Kizlar selam bugun reglim (adet) 2. günündeyim cok karin agrim var ve rahat uyuyamiyorum yataga akicak diye sizce rahat uyumak icin ne yapmayalim ve cok akıntım var☹️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
beni takibe alsana öğleden sonra seninle konuşalım dertleşelim belki içini 🐜🌼👏🏻
dokmek istersin
Akarsa aksin bos ver. Her kadin yasiyor benzer seyleri.
Ped kullan yatağa akmaz
Kullaniyorumda arka yerden akiyor
Akarsa Aksın nolcakki her kadın yaşıyor zaten bu durumu uyu sen dert etme
Sey takilmiyor mu acaba uyurken?
Takiyorum ama akiyor maalesef ki
Allah Allah o nasil oluyor acaba. Yani uykuda akiyorsa hep akiyordur gece gunduz fark etmeksizin her halde. Ama akmamasi lazim ya, sonucta o pedlerin isi zaten seyi emmesi, bez gibi yani.
Olmadi aksin ya nolacak, dert ettigin bu olmasin ya, her kiz kadin bunu yasiyor, ayiplanacak bi durum mu sanki, atarsin makineye yikanir...
Ya evet oyle ama simdi pedi takiyorsun ve sirt ustu yatiyosun ya mesela o arka kismindan akiyor yani taksanda fayda etmiyor ilk gunler cok akinti oluyor maalesef
Arka kisim on kisim, akmamasi lazim yine de ya. Hem ped komple o bolgenizi kapamiyor mu...
Yok hayir kaplamiyor ve gece kipirdadigin zaman ped one kayiyor daha kotu oluyor
Allah Allah enteresanmis, ben onun bez gibi yapiskanli bir sey saniyordum, yani yara bandi gibi yapistiriyorsunuz falan saniyordum.
Dert etme ya, biz erkeklere de oluyor geceleri uykuda, elimizde olmuyor sonucta, olur boyle seyler, bizim ki de kirlenebiliyor nolacak atarsin yikamaya yikanir...
Ya bez gibi yapiskanli yapistiriyosun oyle ama dedigim gibi akiyo valla nasil akiyosa artik cok zor ya asiri zor bide babamla ayni odada gibiyim yani benim odama giriyorsun ya sonra orda bi kapi var orada babamin odasi mesela cok zor yani babam gorucek rezil olucam korkusuda var...
Yok ya baban o senin, ne rezil olmasi, seni buyutmedi mi, kucukken seni her halini goren, altini temizleyen babana mi rezil olacan bir sey olmaz dusunme oyle. Hem baban kocaman adam sanki bilmiyor mu siz kizlarin bu durumundan. Bende ergenlikte babam yanima gelirdi sessizce anlatirdi biz erkeklerin gece ruyalanmasi vs oldu mu oluyorsa yikanip temizlenmen gerek gusul vs, utanma sakin.
Bu arada yasin kac ki...
Ya yasimi soylerim de hesap kapaniyor 8 e gidiyorum oyle diyim anlarsin
He daha yeni oluyorsun sanirim o zaman regl falan. Bu durumda hic utanma, zaten utanma ama hele hele bu yasta yeni oluyormussun zaten hic utanma. Kizacak hali yok ya babanin. Sen utanma dusunme boyle yeter, akarsa da akar yikanmaya atarsin...
Tesekkur ederim sayende birazda olsa rahatladim iyi dertleştik gercekten vaktini bana ayirdigin icin tesekkur ediyorum
Rica ederim, takma kafana bi daha boyle seyleri, dogal seyler, insanlik hali, olabilir yani. Ben yaticam simdi iyi gunler mi desem geceler mi bilemedim ama gorusuruz bye...🙏😇
Gece pedı kullanmıyor musun
Kullaniyorum ama akıyor
Altına bısey serebılırsın
Evet de evde babam falan var utanıyorum baya
Odan ayrı degıl mı
Hayir degil ;(
Baska yerden konussak olur mu
Neden ki yaz burdan
Bıseyler soracaktım
Sor
Gizliden cıktım
Bısey demedin ama