Sağlık Diş teli takanlar çiğ köfte yiyebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 diş teli taktim acayi çiğ köfte yemek istiyrüm Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl internette yenmez demiş ama neden çözemedim Diş teli takanlar çiğ köfte yiyebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl la ya gitsin boşver hayatın kazığını bu genç yaşta yemişiz bol aciki cigkofte mi bozacak bizi 0 0 Yorumla
bend1ss Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Benim bir arkadaşım var taş olsa acımaz yer o derece yemek konusunda öküz o diş teliyle nasıl o kadar rahat anlayamıyorum 0 0 Yorumla
1delii9 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl doktorun yememen gereken şeyleri söylemedi mi sana 0 0 Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl nasıl yemek yiyorsan onu da yersin niye yemeyesin 0 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. Aralarında kalmaz mı ya... :D 0 0 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Yer. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
la ya gitsin boşver hayatın kazığını bu genç yaşta yemişiz bol aciki cigkofte mi bozacak bizi
Benim bir arkadaşım var taş olsa acımaz yer o derece yemek konusunda öküz o diş teliyle nasıl o kadar rahat anlayamıyorum
Dikkatli ye bir şeycik olmaz
doktorun yememen gereken şeyleri söylemedi mi sana
nasıl yemek yiyorsan onu da yersin niye yemeyesin
Yiyebilir tabi ki. 😁
Aralarında kalmaz mı ya... :D
Yerr
Yiyemez
Yer.