Böyle tipler var ve benim çok komiğime gidiyor açıkçası. Aşının ilaç şirketlerinin oyunu olduğuna, ilaç şirketlerinin bizleri yavaşça zehirlemeye çalıştığına inanıyorlar ancak ufacık bir baş ağrılarında hemen aynı ilaç şirketlerinin ürünü olan ağrı kesiciye sarılıyorlar. Neden oluyor bu?
“Aşı ilaç şirketlerinin oyunu!” diyenler neden haftada 3 kere ağrı kesici içiyor?
En son ne zaman yapay ilaç kullandık hatırlamıyorum. En basit ağrı kesiciler de dahil.
İlaçlar konusunda büyük oyunlar döndüğü kesin. Çoğu ilaç hastalığı iyileştirme değil anlık rahatlatma için tavsiye ediliyor doktorlar tarafından. Eğer gerçekten sağlığımız düşünülseydi birçok paketli gıdanın kanserojen madde içerdiğini bilen çok saygıdeğer (!) ilaç şirketleri paketli gıdalarla mücadele eder, margarine savaş açardı mesela. Hepsi çok büyük sektör ve insanlar da kobay olarak kullanılmaya devam ediyor.
Ben de her gün ağrı kesici kullanıyorum. Ama bunu kullanmamın sebebinin ilaç firmasına ait olduğunu düşünmüyorum. Bağımlısı olduğunu düşünüyorum. Bağımlısı oldukça herhangi bir vücut bölgem inadına ağrıyor ve ağrıya dayanamayıp ağrı kesici kullanıyorum. Bu davranışımın bana zarar vereceğini biliyorum ama ağrılarıma da dayanacak gücüm kalmadı.