Sağlık İnsan tembellikten nasıl kurtulur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bu gerçekten bir hastalık. Elimi kolumu zor kaldırıyorum. Sabah yorgun uyanıyorum böyle olmak istemiyorum nasıl düzelebilirim? Güncellemeler+1 yıl Merhaba faydalı bilgilerinizi bekliyorum inşAllah İnsan tembellikten nasıl kurtulur? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Belki kronik yorgunluk vardır sende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adı her neyse yeme bozukluğu da var stresten hep yiyorum Yorumla külllkedisi +1 yıl Depresyonda var gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vitamin eksikliği vardır belki d vitamini falan al 0 0 Yorumla
floverss2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl soguk dus 0 1 Yorumla floverss2 +1 yıl kan testi de yap Yorumla
Alp3460 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Yürü iş bul çalış 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çalışmadığımı söyleyen kim Yorumla Alp3460 +1 yıl Daha çok çalış 😓 Yorumla Soran +1 yıl Bunu istiyorum bende Yorumla Alp3460 +1 yıl Ne yapıyorsun şimdi Yorumla Soran +1 yıl 10günlük karantina Yorumla Alp3460 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki kronik yorgunluk vardır sende
Adı her neyse yeme bozukluğu da var stresten hep yiyorum
Depresyonda var gibi
Evet
Vitamin eksikliği vardır belki d vitamini falan al
tembellik bir yaşam stilidir kurtulması zor
soguk dus
kan testi de yap
Alışmışsın