AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Arkadaslar meraba yeni katildim daha once burundan kemik aldirdim yapamamislar burun mahvolmus simdi kaburgayi acip kikirdak alicak iyi bir estetikcerrah oneriniz varmidir
Ben değilde annem ameliyat oldu. Dr Yusuf CAN yapmıştı ameliyatını çok memnun kaldık gerçekten. Nefes alıp vermesi felan kolaylaştı. Eğer doktor arıyorsan bir gidip görüşün derim.
kaç paraya oldun ucuzamı
8 milyar
oha anasını satim, genelde 1-2 milyara yapanlarda bu sorun oluyor, ama en fazla 4-5 bin tl duydum onlarda kusursuz diyortlardı, doktor çok öenmli sonuçta eliyle şekil veriyor
8 milayar aldı zıkkım haram olsın ona
Bağcılar'da Yaşıyorum. Esenlerde Bir Hastaneye Gittim. Dr. Hamdi İhtiyar
Kime Sorduysam Çok iyi Doktor Diyorlar. Akrabalarımdan Çogu Bu doktora Ameliyat Olmuş.
Hastanenin Adı Avicenna
bedri hary çok güzel estetik yapıyor
İsmi tam olarak nedir
Ahaha :D
Öyle biri yok dimi zevkmi alıyosun
erdem hastanesi tamer tas iyi burun yapar :)
Oldunmu
ablam ve kuzenim kuzenimin arkadaşları onda oldu çok para istemiyor en fazla 3 ister
Hmm bu kadar az para alması bile düşündürücü insanı kuşkuya atıyor:) branşı nedir acaba
az para alıyor ama yaptığı burunlar çok güzel kötü burun yapmadı şimdiye kadar. estetik cerrahi
araştır bak ama adamın kendi yeri varmış bizimkiler hastanede oldu
Hmm teşkkürler
Op. dr. Elvan Bayraktar estetik doktorunu tavsiye ederim. Nisantasinda kliniği var. Sadece burun değil tüm vücut ameliyatlarında 1 numara.
Merhabalar burun estetiği olmak istiyorum. Aranızda İstanbul'da estetik yaptırıp memnun olan ve fiyat bilgisi verebilecek olan var mııı?
Hangi sehirdesin ankarada nebil bozdoğan en iyisi burun konusunda fiyat olarak da diğerlerinden uygun bence
Canım selamlar derdini daha net anlatabilir misin ben de ona olacağım sanırım ne oldu da mahvetti burnunu?
Abdülkadir Göksu derim.
Oldunuz mu
Pardon Abdulkadir Göksel. Evet araştır bi.
Oldunuz mu nerden tanıyorsun
Neden bu kadar irdeliyorsun. Biliyorum arkadaşım, tanıyorum bir yerden.
Bende internetten okudum araştırıp etmeden olan birine sormadan ameliyat oldum sonuç ortada
Kendisi hakkında internetten Facebook sayfasından bilgi alabilirsin.
Teşkkür
Barış çakırı bir öğren araştır et kardeeşim
Nerden tanıyorsunuz barış çakarı
Bizim bir komşu gitti gayette memnun
Önce nasıl sonra nasıl oldu şekil olarak
hacım ben bilemem bizim buraya geldiğinde kadın ameliyat olmşda gelmiş
Hmm
Dr Sabri Algun Aka tabi ki de 😊 Sakarya için bakıyorsanız
Dostum doç. luk prof. luk branş olmuyor. Kbb, plastik cerrahi falan branş dediğimiz şey.
dr Barış çakır
Oldun mu
bir tanidik oldu
+1 nerde
Unutmuşum:) kaçmadım ya😉 tanıdık kim nasıl oldu burnu
Paran varsa taylanda git
Tayland ne alaka
Estetikte şimdi dünyanın önde gelen ülkelerinden biri hatta bir yazıda okumuştum tıp ve estetik turizmi diye ucuzda galiba ben ciddiyim araştır istersen.
İlk defa sendwn duydum benim bildiğim iran
Valla bende irani senden duydum ilk :)
Burun ameliayatında iranda pratisyenlerimiz eğitim almaya gidiyormuş
Kadınlarını baz alınca doğruluk payı çok yuksek :)
Evet genellikle iranlılar burunları nüyük olur
Fatih dağdelen
Biraz daha bilgi verirmisin sen mi oldun
Yok arkadasım oldu ve tam istegi gibi oldu
Doktor nerde peki bide branşı nedir:)
İstanbul'da ya televizyona bile cikiyor ya Fatih dağdelen estetik cerrah 😊
:)) teşekkür bakıcam
Prof Dr onur Erol
Zaten onur erola olmadığıma pişmanım kederime keder kattın
Şimdi ona ol burnun umarım feminen olmamıştır
Yok feminen istwmiyorum zaten şuanki duruma bakarsam feminen olsa daha iyiydi
Burnunu çekip koysaydın bn sna öneride bulunurdm amcam estetik uzmanı
Amcan kimki:)
Amcanın adını söylemedin
Onur Erol :))
Onur Erol'un yiğenitim bn berensu Erol :))
Şaka yapıyorsun
Hayr ciddiyim
Off gerçekten çok bayat esprilerin var benim amcamda thomas edison;))
Salk mısın olamaz mı sanki çok Absürd bişey söyledim inanmazsan inanma
Kızma ya:) onur bey ameliyat yapmıyomuş artık doğrumu
Yoo yapıyo ama çok seminer veriyo dünyaca ünlü bir İngiliz tv yıldızının kezzaplı yüzünü bile yaptı
Yok artık yapmıyormuş öğrencilerine yaptırıyormuş özelden yazabilirmiyiö
Ünlülere yapıyo B'nden iyi mi bilcen bu veremem de diğer bu verebilirim
Özelden yazabilirmiyim
Mail atabilirsin ya da leventteki kliniğe git
Amcama böyle bişeyi sormam bile
Nasıl bişey soramassın bişey demedimki bile:)
gazi hastanesine falan git iyi d
oktorları var
geçmiş olsun
Tşkkür
Fatih Dagdelen
Kimdir
Cok başarılı bir doktor
dora da calişor araştr bir
Fatih dağdelen doranın sahibi 12-08-2014 tarihinde fiyat aldım 3500 euro istiyor. (daha öncede bir kere ameliyat olduğum için bu para)
Degmedimi? Cok ilgili bir doktor basarılı
Ameliyat oldunmu doktordan
Ben olmadım ama kuzenim oldu ve harika burna sahıp oldu
Hmm branşı nedir acaba
en iyisi
İşte böyle yorumlar yüzünden onda oldum pişmanım
bende ona oldum gayette memnunum
Ben hiç memnun deilim
İstanbul - Kozyatağı MediENT hastanesi var
ne yaptırdın burnuna
Estetik
anladım onu da tam olarak ne yaptırdın burnuna
Kemik vardı güya düzelticekti hala aynı nerdeyse bide artist bildiğin ve egosu tavan
Ferruh bingul
İlk defa duyuyorum nerde
Ankarada, unlu bir doktordur. Ben oldum cok memnunum. bir tanidigim 3. Ameliyatini oldu , burnu kotuydu, duzeltti. 5bin falan oluyo sanurum
Hmm teşekkür ben istanbuldayım ama:)
BENDE DÜŞÜNÜYORUM YA
Doktorunu iyi seçmessen benim durumuma düşersin
nasıl yani nenden
İyi doktor seçemessen burnunu mahvederlee hem sağlık açısından hem fiziki görüntü açısından hemde bunları görünce psikolojik açıdan batarsın
üzüldüm ya rabbim yardım eder üzme kendini
Teşekkür ederim:)
Bildigim biri yok
Yazmayaydın
xper için yazdım hadi k. g
Google sor
Google a sorduğum için bu hale düştüm
😄😄😄😄
Vallahi öyle bundan çıkardığım nasihat bundan sonra google amca şerefsizine göre karavermicem:)
Tavsiyeediyorum. com var orada hepsi var. Fatih Dagdelen Almanyadaki cok kisiyi ameliyat ediyor incele onu
Ok teşkkür ederim
Gecmis olsun resmin yok mu nasil mahvetmis merak ettim dogrusu
Malesef kanka:) bu arada resimde yüzğn kömür içinde kalmış madenciler içinmi
Zor olur o burun
Nasıl yani
Sen Barış Çakıra mı yaptırdın? @Soran
hayır neden?
Ismail bayram.
Oldun mu
Evet cok memnunum
İstanbul'da mı doktorun branşı ne
İstanbul da bogazici tipta estetik cerrahi ben birde kbb uzmani istedm ameliyata
Olucan mı neden kbb cide istedin bu adam pro mu
oldum zaten 3 ay oldu kbb ciyi ileri sağlık sorunuda çıkmasın diye istedim hem revizyon hem deviasyon oldu eskiye göre çok iyi nefes alıyorum eskiden alamıyodum şekilde fotoda gördüğün gibi işte bende araştırmıştım kendisinden memnun kaldm öyle yani
Olma bence
Hangi şehir?
İst
Bol şans
Kbb Serdar ünlü antalya da cok basarili bir doktor
Burnunun neyi var?
Burnuma ameliyat etti hala eski halinde ve birde üstüne üstlük beni takmıyor bile
hangi ildesiniz?
İst
Ufuk Bilkay
Oldunmu
Hala doktor arıyorsan tavsiyede bulunabilirim
Hangi şehirdesiniz
Etmem
O zaman yazmayaydın
Ne güzel nickin var lotr den bir soyismi keşke bilip
Yazaydın
Biliyorum zaten de niye kızdın böyle doğal kal demek istedim ben sakatlanma felan oluyo
Meriadoc BrandyBuck
:)) kızmadımda doğallığı bir kere gitti zaten bir lotr hayranı görmek güzel:)
:) geçmiş olsun lotr in 7 tane kitabını okudum
Hazır seni bulmuşken sence Tom Bombadil in Eru olma ihtimali var mı bence Eru ya da en azından Valar
Tom Bombadil ap ayrı bir varlık doğum tarihi bilinmiyor kendi ormanı içindeyken çok güçlü kitapta sıçratan midilli ile shire arası yolda (ormanda) (galiba yaşlı ormandı adı) karşılaşıyorlar yolda hobbitleri 2 kere kurtarıyor
Eru dan bir tane var Valarlarda 7 tane erkek 7 kız
Başka sormak istediğin var mı? Hoşuma gidiyor :)
Yok biliyorum olayı kitabı okudum sence Tom Bombadil Eru mu
Değil
Erudan bir tane var doğru sence tom bombadil eru mu çğnkü ne zaman geldiği bilinmiyor
Ağaç sakal da öyle hem Eru nun yapıcak daha önemli işleri vardır bir ağaçla uğraşmaz bide Silmarillion u okuduysan Eru Orta Dünyada değil olsa Tolkien bahsederdi
Yanlışın var Eru insanları elfleri kendisi yaratıyor bunun için Erunun çocukları deniyor insan ve elfe ama cüceleri bir vala yaratıyor adını unuttum erunu ruhunu üflüyor aynı şekilde doğayı yaratma görevinide bir vala ya veriyor onunda adını unuttum yani ağaçsakal ı kimin yarattığı belli ama tom bombadilin değil bence tom bombadil eru kendini orta dünyada saklıyor daha doğrusu gözetliyor
Hayır kitapta ağaç sakalınkisi bilinmiyor diyo cüceleri aule yaratıyor
Bu arada neden elflerden bahsettin?
Tom Bombadil Eru değil kendisiyle kıyaslanamıycak kişileri Eru gözetlemez
Ağaçsakal ağaç değil mi ağaçları tabiatı dağları taşları yani:) bir vala yaratıyor yazıyı iyi okumamışsın:)
Okudum okudumda kitapta bilinmiyor diyo
Nerde geçiyor merak ettim şimdi nerde sözü giyorki agaçsakal ent olsada sonuçta bir ağaç ve soğanın parçası ve doğanın hepsini bir vala yaratıyor neyse tom bombadile bir ihtimalde morgothun şarkıyı bozmasıyla ungoliath gibi kendiliğinden yaratılması ama bence eru ungoliath doğsaydı gibi olsaydı kitapta kesinlikle geçerdi eru olduğunu şöyle anlayabilirsin tom bombadile babasız olmayan denir farkındaysan herşeyi
Eru yarattı herşeyin babası eru yani;)
İki kulede geçiyor bu soru 2002 de soruldu cevap hayır, tom bom badil eru olamaz Eru bir tanrı ve tanrı her şeyi bir çırpıda yok edebilir yani gözetlemeye felan ihtiyacı olmaz peki neden mi saldırmadı tarafsız buda demek oluyor ki ne iuilere ne de kötülere yardım eder o sadece yaratır farkındaysan Eru orta dünyada değil
Eru ile Valar ı bile değil bir maia yı kıyaslaman çok saçma
Tam anlamadım
Yani eru sanıp sauronla karşılaştırdığın tom bombadil eru olsaydı sauronu gözetlemeye ihtiyaç duymazdı ayrıca tolkien bahsederdi iki kıle kitabında da ağaç sakalın doğumu bilinmiyor diyor
Bence sauronu gözetliyorr ama olaylara müdahale etmiyor istese yapardı eru olduğu için yani isterse hepsini yok ederde ama tarafsız olduğu için yapmıyor sadece gözetliyor bak tom bombadil için herkesten yaşlı babası olmayan ve orta dünya umurunda değil tüm işaretler onu gösteriyor eru olduğuna ağaçsakal konusuna gelirsek doğum tarihi bilinmemesi onun yaratılan ilk ağaç olduğunu gösteriyor en yaşlı ağaç olduğu doğumu bilinmemesinden anlaşılıyor sadece doğumu bilinmiyor kimin yarattığı değil
Silmarillionda geçiyor yüzük savaşları sırasında eru orta dünyada değil zaten eru dan eru olarak bahsediliyor diğer şekilde eru (tom bombadil) derdi orta dünyayada valarlar uğramıyor zaten
Bana kalsa lotr ilgili bir soru oluştur sitedekiler ordan birbirine sorular sorsunlar başka sitelerde öyle yapıyoruz
Ben lotr sayfasına üye oldum ve hepsinin benden az bilgili oldukları için ezmeye çalıştığının farkına vardım bfme 2 de 5vs1,7vs1 yendiğim fotoğrafları attım demediklerini bırakmadılar
Bildiğim soruyu sormama ihtiyacım yok :)
Helal olsun da tom bombadile ya diğer hayranlar gibi kesin tanı koyamadık:) bence eru eru değilse ıngoliath gibi müziğin bozulmasıyla oluştu maia diyenler var kesimlikle ihtimal bile vermem bu arada bahsettiğin siteler hangisi pek anlayadıö bide benim sorudam maksatım sadece birbirimize soru sormak değil maksat muhabbet
Muhabbet için sorduğunu biliyorum, lotrdan sohbetler ve bfme 2 diye face de üye oldum bir şeyler biliyorsan hazmedemiyorlar, müziğin bozulmasıyla kim oluşuyor demek istedin tam anlamadım, ungoliath melkor u dövünce çok heycanlanmıştım ama balroglar geldi :)
Tom bombadil eru değilse ikinci ihtimal ungoliath gibi oluşuyor
Neden eru onlardan birisi olsun ki eru, eru diye bahsediliyor öyle bir şey olsa eru (ungoliaht) diye yazardı ayrıca ungoliaht ışığı emdikten sonra Valar nasıl düzelticem diye dert yanıyor eru bunu niye yapsın :)
Beni yanlış anladın demek istediğim tom bombadil ungoliath gibi oluşmuş olabilir
Elki
erol köse
Komikmisin sen