98 lilerde seneye 26 yanlız 😂 lütfenn amaa
Ben 2000 liyim sjchshdh
Elbet birgün sende gelecen bu yaşaa 😂 üff çom üzülüyorumm
Önemli olan ruhun kaç olduğu
Ruhum daha yaşlı benim 😂 görüntü 20, ruhum 40
sor :D
Nezaman yaşlandık yavv
değil mi
Biz nasıl 31 olduk
Eskiden 31 benim için amca yengeydi 😂 şimdilerde kanka oldu
Büyümeseydik ya bu kadar 🥲
Varsa bir formülü alırım 🥲
Kelin ilacı olsa 31 olmazdı 😭
Bu iyiydi 😂
😀😀
Sor bakalım
Ne ara yaşlandık böyle
Ah bilsem bu yaşa geldim elimde ne sevgi ne iş ne sağlık var
Yaa durduk yere hüzünlendirdinn, deme öyle. İşin şakası bu daha biz 20ilerin ortasında çıtırız, önümüzde inş uzun bşr yol var.
Arkadaş mı olsak Instagram snap var mı
Burdayım olduk valla
🥲
Bir bakiiorum koca ömür boşa gecmis ne sevgili var ne bişey terkedilmeleein acısı zamanın yipratmasi
Dur depresyona sokma durduk yereee. Olsun onuda 30 larda yaparsın
Heves bırakmadılar bee napalim snei buldum bir dertleselim dedim yaş ortağım bırakmam artik
Hahah ben yaslandim artik erkenden yatiyoz yoksa sabah kalkamiyoz 😂 üfff yaslandigimi hissettim yine
Ben gecelerin insaniyim 2 ler 3 ler benim
Sabahin 7sinde kalkan bir bebegin yoksa uyu tabi 😂
Pardon uyuma 😂
Allah bağışlasın bebeğim olsa keşke de uyusaydim. erkenden bı seveyim dedim ortada bişey yokken terkedildim seçmekte haram bize ne
Aminn, umarım oda olur bir gün 💪🏼
Valla zor sevdiğim kadın terketti burdan tanışmıştık özlüyorum sma yok olsem keske
98liyim sor
Sende kendini 20 yaşında sanıyormusun bazen 🥲