Siyah gölgeler gören var mı ya da diğer alemden varlıkları hissedenler sesler duyanlar yardımcı olabilir misiniz lütfen benim için önemli lütfen hakkında bilgisi olmayanlar yorum yapmasın
Cevabın nedir?
Arkadaşlar kızımın odasında onu kontrol etmek için kameramız var. Sensörlü. Yani önünden "birşey" geçerse bizim odamızdaki ekran ses veriyor. Benim uykum hafiftir. Dün gece herkes uyuyorken ekran ses verdi. Hemen kalktım ve ekrana baktım. 1 ya da 2 saniyeliğine irice bir kara gölge görüntüden çıktı. Hemen kızımın odasına gittim. Evi dolaştım. Kimse yoktu. Bunu henüz eşime teleşlanmasın diye söylemedim. Ama kızım için çok korktum. Benim evde dış kapının koridorunda da sensörlü lamba var. Uzun zaman oluyor, bir kere gece kendi kendine yanmıştı. O zaman eşim de uyanıktı. Korktu. Gittim kontrol ettim. Birşey yoktu. Arıza yapmıştır dedim uyuttum ama aklıma verdiğim cevap aklıma yatmamıştı. Şimdi anlıyorum ki o zaman da yanlız değilmişiz.
200 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben 10 11 yaşlarındayken lojmanlarda kalıyorduk ev büyük değildi fazla her neyse ben zaten gece oldu mu korkardım hep birde gök gürültüsü falan var çok kötü olurdum ve gece hep aynı saatlerde kalkardım yine bir gün kalktım gece yağmurluydu işte gök falan gürlüyordu annemlerin yanına gidiyordum giderken salondan geçiyorsun ya tam bilmiyorum belki bana sonradan çok korkutuğum için öyle geldi salonda köşede sanki biri oturuyor ama ne dediği belli olmuyordu ben baba baba dedim işte oradan fısıltı gibi bir şeyler geliyordu sonra korkup kaçtım hemen sonrasını hatırlamıyorum işte benim anım bu.
İnanmıyorum ama öyle şeylere pek.720 Yorumla
Soran+1 yılHala inanmaman ilginç
Soran+1 yılSanmam ;) baksana uğraşıyolarmış
Soran+1 yıl:D D demek ki yaramaz olmak gerekmiyomuş
Soran+1 yılO günden sonra yemişsindir artık yemeğini :D
Soran+1 yıl:D haha çocukların hepsi saftır
Soran+1 yıl:D yok ya saflık güzellik
Soran+1 yılOlsun o da güzel :D
Soran+1 yılHep mutlu olursun inşallah :)
Soran+1 yılAmin :) umarım güzel gözlünle mutlu olursunuz Allah gönlünüze göre versin
Soran+1 yıl:))
+1 yılDine yönelmeye bak. Eğer adetin bittiyse duşa girmeyi unutma, herşeyin normalsede psikiyayriye git mutlaka
75 Yorumla
Soran+1 yılİnanan bir insanım zaten ibadetleri mi de gerçekleştirmeye çalışırım
Akrep+1 yılYengem hep hissediyodu senin gibi hep uyanık geziyodu korkudan. Habersiz yaklaşamazdık yanına yalbız başına wc'ye bile gidemez olmuştu sonra bir hocaya gitti her sabah gidiyodu o hoca ona dualar mı ne okuyomuş öyle öyle düzeldi bitti.
Soran+1 yılBenimkide düzelir inşallah
Akrep+1 yılInşallah
Yay+1 yılBen gördüm hemde ayık kafa ve sevgilim yanımda iken beraber gördük
+1 yılBen... ama gercekten alistim artik ! Yinede korkuyor insan, nasil goruyorsun ne sekilde?
610 Yorumla
Soran+1 yılBende alıştım ama korkuyorum siyah gölgeler bazen dokunacak gibi arkamda hissediyorum en son 3_3.30 sıralarıydı televizyon izliyodum kapıda bana bakıyordu başta yanılsama sandım tekrar baktım 3_5 saniye kadar bana bakıyodu
İkizler+1 yılAnlıyorum.. bendede oyle basladi sonra kucuk cocuk yasli teyze derkeeeen kafayi siyiriyordum simdi gecti cok nadir oluyor korktugunu belli etme gerekirse karsisina dur ama konusma
İkizler+1 yılDua et...
Soran+1 yılKonuşmuyorum zaten peki konuşsam ne olur
İkizler+1 yılKonusmamak en dogrusu bosver canım kafana takma cok baska seylerle oyalan kuran oku namaz kil arkadaslarinla cik.. gorsen bile gormemis gibi yap
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
İkizler+1 yılBiraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana :) Birsey degil...
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Nası yani abi ben kafayı cidden yerdim tam insan silüeti mi cidden
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
49Cevap
2 yıl önce gibi bir zamandı. Yazlıkta gece 2-3 gibi aspirin diye bir oyun oynuyorduk. Site çok büyüktü. Ben ise ebe seçilmiştim. Yanımda bir arkadaşım vardı. Artık pes etmiş sahile yürüyorduk. Bizim sitenin evlerinin arasında bir boşluk var. Orandan siteyi dolaşmak yerine geçebiliyorsun. Bir tane beyaz jeep gibi bi araba vardı. Gece, hiç kimse ayakta değil. Sadece çocuklar. Arabanın içinde bir adam vardı. Siyah. Kömürle boyanmış gibiydi. Gözleri beyazdı ve parlıyordu. Arkadışıma döndüm. Benim gördüğüm aynı şeyi görüyordu. Varlık ellerini cama yapıştırmış bana dik dik bakıyordu. Biz tabi sahile koştuk. O gün uyuyamadım. Evden ayak sesleri geliyordu. Arabanın tam incir ağacın olması beni daha çok korkutuyordu.(Olayı bilmeyenler için incir ağaçlarının altında cinler olduğu söyleniyor.) Sabah aydınlanınca benim yatağımın başında çıkardığım terlikler YOKTU. Evde yoktu. O gün istambula döndüm. Rahat rahat uyuyim diye. Yatakta yatarken kapalı olan perden ince uzun siyah parmaklarlı aralandı. Yine aynı varlık. Tüm gece beni izledi. Bende dalmışım. Gece öyle bir rüya gördümki. Bu aralar yazlıkta garip davranan bir çocuk vardı. O bir cin’di tüm yazlığı öldürüyordu ve bana musallat olmuştu. O sabah o varlığın o çocuk olduğunu anladım…
00 Yorumla
+1 yılBende iki kez gördüm birinde yatagımda uyuyordum sağa dönmüş sekilde yan taraftada balkon kapısı var hemen perdenin altından yattigim icin cok rahat balkon gorunuyor neyse birden uyandim ve gozum balkona takıldı simsiyah bir metre boyunda üzerine sanki carşaf gecirmiş biri gibi gölge vardı biranda onu görünce o kadar korktum ki hemen doğruldum elimi kalbime koydum çok kötü atıyordu aklımdan buneydi ya gerçek mi hadi bidaha bak falan geçiyor cesaret edip baktm birdaha yoktu orada sonra biraz rahatladım oda kapım açıktı oturma odasının ışığı geliyordu annemler uyumamış herhalde içeri gidip anlatayım diye geçti içimden sonra çok pis uyku bastırdı yat uyu bir şey yok dedim yattım o sırada babamın balkonda öKSürmesini duydum herhalde babam gene sigara icmeye kalktı diye rahatladım uyudum.(babandır demeyin gordugum sey asla babamın gölgesi olamaz çünkü çok kısa boylu ve arkadan bir insan seklinin gölgesini asla andırmıyordu.) annemin sabah anlattığına göre ben gelip mutfaga girmişim bakınıp çıkmışım annem tatli ye demiş cevap vermemişim ama gittiğimi hatırlamıyorum. Bir keresinde de baba istem gelmişti işte zaman güneş batmasına doğru böyle annemle balkonda konuşuyorlardı. Bende oraya geçecektim ki yatak odasinin önünden geçerken kapının arasından sızan güneş ışığına bakıyordum birden bembeyaz bir ışık parladı durdum baktım biraz sonra siyah bir gölge duvara dogru geçti buzlu camdan gördüm siyahlığı anlam veremedim
40 YorumlaCinler vardır ve az olsa bazılarına görünürler. Kişiye görünebilmesi için, kişinin valığına inanması ve zihninne kolayca hakim olabilmesi gerekiyor. İnanmanız dağal, görüyorsanız korkmamaya çalışın, dua edin.
53 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Alakası yok:))
Oğlak+1 yılBende yasiyorum ruyalarin sabah kaltigim and an itibari Ile gercek olarak basliyor, hislerim en zirvede, net goruyorum 3 harfli ve digerlerini,, tehtidler olanda var olmayamda, ben anlatmiyorum cunki yakinlarima saglik sorunlari basliyor,, bir tanesu ile bogusurken hoc farkinda olmadan cektim foto
selam ben 35 yaşındayım ve hala birşeyler goruyorum bazen etrafımda dönüyorlar beni gerçekten çok rahasız ediyorlar benim gördüklerim tam siyah değiller gri veya beyazlar bazen dantel gibiler bazen kuçuk bitr bulut gibi çoğunlukla geceleri uyumaya çalıştığmda geliyorlar çoğu sefer eşimin yanı başındalar 7, 8sanye suruyor bakışmamız sonra göğe yukseliyorlar, ses olarakta babamin beni çağırdını duyuyorum ama yok beyle birşey çunku babamımın evi benden yarım saat uzak, bide tam uyucam çığlık sesi duyuyorum okadar şidetliki gözlerimi açtıgıma tir tir titrerim.
43 Yorumla
Terazi+1 yıltam hakim değilim konuya ama bence musallat şimdi nasıl oldunuz
Oğlak+1 yılMadde ve alkol var mı , ilaclarin var mı kullandigin? Sen ne yasiyorsun anliyorum Seni net
Oğlak1 yılSelam ben nisa ayni durum icindeyim madde bagimliliginiz var mı ? Ben golgeler gormeye basladim tam uykuya dalarken babamin benim adimi seslendigini duyuyorum ama bagirarak. Hicbir isim rast gitmiyor hergun bir olayla basbasayim
10 yıl falan önce gördüm ve insan olmadığına adım kadar eminim. Ben küçükken yazları balkonda uyurduk, ama o gece bi tek ben uyuyordum balkonda bu ne cesaretse :D yanımda su duruyordu onu alıp uzanarak içmeye başladım, bu sırada da önüme bakıyorum normal olarak. Bizim balkonda baktığım yerde merdiven vardı duvar boyu ve onun altına bir yerden ışık vuruyordu, su içerken de gözüm oraya takılmıştı. Sonra bardak ağzımdayken dona kaldım. Işığın düştüğü yerden bir gölge geçti ama başka bir evden düşme ihtimali sıfır, öyle bir konumdaydı ki oraya gölge sadece duvarın önünden geçersen o şekilde düşerdi. Kel bir insandı, önce bir kaç saniye durdu, elini yüzüne götürdü sonra yine yürüdü ışığın bittiği yerde kayboldu. Ben nerdeyse bir dakika olduğum gibi elimde bardak dona kaldım şoktaydım. Çünkü insan olma ihtimali gerçekten sıfır. Sonra kendimi topladım hemen eve kaçtım. Asla unutmam bu olayı kime anlatsam da inanmıyo
10 Yorumla
+1 yılEvet kız arkadaşım ile otururken birden karşımda gördüm camdan girdi karşımdan sağa doğru tuvalete gitti dona kaldım neyse sağa doğru bakarken kız arkadaşıminda onu görüp takip ettiğini farkedince az önce burdan siyah gölge tuvalete gitti sanki dedim o an zaten kız arkadaşım çok korktu kalkıp tuvalete bakmak istedim ama korktum 10 saniye sonra geri geldi karşımda durdu bakıştık diyebilirim tabi gözleri yoktu sonra arkama geçti tabi bende çıt yok ha çarptı ha çarpacak ha öldüm ha ölecem gibi şeyler düşündüm sonra gene camdan kaybolup gitti gölge desem değil siyah gri arası saydam bir varlıktı
20 Yorumlaben gece saat 2-3 gibi telefona bakıyordum arkadaşlarımla mesajlaşıyordum benim balkonum hemen yatağımın yanında uzun balkon bi anda gözümün ucuna bişey takıldı kafamı kaldırıp baktığımda siyah 1.90 boylarında bişey balkon demirlerine yaslandı sağına baktı soluna baktı sonra bana baktı 2-3 saniye bakıştık bi anda geri çekildi çok korktum ama belki babamdır diye düşündüm sonra kapıyı açtım bütün ışıklar kapalıydı annemlerin odasına gittim ama babam uyuyordu annemde telefonundan oyun oynuyordu anneme anlattım ve hemen kalkıp odama geldi perdelerimi kapattı dua okudu annem bana hayal görmüşsündür dese de annemin yüz ifadesi korkusu ve tepkisinden öyle olmadığına çok eminim
21 YorumlaBende görüyorum fakat çok nadir bir şekilde. Genelde kapı önünde. Ve kapıdan içeriye benimle birlikte giriyor. Kedi gibi ama kedi değil gölge ama gölge değil. Siyah bir şekil. İstediğinde büyüyebiliyor. Sesi yok. Benimle konuşmuyor. Korkutmuyor. Kısa bir süre sonra gözden kayboluyor. İlk kapıda gördüğümde dedemi kaybettik. İkinci kapıda gördüğümün sabahında babamı kaybettik. Bir kereye mahsus siyah dizaltı yuvarlak bir şekil olarak gördüm. Ve yine kapı önündeydi. Kötü birşeyler olacağını anladım. Başımdan def etmek için bu sefer hızlıca kapıyla çarptım onu. Gitsin uzaklaşsın istedim. Benden ailemden uzak dursun istedim. Bunu gördüğümün sabahında deprem oldu. Telefonda uzun yıllardır konuştuğum tek arkadaşım enkaz altında kaldı. O yaşıyor fakat ailesinden kimi tanıyosam hepsi hayatını kaybetti. Lütfen bu konuda bilgisi olan birileri varsa lütfen bana yardım etsin. gul_gl88 instgrmm
52 Yorumla
Oğlak+1 yılSeni cok net anliyorum, caresi var
İkizler+1 yılMerhaBa bende ilk defa kapaginin önünde bir sis gibi bir ISIk gibi bir sey gecti hafta lamba yandi
Evet 1 kere sadece ama kişi olarak değil sadece dolaplar masa etraftaki tüm nesneler gölge gibi olmuştu ve bir erkek sesi duydum çok korktum bana asla zarar vermeyeceğini istersem onunla konuşabileceğimi söyledi ama o kadar korkmuştum ki hayır asla istemiyorum demiştim çünkü delirmekten korkmuştum ve bir daha da hiç duymadım. Bu arada bu anlattığım olay sanırım ben ilk okula giderken olmuştu. ama aynı zamanda içerideki odadan annemlerin sesini de duyuyordum. Ama onlar bizi duyamıyorsun ve tam uykuya dalarken olmuştu teta dalga boyundayım sanırımya da farklı bir frekans bilemiyorum. O yaşadığım neydi hala çözemedim
30 Yorumla
+1 yıl10-15 dakika önce evde tektim oyun havası açıp oynıyım dedim tamam şarkıda söyledim kendimi kaybettim resmen deliler gibi sallanıyordum QPLKHGWCVX neyse herşey muq salonda dans ediyordum sağımda kapı vardı dışarı çıkılıyordu yani işte gözüm birden oraya kaydı yüzü sipsiyah bir tane adam indi sadece önüne bakıyordu tamam sktr ettim yine dans ediyorum salonun önünde kapı var odam orda kapıda açık Allahım siyah birşey gördüm sanki aklımı kaybetmiştim şok olmuştum yani neyse yine sktr ettim dua falan okudum işte sonra şarkı söylemeye başladım 5-10 dk sonra yine gördüm siyah birşey böyle kapının orada dolap vardı oraya geçti hızla sonra işte durdum ama hala aklımda ne yapmalıyım?
Uzun oldu yazı fakat okuması sıkıcı olmaz diye düşünüyorum neyse banada cevap verin olurmu?👉🏻👈🏻21 Yorumla
Terazi+1 yılmalesef bilmiyorum
+1 yılBen daha kötüsünü yaşadım ailemde de büyü yapılan çoktu hoca sayesinde kurtulduk benim biyo enerjim yüksekti ve meraklıydım yanlış bişey yaptım ve 3 gözüm açıldı çarşaflı gördüm yazılı kaynaklardaki gibi.. hoca kapattı .. tek tavsiyem korku bir enerjidir madde salgılarsın ve çeker evinde cin mektupu koy hocaya yazdır ve dua oku gece..
30 Yorumla
+1 yılSiyah golgelr gormekten bahsetmissiniz. Bu siyah golgelern icinde socaklik ates hissedip goruomusunuz. Sayet durum bole ise gelen varliklarin amaci kotu niyetlidir. Ozaman ayetel kursu yastiginizin altinda bulnsun ve uyumadan yedi defa okuyun bu onlari oldurur yakar
41 Yorumla
Soran+1 yılHayır sıcaklık ya da ateş görmedim
Genellikle bende hissederim, sesler duyarım evde biri varkende böyle yokkende. İş sana zarar verecek boyuta gelmez ama korktuğunu belli edersen dahada üstüne gelirler
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Akrep+1 yılbiraz detayli anlatirmisin
+1 yılinancın varsa iyi gelir : )
https://www.nassuresi.gen.tr/28 Yorumla
Soran+1 yılVar teşekkürler :))
Aslan+1 yılsoktun aklıma gittim bu saatte kitab-ül azazil'in pdfsini buldum, açsam bir türlü açmasam bir türlü :D nasıl bir şeye bulaştırdın beni :D
Soran+1 yıl:D aç gitsin
Aslan+1 yılolmaz :D
Soran+1 yılNeden
Aslan+1 yıl1. si elimde 2 dosya var 1'i ingilizce diğeri arapça
2. si ingilizce olanı okuyabilirim ama onda da acıkcası ne tür ibarelerle karsılasacagımı kestiremiyorum : )
Soran+1 yılHmm :) boş ver o zaman
Aslan+1 yılİnancım var elhamdülillah namaz'da kılıyorum sadece gözüm çarpıyor
- https://www.youtube.com/watch?v=zNG0oT9mqQo
şu videoyu son ses aç ve dinle, en az 10 dk dinle, bakalım neler oluyor anlaşılır, ama sana tavsiyem herşeyi cinlere yotmayın
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama ben cin demedim ve korkuyorum bu yüzden izlemeyeceğim
Soran+1 yılSen inanmıyorsan bence sende bir inanç sıkıntısı var ben ruhta demedim ama Kuranda bu gibi varlıkların olduğu var ve bir çok hocada görüneceğini söylüyor
Soran+1 yılDünyada bile cin ve insan hariç bir çok varlık var ama yinede teşekkür ederim yorumun için
+1 yılBu gece sabaha karşı 7 de alarım çaldı telefonu aldım yatağıma geldim arkamda balkon var alarımı kapattım yanlışlıkla kamera açıldı ve arkamda bişey gördüm ve kalbim bir anda çok hızlı atmaya başladık kamerayı kapattım arkama baktım bişey görmedim aydınlıktı fazla dikkatli bakmak istemedim yanıma geleceğinden korktum.
00 Yorumla
+1 yılGece saat 2 de mezarlığa gidip sabaha kadar içki içerim tek. Ormanda gezerim tek, pisliğine hendeklerde gezerim. bir benmi göremiyorum bunları bir banamı gelmez. Yok inanmıyorum sizin bilinç altınız oyun oynuyor sizinle cin falan hepsi yalan.
41 Yorumla
Aslan+1 yılBilinç altı olabilir fakat sanmıyorum ben namaz kılan bir insanım sadece gözüm çarpıyor yani net olarak göremiyorsun tabiki sadece karşıdan karşıya siyah bir varlık geçer gibi oluyor fakat insan aklını yitirir böyle şeylerde
Küçüklükten beri ben de görüyorum daaha iki üç yaşlarında görmeye başladım belki daha önce ve kimse inanmasa bile net hatırlıyorum siyah silüetler ve üzerime doğru geliyordu. Sonra ailem hocaya götürdü okuyup muska yazdı ama muska anlam veremediğim şekilde kayboldu. Bir ara geçmişti ama 18 yaşında tekrar başladı hiç bir dua da işe yaramadı 20 yaşındayım ve hâlâ görüyorum
10 YorumlaBu konu biraz derin ve çetrefilli. Daha derinlemesine konuşmamız gerekir. Ne zaman gördün nasıl gördün, öncesinde ne olmuştu, sonrasında neyle karşılaştın? Hepsinin ayrı ayrı önemi var çünkü.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak dün akşam bu olayı yaşadım ve hâla etkisindeyim gece 1 gibi yataktan kalkıp ışığı açtım kapiyı acıp şu içmeye gidecektim odamin kapisını açtığımda tam karşımda yerde oturdan siyah biri vardı odamın işiği yansığıdı icin net olarak görüyordüm birden ayağa kalkıp üstüme koştu beni ittiğini hissettim biraz sendeledim normalde böyle şeylerle uğraşan biri değilim bir bilginiz varsa yardım edin lütfen
10 Yorumla
+1 yılMerhaba. Googleda araştırırken rastaladım. Bende böyle bir durum oluyor: geceler gozumu aciyorum farkli nesnelerin golgesini goruyorum.
Belki gözüm karardı sanıyorum, dahada açtıkca daha net görmeye başlıyorum bir kaç saniye sonra kayb oluyor. Gördüğüm şeyler: örümçek, dün sarı gül gördüm, farklı şeyler. Aklimda kalmiyor hepsi ((00 YorumlaBen hissediyorum görmüyorum duymuyorum ama hissedebiliyorum odada oturuken yanima gelince mesela orda birinin oldugunu hissedebiliyorum cinlere inanmayan kafir olur.
Dinden cikar inanmazsaniz zaten bir anda size gorunurler dunyanizi sasirirsiniz bazen de bir yere bakarken mesela televizyona bakarken kapinin ordan birisi iceri bakiyormus gibi goruyorum00 Yorumlaben bazen odada tek basıma kalınca onlar aklıma geliyor midemde bir kasllma oluyor ürperme felan acaba kuruntumu yoksa gerçek mi bilmiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılHissediyorsundur normal
Koç+1 yıl@Emrah4949 bende bugün yaklaşık 5 saat önce gördüm acaba ne anlama geliyor
bir keresinde ders çalısırken yanımda ayna vardı aynadan arkamdan siyah giyili bise geçtiğini gördüm yavas yavas ben bakınca kayboldu ama gerçek miydi bilmiyourm ondan sonra bida görmedim ağlicaktım..
00 Yorumlacok eve tıkılma psikolojin bozulmus biraz sosyalleş sana önerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılSosyal bir insanım zaten
Astroloji & Burçlar konusunda 681 cevap paylaştı. Sende malesef uc harfli var o golgeler onlar ayaklari buyukmu? onlardan kurtulman icin seni konyaya davet ediyorum amcam onlarla iletişim de yani onlarda da doktor avukat hakim hoca hepsi var
012 Yorumla
Oğlak+1 yılbenim amcamda başbakan kanka
Soran+1 yılCiddi misin sen
Soran+1 yılSen iğnelemeden anlamıyorsun galiba
Soran+1 yılBoş ver bence yinede yorumun için teşekkürler
Soran+1 yılNasıl açıklayayım mesela mini etek giyinen bir kız gördün dedin ki daha kısası yok mu bu çok uzun aslında kısa ama bu iğnelemedir anladın mı tabi hala ciddiysen
Soran+1 yılBenim ciddiyetime inanman şu an bana bir şey kazandırmayacak bu yüzden uğraşmayacağım sanada iyi geceler
ben bışe gördüm ama ne olduğunu bılmıyorum beyaz ay gıbı nur saçan bışeydı havda uçtu ve bırden kayboldu... bı kerede bırı benı çağırdı gıttım çağıran kayboldu nere gıttı ne oldu anlmadım...
07 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeylere inanıyorum gördüğüm için
Soran+1 yıl:)) ama seninki hayırlı bir şey heralde
Soran+1 yılBence de güzel bir şey öyle hissettim
Terazi+1 yılBende aynı şeyi gördüm namaza başladigim bir araydı ve ramazandı sahura kadar ders calışıyordum gece 3gibi falan herkes uyuyordu ellerimi yikamaya gittim odama geri dönerken mutfakta karanligin icinde etrafi aydinlatan nur gibi bir top gibi parlak bir şey vardi havada asılı ve sağa sola haraket ediyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH onları görmememiz için gözlerimize perde çekmiştir göremezsiniz.. oturup izliyonuz cinli filimleri dabbeyi neyi sonra gayışı gopartıyonuz korkuyosanız izlemen gardaşım gecenın bır yarısı kalkıp mezarlıga goturup bıraksam sizi altınıza sıçarsınız :D :D korkmayın korkmayın ve gene korkmayın
428 Yorumla
Soran+1 yılBence sen bilip bilmeden konuşma umarım görmessin ve korkmadığımızı nerden çıkarıyosun
Cevap sahibi+1 yılya sanad yol gösterende bir göstermeyende söyluyom işde nıye eksi verdin inşallah bugun seni korkuturlar tamamı gece ağlaya ağlaya uyanırsın bana verdiğin eksiyi sadece benı eic yaparak düzeltebilirsin düzelt geri alıyım laflarımı :D
Soran+1 yılBen eksi vermedim sana ama inşallah benim için kim ne düşünüyorsa 10 katını bulsun bu kimine göre duadır kimine göre beddua
Cevap sahibi+1 yılbana beddua edenler için
https://www.youtube.com/watch?v=bPNS4efIyTM
Soran+1 yılLinke bakamıyorum ve sana beddua etmedim işim olmaz umarım hep mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılbende sana etmedım başkaları ikimiz için etti :O birbirimize düşürmeye çalışıyolar :O sen hep mutlu ol iyi geceler ALLAH rahattlık versin :D
Soran+1 yılSanada
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Soran+1 yılNiye gülüyosun :)
Cevap sahibi+1 yıl:D bilmiyom ki :D hoşlandım senden :D
Soran+1 yıl:D;D
Cevap sahibi+1 yılsende benden mi hoşlandın :D
Soran+1 yılHaha :D now :(
Cevap sahibi+1 yılama nıye x aşk oluruz :(
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl:D :D ahaha şaka yaa arkadaş olalım mı? :)
Soran+1 yılGizli gizliye mi :)
Cevap sahibi+1 yıl:D hayır ya ben aktif oluyum ya da sen aktif ol sonra hemen mesaj yazıyım geri gizli kal :D birbirimizi bir bulalmda :D
Soran+1 yılYok boşver
Cevap sahibi+1 yılönce umut verdın sonra boyle...
Soran+1 yılUmut mu verdim? :(
Cevap sahibi+1 yılevet :( :D arkadaş olalım ya ne var bunda sevmezsen benı konuşmayız =)
Soran+1 yılGizliden çıkmayı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılben çıkıyım mesaj at bana?
Soran+1 yılO zamanda gizli olmuş olmam ki
Cevap sahibi+1 yılahahaah :D haklısın... :D peki zorlamıyım o halde tanışmak istemıyorsun =) kibarlıgın için ayrıca teşkkür ederim sohbetin güzeldi =)
Soran+1 yılRica ederim :)
Başak+1 yılYetkileri var 3. gözü onlarda açtırabiliyor belli yöntemleri var ben bizzat gördüm kuranda bahsedildiği gibi hoca tarafından kapatıldı.. başınıza gelmedikçe anlsmanız mümkün değil.. dalga geçilcek bir konu değil...3 göz epifiz bezidir insan yarı biyolojik manyetik bir varlıktır körelen ve bilinçli kapatılan bir duyumuz onlarla iletişime geçmek tehlikeli seni bir nevi kullanırlar... soyutlanırsın...
Ne kadar gerizekalisiniz ya burada kiz size ciddi soru soruyo çogunuz alay etmişsiniZ. Canım öncelikle korkma.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle alay edenler sorun değil açıkçası çünkü umrumda değil ve yorumun için teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden peki Allah, cinlerin insanları rahatsız etmesine izin veriyor, insanlar onlara bir şey yapmıyor ve yapamıyor ama onlar insanları hep rahatsız ediyor
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 812 cevap paylaştı. Ben bugün gördüm ve korktum netten bakayım dedim vs KS de çıktı ama ne olduğunu bilmiyorum
00 YorumlaBu konulara girmemeniz psikolojik açıdan daha iyi olmanıza vesile olacaktır. Bu konuyu ne kadar çok uzatırsanız o kadar çok görürsünüz, aslında gördüğünüzü zannedersiniz.
10 Yorumla
+1 yılkendi kafanda büyüdüğün hurafelerdir bunlar. böyle olursa ayetel kürsü oku ve Cenabı Allaha dua et , seni korur yaratan...
00 YorumlaBen gördüm az önce balkonda.
Meğerse üst balkondaki komşucağızlar sevişiyormuş korkma.22 Yorumla
Balık+1 yılHhahaaha
Yok kanks sahtekar insanlardan onları görmeye vakit kalmıyor
23 Yorumla
Soran+1 yılO daha mı kötü ne
Soran+1 yılHaklısın tabii
+1 yılHiç sana yklaşmaya ya da konuşmaya çalıştılar mı? Uyanınca baş yanında falan gördün mü?
11 Yorumla
Soran+1 yılKapının yanındaydı ben televizyon izliyodum bana bakıyordu ben kafamı çevirdim tekrar baktım bana bakıyordu yine
Özelden mesaj at istersen boyle ayan ack konuşma boyle seyleri
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ama özelden mesaj atmıyorum
Soran+1 yılKapının yanındaydı neye dikkat etmem gerkir
Soran+1 yılGerekir
Akrep+1 yılBanyada fazla ve tamamen çıplak olmicaksn destur çekip solayagnla girip besmele cekçekerek sağ ayagnla ckacaksn her gorupte hissettiğinde nas ve felak surelerini oku hemen kaybolucaklar abdestsiz yatma cevaenini cikarma her banyoda gusül abdesti al muhakkak dikkat et ben korktuhum zaman kardeşim le yatardm korkum geçerdi ama kardeşim çok korkardi dikkat etmen gerekir yoksa seni asla bırakmazlar nas ve felak unutma
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım banyoya sağla gir solla çık demişti hoca ama yanlış mı
Bana geliyolar , gecen bayramda geldiler, korktum biraz ama çok korkmadım, niye geldiniz dedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi nasıldı biraz anlatır mısın
Astroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. 4 duble atınca ben neler görüyorum bi bilsen 😂😂
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 581 cevap paylaştı. böyle hafif guneş batmasına yakın dışarda herkesin siyah gölgesini göruyorum mesela :d
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 304 cevap paylaştı. bana güvenirsen sende cin olup olmadığını kesin söylerim. ama biraz zaman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
gölgenin suçu yok oda seni adam sanıp takip ediyo : (:
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
eğer aynı şeyi düşünüyosak araştırmıştım güzün arkasındaki damarları görünüyormuş sıyah sıyah kıpır kıpır :/
10 Yorumlaeğer bu gördüğün odanın bir köşesine doğru ise :((
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet lütfen söyle
Soran+1 yılNerden anladın peki
Soran+1 yılBiraz daha bahseder misin peki nasıl yani ve neden ben ve biri gözlerinle ilgili olabilir demişti saçma ama mavi gözlerim bir etkisi yoktur değil mi
Soran+1 yılBunlar olduğunda mı geliyorlar mış peki nasıl gidecekler
Soran+1 yılEvet neden gitmesin isteyeyim korkuyorum
+1 yıldgrdr ben cok ugrastım alla skur gctı hayrdır sen ne gordunn
08 Yorumla
Soran+1 yılSiyah gölge saat 3_3.30 sıralarıydı televizyon izliyordum kapıda bana bakıyodu başta yanılsama sandım ama tekrar baktım bana bakıyordu
Aslan+1 yılsurekli dua oku gıt banyo yap cıplak gırme banyoya tamamıı abtes al sonra gel otur dua et sure okuu senı rahatsız etmek ıstıyor
Terazi+1 yılhep 3, 3:30 saatlerınde oluyor bunun gıbı olaylar mesela 2 hafta önce beyaz çarsaflı gözlerı sıyah bırını gördum bu sabahda saat 5 cıvarı bı çığlık sesıyle uyandım çok kötu korktum ama nas felak okuyunca gıdıyorlar
Aslan+1 yıloku sureklı dua et sure oku bu konuyuda kapat acma bırdaha paylasma kımseyle sureklı bu konuyu dusunme olurmuu
Soran+1 yılEdiyorda dediklerini yapıyorum ama değişen bir şey yok
Aslan+1 yılzamanla gıdıcektır korkma senı rahatsız etmek ıstıcek sureklıı aslında farkı seylerde var burdan yazamıyorum ama sen dıkkat et
Soran+1 yılTeşekkürler
Aslan+1 yılrica ederim
+1 yılBir tanıdıgımda böyle olmuştu cin yeli carpmış demişlerdi bir hocaya görün bence
08 Yorumla
Soran+1 yılCin yeli nedir?
Yay+1 yılsen hic cin cagırdın mı hani arkadaşlarla toplanıp cagırırlar
Soran+1 yılHayır çağırmadım canım
Yay+1 yılO zaman korku filminden ya da hikayesinden etkilenmiş olabilir misin
Soran+1 yılHayır uzun zamandır korku filmi izlemedim bu tarz şeylerde araştırmam
Yay+1 yılO zaman hocaya görün ya da muska tak
Soran+1 yılCevşenle dolaşıyorum zaten
+1 yılBen akşamleyin tuvolete giderken simsiyah bir gölge koltuğa oturuyordu çıtırtı geliyordu yanına yaklaşamadım hareket ediyodu birden kayboldu sonra aradan 3 ... 4 sene geçti hala şokundayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var musallat oldular bana bu aralar saldırmıyorlar ama bazen dehşet verici azaplara maruz kalıyorum.
01 Yorumla
Aslan+1 yılNe yapıyorlar? Namaz kılmıyorsan kıl derim bol bol dua et Allah'a sığın Allah'a sığınırsan kimse sana birşey yapamaz ama sana ne yapıyorlar merak ettim?
6 ay3 senedir yaşıyorum ve alışıyorsun ama yaşantın düze çıkmıyor bir türlü öyle bir şey mi sende de
00 YorumlaTuvalete iken arkamdan siyah bir karartı geçti
arkamı döndüm bir şey yoktu korku içinde tuvaletten koşarak kaçtım00 Yorumla
+1 yılBen bu yil gördüm amadua ve ayetler ile geçiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi duaları önerirsin
- +1 yıl
7 defa ayetel kursu
3er Tane felak ve nas surelerini oneririm birde namaz kilmiyordim bn kilmaya baslayinca kendime geldim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Sorma ayni skilde birkac kere gordum korkarsan ustune gelirler ruh sagligimi bozdularo donem
10 Yorumla
+1 yılMüslümanlar kafayı yemiş cinle periyle bozmuş 🤣
00 YorumlaBizim evde ben dahil 3 kişi gördü evi taşıdık ama öncesinde baya uğraştık
00 Yorumla
+1 yılO kadar çok görüyorum ki ne ilkini ne de diğerlerini nasıl gördüğümü hatırlamıyorum bile
00 Yorumla
+1 yılValla bazen yalnızlıktan sıkılıyorum. Gelsinler diye bekliyorum ama gelmiyor hıyarlar.
02 Yorumla
Kova+1 yılneden?
evet bende görüyorum ya
00 Yorumlaneler anlatmak isterdim bir bilsen içimde bu kadar çok hikaye var kianlatmak istemiyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılBiraz anlatsam yardımcı olabilirsin
Soran+1 yılAnlatsan lütfen
Soran+1 yılTamam yinede teşekkürler
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılYalan değil bu şekilde konuşmam hoşta değil bilmediğim birine adımı annemin adını verme mi beklemedin herhalde sen bana beddua ettinı ama ben sana mutluluklar dilerim inşallah hayatına hep gönlünün istediği gibi insanlar çıkar karşına
Soran+1 yılBen insan kandırmıyorum ama bence sen dini biraz daha araştır kaldı ki ne yaşadığımı ben bilirim ama dinimiz de cin şeytan melek gibi bir çok şeyin varlığı varken helede bahsedilmeyen şeyler bile dünyada yer alırken teşekkürler yorumun için lütfen bir daha mesaj atma
Soran+1 yılTanımadığınız insanların hayatı hakkında yorum yapmayın çirkinleşmeyin ve daha küçük düşmeyin bence
Aslan+1 yılBoş yapma bunlar gerçekten doğru şeyler
Ben görüyorum. Ama yanılsama diyip geçiyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçemedim ben :(
Soran+1 yılTeşekkürler :))
+1 yılDurumu anlatabilirsen yardımcı olabilirim
010 Yorumla
Soran+1 yılGece 3_30 sıraları televizyon izliyodum kapıda siyah gölge gördüm kafamı çevirdim tekrar baktım emin olmak için ordaydı bana bakıyordu bazende arkadan geldiğini hissediyorum sanki beni yakalayacakmış gibi
İkizler+1 yılIşıklar kapalıydı değilmi?
Soran+1 yılAçıktı
İkizler+1 yılŞimdi bunun 4 nedeni olabilir 1. Önplandaki nesense izlediğin filme dikkatli bir şekilde bakman gözünü ayırıp başka bir bölgeye bakmanla birlikte gölgemsi bir varlık görülebilir bunun nedeni uyku bilinçaltı veya korkularınız olabilir. 2. Nedeni gözde bozulma sanırım kornea bölgesindeki bozukluk veya lekelenme neden olmuş olabilir. 3. sü ise sadece bilinçaltıdır özellikle kendinizi yalnız hissettiğiniz anlarda size bilinçaltınız oyunlar oynayabilir bu durumu korkularınız tetikleyebilir.
İkizler+1 yıl4. Neden ise buna inanmak isteyebileceğiniz hatta doğrulayabileceğiniz nedendir.
böyle varlıkların olduğu doğru fakat milyonlarca insanın arasından sadece birine görünürler iyileri ve kötüleri mevcut tabiki fakat onlar o şekilde görünmeyi seçmezler genelde bir tanıdığınız sevgiliniz ya da akrabalarınızdan birinin kılığına bürünürler sebebiyse size aşık olmalarıdır bu konularda yaptığım araştırmalar cinlerin banyo ve tuvalette cinsel organınızı görmeleriymiş böyle şeyler 100lerce 1000lerce kişilerin anlattıklarıdır ki ben şahsen bu zamana kadar görmek istediğim şeyler olmasına rağmen hiö göremedim :) ve nasıl korunabilirsin onların kimseye fiziki bir zarar verme hakları yok korkutabilirler fakat zararı bunlardan korkmayarak atlatabilirsin ama desiğim gibi inanmak istediğin şey bu ama başındaki mevzu bu değil :)
İkizler+1 yılVe buda var. 5. Neden depresyon ve bunun gibi nedenlerle bu tip şeylerin görünme oranı artar moralini her zaman koru.
Soran+1 yılbir şeye inanmak istemiyorum doğruyu merak ediyorum ama insan ne gördüğünü bilir hisseder bana yakın seçenek bu yüzden bu gibi geliyor ama tam olarak anlattığın şeyde olmadığına eminim
İkizler+1 yılDoğru neden ilk 3 sebep arasında onları iyi düşün birde 5.
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
İkizler+1 yılRica ederim
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri