Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre; salgın başlangıcından bu yana Türkiye’de yaşayanlar ortalama 3,2 kilo aldı. Şişmanlamanın kadınlarda daha yaygın olduğu açıklandı.
Bu dönemde yaşadığım birçok kötü olaylardan dolayı ( Allah kimsenin başına vermesin inşallah 😔😔😔 ) kilo alıp verdim ama şu an totalde 10 kiloya yakın verdim ve daha vereceğim 24 kilo var Temmuz’un sonuna kadar vermiş olacağım Allah’ın izniyle 💪🏻🙏🏻🤗
Ben salgın döneminde 5 kilo aldım ramazanda kilo vermeye çalışacağım hatta şimdi bile kahvaltıdan doymadan kalkmaya başladım ve çayıma şeker kullanmıyorum
Bence onun koronayla filan ilgisi yok. Onun şöyle bir ilgisi olabilir bana göre: dışarda yapılan tüm tatlılar tatlandırıcılar ile yapılır ve bu insanlara inanılmaz kilo aldırır, tüm besinlerimizi artık marketten paketlenmiş şekilde alıyoruz ve bunlar da insana kilo aldırır, insanlar eskisi gibi kendim yapayım demiyor hazıra daha çok alıştık ve bunlar da insanlara kilo aldırır, satın aldığımız tükettiğimiz yağlar bir halta yaramaz bunlar da kilo aldırır, dışarda yediğimiz sokak yemekleri müthiş kilo aldırır. Yani sağlığımızla oynanıyor arkadaşlar. Yoksa zaten insanların çoğu günlük spor yapmıyordu bu ülkede, korkmadan önce de bu halde yaşıyorduk, korkmadan sonra da.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Koronadan önce de bul halde sporsuz yaşıyorduk, koronadan sonra da.
Evet bende aldım. Her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da eve mahkum olduğum dönemler de yatmaktan ve yemekten başka bir şey yapmadık. Tembelleştik iyice. En kısa sürede fazlalıklardan kurtulcam
Tüm arkadaşlarım 15 - 20 arasında kilo verirken bende bir 5 kilo aldım :D Çünkü yedim aldım :D Şaka bir yana da mahvetti bu corona beniğğğ :) İnşallah veririm :D Yoksam durum vahim sjsjsj
Selamm millett🙋♀️ Kilo veren nadir insanlardanım galiba😂 Şöyle bi durum var ülkece netflix bağımlısı olduk film veya dizi izlerken bişeyler yeme, içme isteği bitmiyor. En azından kahve bile içsen kilo yapabiliyor bu yüzden uzun dönem evde film ve dizi izlediğimiz, dışarı çıkamadığımız için, hareket edemediğimiz için baya bi kilolandık. Ama yine vermek de bizim elimizde diye düşünüyorum🙅♀️😂
Corona baslarinda kilo aldim 56 kilo oldum sonra corona olup o aldigim kiloyu geri verdim ustune de stressten falan biraz daha zayifladim Şu an 49 kiloyum
Bu süreçte evde vaktim daha çok olduğu için yediklerime dikkat edip evde spor yapmaya başladım şuana kadar toplam 14 kilo verdim 😅 umarım daha da vereceğim
Peki neden bu seçenek? Kilo aldım da ondan. 😁 hareketsiz kalmaktan. Başka sebebi yok. Onun peşini can sıkıntısı izliyor. Sonrasinda da abur cubur yiyorsun
10 kilo ile pandemi ve kış serüvenim çok kötüydü evde yaşam mücadelesi veren patlamamak için sivri ve delici aletlerden kaçann balon gibiydim 😂😂😂 -3 kilo ile vermeye devam ediyorum yaza eski ideal kiloma dönecem inşallah hedefim bu yönde 🤲🤲🙈✔️
Sonucu güzel olursa benim için iyi bir şey kilo vermek. :) Aramıza ailesi girdi 10 senelik ilişki. Çabalarımız boşa çıkmazsa eğer değecek tabi ki kilo vermek iyidir.
Bu insanlar medya beni deli ediyo arkadşa ya 😀millet çatır çatır ölüyo bizimkilerin aklı ya kıçında ya midesinde 38 yaşında gencecik adamı gömdük biz ne kilosundan bahsediyolar anlamıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
52 kiloydum 59 oldum :( boyum 163 bu arada çok zayıf değilim yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hep balık etliyim zaten ekstra bir kilo almadım yani
Açıkçası pandemiyi fırsat bilerek esneme ve spora daha çok ağırlık verdim. Kas kütlesi kazandım, esnekliğimin sınırlarını zorladım. Tembel yaşamak pandemi olsun olmasın her zaman verimsizdir.