Kesinlikle faydasını görürsün ayrıca kilo almaya yardımcı olarak polen bir numara 2 haftada etkisini gösteriyor. Ayrıca bulabilirsen aç karna kara üzüm çekirdeği ve çörek otu kilo aldırır.
210 Yorumla
Soran+1 yılevde bal yok karışımı nasıl yapayım
Soran+1 yılyumurtayı karıştırıyim mi yoksa kırdığım gibi sütü ekleyip kafaya mı çekeyim?
Soran+1 yıltam üstüne bastın ben de bulantıdan dolayı şey ettim, aynen pirinç falan da aldım işte bir sorun var istikrarlı değilim, kararlılığımı koruyamıyorum bir şeye canımı sıktım mı yemeyi içmeyi kesiyorum sigara da kullanıyorum yani baştan aşşağı sıkıntı
Soran+1 yılhaklısın, ayrıca şeytan gibi fikirler üretiyorsun sevdim seni, motive olayı gerçekten iyi bir fikir !
Soran+1 yılrezervedesin, yerini kimseye kaptırmam merak etme:))
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yaptım uyucaksın uyuduğunda belli bir saatte uyanıp ılık sütün içerisine onu kırıcaksın sonrada pekmez koyucaksın içine karıştırıp içiceksin ve uyucaksın bunu yap iştah açıyor.
126 Yorumla
Soran+1 yılfarkı ne peki, uyumadan önce içmekle uykudan uyanıp içmek arasında bir fark var mı?
- +1 yıl
Bence yok her ikisinide yaptım ikiside aynı etkiyi ediyor ve ben çok iştahsız biriyim onu yaptığımda iştahım açıldı gerçekten kiloda almaya başlıyordum ve bıraktım salak gibi bir zamandan sonra üşenmeye başladım. Ama başladıysan ya da başlıcaksan bırakma sakın kullan kesin alırsın kilo.
Soran+1 yılbence sen de devam etmelisin, kaç kilosun ki boy?
- +1 yıl
Başlıcam gene ben aşırı zayıf biriyim ve bundan cidden hoşlanmıyorum her yolu denedim sarımsak yuttum gecelerce olmadı şimdi bunu denedim oluyordu bıraktım gene başlıcam zaten :) 1.72 45 kiloyum orantıya bakar mısın ya bir 55 olmam lazım benim :(
Soran+1 yılben de 1.75 - 50 kiloyum gel intihar edelim ! :P
o değilde sana sarımsak yut diyen kimdi :)- +1 yıl
Edicektim bir ara artık bunalıma girmiştim sen ne diyorsun :) benim tanıdğımda böyle zayoftı kilo alamıyordu o yutmuştu ve kilo aldı ama sonradan öğrendi ki bağırsaklarında kurt varmış ondan alamıyormuş ve sarımsak o kurtlarını öldürmüş ona yaramış ama bana yaramadı o kesin :D
Soran+1 yılevet haklısın da sarımsağı yutmak da eziyet yahu, benimde öyle şüphelerim vardı hala da var, ama ben farklı yöntemlerle denedim mesela yoğurtlu makarna yapıp bol sarımsakla yerdim onun gibi şeyler, senin yemek düzenin nasıl günde kaç öğün yersin, karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler kilo aldırıyormuş aran nasıl karbonhidratla
- +1 yıl
Sabah kalkınca kahvaltı yapıyorum işte bildiğin şeyler domates peynir yumurta falan öğlen yok bide akşam işte çorba genellikle beyaz et ya da kırmızı et sonra makarna türü şeyler ben çok iştahsızım cidden öyle mutfağa gidip şunu mu yesem bunu mu yesem düşünmem yani :) ben diyetisyenede gittim bana patlamış mısır ye kuru yemiş ye falan demişti hiç birini sevmiyorum ağzıma koymam mesela onları demişti kek ye evde yapılmış kek işte sık sık yemek ye nerde iştahım yok zaten sonra da kurttan şüphelenip hastaneye tahlile gittim oda çıkmadı :D yani anlıcağın yemekle hiç alakam yok benim :)
Soran+1 yılsenin mide küçülmüş, iştah açıcı olarak bir takviye aldın mı hiç? Prakten şurubu diye bir şurup var, normalde alerji şurubu ama yan etkisi iştah açıyor ama öyle böyle değil, yani afedersin hayvan gibi yiyorsun
- +1 yıl
Ciddi misin ya bir bakayım alayım kullanayım vitamin hapları kullandım herşey yaptım olmuyor oluşum bu diye düşünüyorum ben mesela meyve yemem hiç abur cubur yemem sadece sulu yemek olsun şöyle tavuk olsun falan :) :) Sende şu bıldırcını dene bak cidden alırsın kilo :)
Soran+1 yıldur bir sana şuruptan bahsediyim önce
- +1 yıl
Bahset :)
Soran+1 yıldediğim gibi alerji şurubu ama yan etkisi iştah açıyor kullananların %80-90'ında da iştah açıcı etkisini gösteriyor ama bunun yanında bayağı bir mayıştırıyor seni, yani sürekli uyumak istiyorsun uykun geliyor ne biliyim sürekli yiyip yatmak istiyorsun, ben kullandım kullandığım arada hayvan gibi yiyordum ama ben çalıştığım için bana çok engel oluyordu, sabah 7 ' de dükkanı açmam gerekirken ben 12 ye kadar yatıyordum :) e benim işim dikkat gerektiren bir iş en ufak bir hatada sakat bile kalabilirim o mayışıklıkla uykudan başka bişey düşünemiyordum, ama senin böyle sorumlulukların yoksa rahatlıkla kullanabilirsin
- +1 yıl
İşte o olmaz mayışmamam lazım benimde :) Ya belki biliyorsundur şu nette satılan protein haplarından almayı düşündüm bir ara cesaret edemedim açıkçası ama hala aklımda düzenli sporla alabiliyormuşsun kilo :)
Soran+1 yılhap mı toz mu?
- +1 yıl
Toz toz :) ya kötü şeyler diyende var etki etti diyende var bilemedim ama doktora gidince protein tozu değilde hapını veriyormuş
Soran+1 yılsenin neden mayışmaman lazım? bana sorarsan sorumluluk gerektiren bir işin yoksa şurup daha masumca gibi, protein tozu değil de karbonhidrat tozu gerekiyor kilo alımı için, protein daha çok kas yapımı için gerekiyormuş ben bayağı bir araştırmasını yaptım, karbonhidrat tozu da yani sana nasıl söylesem, takviye gibi birşey mesela bir tabak makarnada atıyorum 1000 kalori var, o toz karışımını yapıp içersen 1000 kalori takviye olarak gelecek sana ve sen spor yapmassan o kalori direk göbeğe gidecek yani vücuduna dağılmayacak bu da sağlıksız olacak, yani spor salonuna gitme gibi birşansın varsa kullanmanı tavsiye ederim aksi halde yağ depolamaktan başka birşey olmaz sadece göbeğin çıkar işin yoksa bu sefer o göbekle uğraş, benim spor salonuna gitme gibi bir şansım yok ama senin varsa git mutlaka kilo alırsın en geç 6 ay içinde kendini gösterir
Soran+1 yıltabi bu tozları da kafana göre kullanamıyorsun yani mesela spor salonuna gidiyorsun 3 ay çalışıyorsun spor yapıyorsun vücut alışıyor ondan sonra başlıyorsun takviyeye
- +1 yıl
Ya zaten üşengeç biriyim bide şurubu içtim mi eyvah o zaman yerimden kalkmam :) spor salonuna gidebilme şansım var gibi gibi
- +1 yıl
Aynen doğru dedin
Soran+1 yılneden bir spor salonuna yazılmıyorsun, boyun çok iyi hatta harika spor salonuna gidersen bir adriana da Türkiye'den çıkartırız fena mı?
- +1 yıl
Hahaha :) ya şimdi vücut olarak bakınca az alsam bile kurtarıcak boydan ama alabilsem spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama önceliklerim başka şeylerde olunca o arkada kalıyor sürekli :) ama eskisi kadar takmıyorum çok fazla kilomu takınca fark ettim ki bu sefer daha zayıflıyorum
Soran+1 yılsana bişey diyim mi, sadece 1 adım at basit bir adım git ve yazıl. emin ol ki bu tür sorunların tek sebebi kendimize ayırmadığımız vakit ve vermediğimiz değerdendir, konu kendimize gelince nedense hep bir "amaaaan, kim uğraşacak" havalarındayız ama gereken önemi göstermeliyiz
- +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum bakalım inşallah yazılırım :)
Soran+1 yılhaftanın belirli günleri topu topu 1-1.5 saat birşey neden olmasın, vakit kıtlığı mı var:)
neyse muhabbet böyle uzar gider ben ufaktan yatayım yarın erken kalkmam gerek hadi iyi geceler- +1 yıl
İyi uykular :)
+1 yılHergün kullanırsan tabiki faydası olur. hem bol protein hemde güzel karbonhidrat barındırırlar.
Ama bunların yanında pilav ve meyve sebzede tüketmen gerekir.15 Yorumla
Soran+1 yılbugün marketten bıldırcın yumurtası, süt, tavuk göğsü, pirinç, makarna aldım
söylemesi ayıp tavuk pilav yaptım yedim, şimdi de yatmadan önce sütle bıldırcın yumurtasını içmeyi düşünüyorum kilo 50 bir durum analizi yaparmısın- +1 yıl
Dengeli kilo alabilmen için birazda spor yapman lazım boyunu yazmamışsın ama bir erkek için 50 kilo tabiki az boyun 170 bile olsa az 70 kilo seviyesine çıkman lazım ama bunu sırf yiyerek yapma yoksa sıska ama göbekli olursun. En kötü koşu ve bisiklet yapmanı önerebilirim, gidebiliyorsan bir spor salonu sana daha çok yardımcı olacaktır. Takviye olarak kimyasal çok önermesem mass gainer alıp süt ile kullanabilirsin.
Soran+1 yılboy 1.75 çalışıyorum sabahtan akşama kadar ayaktayım ve işim bir hayli güç ve enerji gerektiren bir iş, spor salonu şansım yok çünkü bulunduğum yerde spor salonu yok, küçük bir ilçede kalıyorum
- +1 yıl
Çalışıyorsan ver kendini yemeğe, orda şimdi doğal besin çok olduğundan burdaki gibi kilo yapacak şeylerde yoktur ama sen ne bulursan yiyeceksin bence 50 kilo cidden o boy için az, bende 1,75 boyda 79 kiloyum gerçi şu an 4 kilo fazlam var ama idare ediyoruz işte.
Soran+1 yılinşallah ben de o kilolara gelirim gerçekten rahatsız edici bir durum aynalardan nefret eder oldum
+1 yılyemek yerken soda iç
günde 4 ü de geçme
kilo alırsın118 Yorumla
Soran+1 yıl4 şişe soda mı içeyim
- +1 yıl
her öğünde 1 tane içersen kesin kilo alırsın
bizzat kanserden kurtulan akrabama rus doktorun tavsiyesidir
ama tavsiyem 6 aydan fazla sürmesin
Soran+1 yılpeki kilo aldırmasını tetikleyecek ne var ki soda nın içinde? bildiğimiz maden suyundan bahsediyorsun değil mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
- +1 yıl
şimdi bir yandan yiyip bir yandan sindiriyorsun
böylece daha fazla yemene sebep oluyor
mineraller vucütta depolanmaz zaten - +1 yıl
ayda 1ile3 arasında kilo alman garanti
Soran+1 yılmantıklı evet, 6 aydan kastın da içinde bulundurduğu asidin vücuda vermeye başlayacağı zararları herhalde değil mi
- +1 yıl
kilo alımı artmaya başlıyor
mide tembelliği yapabilir
1yıldan fazla kullanırsan
6ay yeterlidir
Soran+1 yılçok faydalı bir bilgi valla, yarından başlayacağım uygulamaya teşekkürler ilgilendiğin için
- +1 yıl
ne demek
ama sana tavsiyem 3 ayda 1 kan tahlili yaptır
sağlıksız kilo almaya başlasan önüne geçemeyebilirsin
keşke bir nakil olsada sana bir 20 kilo yollasam:D
Soran+1 yılsenin boy kilo kaç:)
- +1 yıl
183 boy 98 lilo
Soran+1 yılmaşallah çok anormal birşey yok yahu, ama ilerki yaşlar için sıkıntı olabilir bir 10-15 kilocuk verebilsen senin için çok iyi olur
- +1 yıl
aynen öyle 15 kiloCUK:D
Soran+1 yıl:)) başkasına söz vermiştim en iyi cevap için ama sana haksızlık edemem, ziyadesiyle hak ediyorsun
- +1 yıl
yok be keşke sözünde dursaydın
olmadı böyle
neyse sağol
Soran+1 yılbu vesileyle başkaları da yararlanır, o arkadaşta yararlı bilgiler verdi ama zaten duyduğum şeylerdi, senin tavsiyelerini ilk defa duyuyorum ve gerçekten de mantıklı hem bu vesileyle bir kaç kişi daha faydalanır bu bilgilerden, üstte olması gerekli diye düşünüyorum :) hadi Allah rahatlık versin
Soran+1 yılbok deligi sorusunda verdiğin + için sağol :D
- +1 yıl
e yani:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılbıldırcın yumurtasının en büyük yararı kronik astımı olan ve bronsları dolan insanın rahatlamasını rahatsızlığını bir nebzede olsun belli süre kesmesidir.. Biraz daha karışım yapıldığı zaman tedavi yöntemi olabilir
29 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle, kilo konusunda ne düşünüyorsun? bir bardak sütle " 1 mi 2 mi " yumurta kırıp karıştırıyim?
- +1 yıl
onu bırak sen bana boyunu kilonu söyle.. ayrıca metabolizman ne durumda çokmu enerjiksin
- +1 yıl
Akşam yatmadan birkaç saat önce ise mutlaka birşeyler atıştırmakta fayda var. Çünkü gece uykudayken metabolizma yavaşlıyor. Yani yatmadan önce yenilen yemekler kilo olarak geri dönüyor. Bir de yağlı yiyeceklerden çok proteinli yiyeceklere yönelmek gerekiyor. Tabi ki enerji açısından karbonhidratlı yiyeceklerin de menü de olması lazım. Özellikle mısır, pirin., yulaf, buğday, ve bu ürünlerden yapılmış yiyeceklere yönelmek gerekiyor... Sadece bıldırcın yumurtası değil yani kilo alacam diye saglığını bozma
Soran+1 yılboy 1.75 kilo 50
metabolizmam çok hızlı çalışıyor- +1 yıl
sen önce bir hekime basvur bazı tetkikler yapılsın üzerinde ondan sonra verilecek listeye göre kilo almaya bak...
Soran+1 yılhoca yaşım 23, çocukluğumdan beri giderim hekime de özel doktora da, zaten aile dostumuz bir doktor var, bir ton tahlil yaptırmışımdır hiç birinde bir problem çıkmadı, aslında düzensiz bir hayatım var bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum, kahvaltı saatim öğle yemeği uyku gibi...
- +1 yıl
etkisi olur tabi düzensizliğin... ama yasına göre metabolizman gereğinden fazla çalıştığından her yediğini yakar... bence düzenli spor ve beslenme ile çözersin bu işi
Soran+1 yılumarım öyle olur, vakit ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim
- +1 yıl
rica
+1 yılben de kilo almak istiyorum bana da bişeyler diyiiin. hemen bıkıyorum. bu karışımı da hayatta içemem heralde:(
14 Yorumla
Soran+1 yılkilon kaç bebek
- +1 yıl
azıcıııık apaz minnacık işte. ne sen sooor ne ben söyliym
Soran+1 yılmakarna, tavuk, pilav, kısacası karbonhidrat değeri yüksek ne kadar yiyecek varsa abanmamız gerekiyor
- +1 yıl
ben bıkıyorum ya en ufak bir streste gidiyor her şey
Kiloya etkisi olabilir, cılbırdın yumurtası çok faydalıdır protein değeri tavuk yumurtasından daha yüksekti.
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılbılmem :D kucukken ıcerdem olsada ıcsem sutlee :D ama werırısın ya ben ondan zayfım glbaa
116 Yorumla
Soran+1 yıl1 kutu bıldırcın yumurtam var:)
- +1 yıl
ayy yollasana :D
Soran+1 yıltadı nasıldı tadından haber versene, psikolojik baskı var üzerimde :P
- +1 yıl
sute kır we tad alamazsın walla ınan bana aşkooo
Soran+1 yılinandım bile, senin boy kilo kaç?
- +1 yıl
1.62 kılo bu aralar fırladı 52 :( 45 ı gecmezdıı
Soran+1 yılharikasın 52 tam ideal boy neye üzülüyosun
Soran+1 yıl*kilo...
- +1 yıl
45 dım ama ya :( 52 nedemek
Soran+1 yılsaçmalıyorsun, vücut ölçülerin ne peki
- +1 yıl
gogus 80
Soran+1 yılbelin yok mu senin :D
- +1 yıl
olcmedımm :D ama ınceydı sımdı hafıf war :D ne bılım be
Soran+1 yılya sen belanı mı istiyorsun sıska olupta ne yapacaksın, keşke ben de ideal kilomda olabilseydim benim nerden bakarsan bak bir 20 kiloya ihtiyacım var, ideal kilo her zaman iyidir boşuna kendi kendine sorun yaratıyorsun gereksiz birşey
- +1 yıl
ya neden kızdın kı anlamadım tamam bb
Soran+1 yılyok yahu ne kızacam bence kilon ideal sana da iyi geceler
+1 yılKilo aldırıyor :) ama tadı? :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyapma bunu ! sakın
- +1 yıl
Maalesef yaptım bile :)
Soran+1 yılbaskılar bizi yıldıramaz
+1 yılnerden buldun bu bilgiyi
27 Yorumla
Soran+1 yılneredeyse bilmeyen yok diyebilirim, aksini mi idda ediyorsun yoksa?
- +1 yıl
yok ben bilmiyorumdur da zararı olmasından korktum
Soran+1 yılsana şunu diyebilirim, normal bir yumurtada bulunan zenginliklerden 10 kat daha yararlıymış
- +1 yıl
onu duydum evet ama bir araştır sen yine vücuduna fazla gelmesin bşey olur falan basite alma yani
Soran+1 yılya bu vücut neler gördü bir bilsenn :)) fazla protein karbonhidrattan öleceksem gebereyim gitsin, çok sıkıntı ettim kilo almam lazım
- +1 yıl
hadi hayırlısı :D
Soran+1 yılbence sen de denemelisin biraz araştırma yaptım öncesinde türlü türlü hastalığa iyi geliyor, millet 3-5 yaşındaki çocuklarına içiriyor gripti, nezleydi korumak için, o yaştaki çocuğun bağışıklık sistemi bizimkine göre çok çok daha hassas o kullanabiliyorsa bir problem olmaz mantıken değil mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar