Güncellemeler
+1 yıl
Dün hastaneye gitim acile beyin tomografisi çektirdiler temiz çıktı sonra göz servisine gönderdiler onlarda inceledi gözümü bir şey çıkmadı sadece gözlerin çok kızarmış dediler belki göz numaran filan çıkmışdır dediler ilaç yazdılar sonra tekrar doktoruma gitim nörolojiye yönlendirdi ne olur ne olmaz mr baktırmadım çok uzun sürer diye sabaha kadar beklermişim bende çektirmedim emar sıkıntı olur mu sizce zaten tomografi çektirdim ve temiz çıktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Katarak başlangıcı olabilir. Doktora gözükmende fayda var veya göz tansiyonuda olabilir
Bilmiyorum hastaneye gidecem zaten i
Emar diyorsa emar da çektir. bir şey çıkması sonra. Çok geçmiş olsun
Göz doktoruna gitim göz ölçülerime baktı sonra gözümün içine ışık tutup baktı bir şey çıkmadı göz tansiyonumu ölçtürmeye filan yolamadı göz damlası yazdı birde telefona çok bakma dedi
Göz yanılması. Herkesin yaşadığı bir şey bu. Ama çift görmek pekte normal değil bir doktora görün bence.
Yani göz önünde uçuşan gölgeler görmek normal mi ben hep görmüyom tavana ve ya düz bir yere baktığında gökyüzü filan
Evet normal. Herkes görür.
Telefona her baktığımda oluyor bi süre sonra geçiyor acaba gözümümü bozdum
Geçici o. Düzeliyor kendi kendine
İnşallah öyledir
Bende de oldu
Kaç gün sonra geçti benimki dün akşam oldu sabah uyandığımda azıcıkta olsa vardı gölgelenme şu an iyi gibi ama telefondan diye düşünüyorum kafamı kaldırdığı da tekrardan gölge görünüp gidiyor
En fazla 1 ay.
bir şey soracam her telefona baktığımda oluyor ne yapacam
Goz diplerine baktir acilen
Gözümde kuruluk ve sulanmada var zaten hastaneye gidecem bunun için
Siyah seylerin gozunde ucusmasi goz dibinde yirtilma belirtisi olabilir
Kuruluktan bir sorun cikmaz
Ama yirtilma katarakt yapabilir yani lazerle bakiyorlar doktora soyle bazilari bunu es gecebilir belki diye
Görme kaybına yol açar mı?
Evet ama Şu an acmayabilir 1 hafta icerisinde cozulmeli diye biliyorum bende yirtilma olma ihtimali vardi kac sene bekledim cunku sadece bosalma vardi bir ihtimaldi en son gittigimde genislemis dedi doktor kucuk delik degil artik o yuzden tek gozume yaptirdim 15dklik bir islem zaten iyi doktorsa yapar yani
Acitmiyor
Uyusturucu damla damlatiyirlar
Ama yine de bi baktir belki de boyle birsey bile degil
Tm teşekürler
Rica ederim
Geçmiş olsun
Teşekürler
O kadarını bilmiyorum valla
Göz dibinde de birsey yoksa artik yani sorun yok demek bence
Lazerle baktilar dimi?
Lazer bilmiyom hayır sadece gözüme bi damla damlatı 15 dk bekle dedi göz bebeğini büyütüyor sanırım damla sonra beyaz bi ışık yansıtılar gözüme mercek gibi birşeyle baktılar ikisinede yce incelediler ama şu anda göz altlarımda yanma oluyor.
Evet o saga bak asagi bak sag yukari gibi seyler diyor goz diplerine bakiyor onunla bir sorun yokmus cok sukur
Kuruluktan aci olur ama bu maalesef ki acisiz agrisiz gelir ve insanin gormesini bile kaybetmesine neden olabilrn birsey iyi ki yokmus sende
Acildeki doktor çift görüyorum diyince bazı testler yaptı yürü filan dedi kafanı yan yapıp 100 den geriye doğru beş beş say dedi timör belirtisi var mı diye test eti zaten ordanda tomografiye yoladı oda temiz çıktı en son işde ne olur ne olmaz emarada git dedi ben gitmedim sonuçlar sabaha kadar çıkar dedi beklemedim o yüzden sence kötümi yapmışım ama işte tomografide temiz çıktı her şey
Knk onlari ben bilmiyorum valla
Tm teşekürler yazdığın için
Ah.. rica ederimm
Göz kansiyonudur o 😅
18 yaşındayım göz tansiyonu genelde 40 lı yaşlardan sonra oluyormuş
Hayir ne munasebet ben daha ilk okuldayken goz tansiyo oldugum ortaya cikti
Nasıl bir şey görme kaybına yol açıyormu
Tedavi gormezsen evet gorme kaybina neden
Körlükmü yani her telefona baktığımda oluyor bide çok beli olmuyor ama bir yere bakınca o cismin üstünde hafiften şeffaf bir gölgesi oluyor gözümü kısınca gidiyor
Gözlerini çok yoruyorsundur dinlendir biraz.
Olabilir dün çok telefonla oynadım