+1 yılMerhabalar ben de sizler gibi aynı sorundan müzdariptim. aylarca araştırma yaptım ve sonucunda bir ton kişiyle görüştüm hep yüksek fiyat hiç ilgi yok küstahca cevaplar gerçekten dediğiniz gibi.
Benim de burnumdaki kırıktan dolayı nefes alamıyordum neredeyse burun deliklerim kapalı gibi birşeydi yani o kadar.
Fakat sonrasında Doç. Dr. Burhan Özalp ile karşılaştım sonunda kendisini bulduğum için çok mutluyum gerçekten. Ameliyat öncesinde çok tedirgindim herkes heryerden birşeyler söylüyorlardı falan takdir edersiniz ki bu söylentiler de beni rahatsız ediyordu. fakat ameliyat öncesi görüşmemizde Burhan bey ile bana o kadar net ve ilgili anlattı ki durumu ben derin bir oh çektim resmen.
Daha sonrasında yine bir heyecan ile ameliyat süreci başladı. Ameliyat sonrasında ise mutlak şişlik oldu tabii ki. Ama verdiği ilaçlar ve sonrasındaki takibi sayesinde gerçekten kısa bir süre içerisinde hayatıma geri döndüm ve artık eskisinden çok daha iyi nefes alabiliyorum ve deeee çok güzel bir burnum var artık.
İstanbul ve Diyarbakır'da yaptırmak isteyen olursa kesinlikle Doç. Dr. Burhan Özalp i tavsiye ediyorum sizlere...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim bir yakınım eren taştana burun ameliyatı oldu. Aslında sadece burnunda bir delik için ameliyat olacaktı ama doktor sizin burnunuzu çok kötü yapmışlar diye rinoplasti ameliyatından övgülerle bahsederek, sorunsuz harika burunlar vaad ederek aklını karıştırdı.. neyse bir süre sonra kabul etti ve ameliyat oldu. Akay hastanesinde 7,5 saat süren bir sürü ilaçlar verilen bir ameliyat geçirdi, 7,5 saat süreceğini söylememiş üstelik, bir de indirim yapmış 14000 tl ye ameliyat oldu. Öyle bir para kaygısı ki hasta 5 te ameliyattan çıkıyor 9 da taburcu ediliyor hastane ortamı temiz değil diye ( hastaneye yatış parası vermemek için). Ameliyattan sonra muayenehaneye gittiklerinde de aman diğer hastalarım bu morlukları görmesin siz diğer odada oturun diye görmek bile istememiş.. sonuçta ne mi oldu ameliyattan sonraki gecede nefes alamamaktan bunalmış, eren beyi arayıp söylediklerinde "naz yapıyor inanmayın" demiş ve sonrasında hastamız öldü ve eren taştan ın umrunda olmadı.. Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen çok iyi düşünün bizler mahvolduk sizler mahvolmayın...
51 Yorumla
çok şaşırdım, en yakın arkadaşım da yaptırdı, o çok memnun kalmıştı. Ki o da çok araştırdı. Hakkında nette olumlu yorumlar okumuştuk epey. Sadece o değil, tanınan birkaç doktorla da görüşmüştü. Barış Çakır, Muhammed Dilber, Hasan Fındık'la görüşmüştü.
Yakup Avşar'ı da çok düşündü ama o çok pahalı deniliyor diye onunla hiç görüşmemişti. Muhammed yanlış hatırlamıyorsam ya 7 bin ya da 8 bin idi emin değilim. Siz neyden dolayı şikayetçi oldunuz, kendisi hakkında hiç olumsuz yorum daha önce duymadım. Bir de burun ameliyatı oldu bitti ameliyatı da değil, biliyorsunuz değil mi. Benim arkadaşım ameliyattan çıktığında patlıcan gibi bir burunla çıktı, o burnun oturması tam 6 ay aldı. 6 ay içinde burun otururmuş, hemen öyle oldu bitti olmuyormuş.18 Yorumla
Soran+1 yılEgosu tavan yapmış biri konuşmak bile imkansız hazır cevap küstah burnum hala eskisi gibi
- +1 yıl
Evet, biz beraber gitmiştik, kendinden çok emin birisi, öz güveni yüksek. Müşteri kaygısı yok, yani illa bana yaptır diye bir derdi yok. Muhammed bey'le de görüşmüştük- Muhammed Bey çok ilgiliydi, ofisinden çıktıktan sonra defalarca arkadaşımı aramış. Arkadaşım, üzerindeki kurulan baskıdan rahatsız olup en son onda karar kırdı. Biz açıkcası o tavrını beğendik, müşteri kaygısı olmayan biri. Gereksiz yere poh pohlamaya ihtiyaç duymuyor. Sizin burnunuzu merak ettim açıkcası, foto atma imkanınız var mı?
Soran+1 yılMalesef:(
- +1 yıl
Siz kaç doktorla görüştünüz? Keşke aklınızda olan hepsiyle görüşseydiniz, yani internetten duyma haberlerle suratımızın tam ortasında olan organı teslim etmek bana çok riskli geliyor. Sizin yerinizde olsaydım hepsiyle görüşürdüm. Bakın ben kendi gözlemlediğimi anlatayım : Ben hem Muhammed'in hem de diğer dotorların yaptığı burunları görme şansım oldu. Diğerlerini görmedim, arkadaşım birçok isimle görüştü ama sırf bu ikisi arasında gidip geldi. Gözlemlediğim kadarıyla Muhammed, erkek burunlarında başarılı. Muhammed, daha keskin hatları olan sert burunlar yapıyor; Dolayısıyla Muhammed'in de erkek hastalarda başarılı olduğunu fark ettim ben. Gördüğünüz fotoğraflardan az çok doktorların tarzını çözersiniz, yani size şunu yapcam farklı olcak dese de buna kanmak yerine, yaptığı burunlara bakmanız gerekiyordu. Sizin ameliyatın üzerinden kaç ay geçti?
Soran+1 yıl5 ten fazla ah ah keşke öyle yapsaydım beynimi... İnternetten buldum direk gidip görüşüp ameliyat oldum başka doktora gitmedim:((((((
- +1 yıl
Gizemks, erkek burun estetiği bende bu yıl olacağım. Dr. Arayisindayim. Erkek burnu en iyi yapan isim listesini baştan sona onerecegin varmı? Eylülde istanbula gidicem araştırma icin
- +1 yıl
Başar kaya mahvolan yüzümü duzeltebilen tek doktor oldu kendisine çok teşekkür ediyorum çukurambar mado üstü akgül apt.
Daha önce cok doktora gittim mesela ferruh hocadan hiç memnun kalmadım para alıp çekildi ama başar hoca tüm ilaçlara doktorlara rağmen Şu an yüzümü düzeltti ilgili ve çok bilgili
+1 yılAraştırmalarin sonucunda uygun bulduğun doktoru söyler misin bana? Hem nefes almakta sıkıntı çekiyorum hem de küçültmek istiyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılVallahi burdan yapanlardan dikkatini çekerim yapanlar yapanların dediğine göre güncel öztürk neden böyle dediğimi sorucan söylim tavsiyelere uyarsan burnunu mahvedersin tavsiyelere değil yapmış olanlara danış onun için bu konuyu açtım ve cevaplara göre yapanlara baktım çoğusı güncel öztürk diyor bide barış çakır ama internette yazınlanlara göre ise onur erol kendisi ünlü
Kişilerin doktoruymuş 15 milyara yakın bir para alıyormuş mankenlerin çoğunu ameliyat etmiş keşke ona olsam diyorum şimdi- +1 yıl
Ünlüleri yapmış olması önemli değil. Ucuz bir doktora gitcem. Ama hastalarıyla da görüşmem lazım. Parada değil. Bak sen 8 vermişsin normalde 3-4 iken. Ama memnun kalmamışsn
Soran+1 yılBence şunu unutma ucuz etin yahnisi ucuz doktorlara olma bence sağlığınla oynama para için
+1 yılBen 1,5 yıl önce burun kemeri küçültme ve çene törpüleme ameliyatı oldum, hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım. Hem burnum ve çenemden memnun değilim, istediğim ölçülerde küçültme yapmadı, hem de burnumda delik oluştu : ((( Şimdi paramı iade etmeye dahi yanaşmıyor, revizyonu zaten ona yaptırmam. Avukata görüştüm, keşke istediğiniz ölçülerle ilgili yaptığınız 3D simülasyon çalışmayı sözleşmenize koysaydınız diyor şimdi. Fakat maalesef şu anda bile tam istediğim ölçüler için revizyon ameliyatına başvurduğum hiçbir doktor böyle bir sözleşme yapmaya yanaşmıyor. Sadece tıp fakültesi hastanesinde burnundaki deliği kapatır ve istediğin dikliğe getirmeye çalışırım diyor. Hem çene hem de burun ameliyatımı tekrar düzgün şekilde revize edebilecek makul bir rakama ameliyat yapabilecek Antalya'da bildiğiniz bir doktor var mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ameliyat oldunuz mu tekrar
Cok Mecburiyeten Deyilse Asla Yapma Derim Ben Oldum zorunlu bir ameliyataha Olcam Estetik burundan
Burun Kolay kolay Toplamıyor Kendini Su gibi olur burun aylarca Kolay kolay kemikleşmiyor En ufak sertbi Darbede Burnun Kayar. Ve tamamen İyileşme süreci 2.3 YIlda Anca Kendine Geliyor11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kesınlıkle Berat Bora Ok. Newest. Komsumuz amelıyat oldu gorsel anlamda cok cok ıyı. Ustelık saglık konusnda da cok rahat oldugunu soyluyo. Herkesın yuzu mosmor oluyo normalde ama bu doktor nasıl bıseyse morluk olmadı kızda. :-) yaklasık 3 4 ayda toparladı kendını
212 Yorumla
Soran+1 yılNerde bu adam:)
Soran+1 yılHmm teşkür:) newest ünlü bir merkez mi
- +1 yıl
Newestte yenı bu doktor. Daha once tokat devlet hastanesndeydı sanırm. Adını cok duyduk bız :-) bıcok yerden teklıf aldı.. şu an Newestte. Reklamlarda gormustm ve bıkac defa programlara katıldı.. Gercekten ıyı bı doktor. Yakından tanıyorm yanı.. Yuz yuze gorusme fırsatm olmustu bıkac defa
Soran+1 yılBranşı nedir
Soran+1 yılYok kanki:) pro mu operatör mü :)
Soran+1 yılYok utanılıcak bişey yok bende ameliyat olmadan önce pek doktorları bilmiyodum bu doktoru bulsum ailem doktorun operatörü ne deyince bende ne bilim amkk belki vodafonedur demiştim:)
Soran+1 yılTeşekkür
- +1 yıl
ben de düşünüyorum özelden yazar mısın kity6162
Daha önce saç dökülmesi için PRP tedavisi yaptırmıştım ve çok memnun kaldığımı belirtmek isterim şimdi ise burun estetiği için yine leyla arvası tercih ettim, Burun estetiği konusunda güvenilir bir doktor arıyorsanız, size kesinlikle Dr. Leyla Arvas'ı öneririm. Kendisi özel kliniğinde, Nişantaşı'nda Quartz Kliniği'nde hizmet vermektedir. Devlet hastaneleri konusunda net bir bilgi veremem, ancak özelde Leyla Hanım'ı düşünmenizi şiddetle öneririm. Ayrıca, bir arkadaşım burada burun estetiği revizyonu yaptırdı ve sonuçları inanılmaz oldu. Belki onun deneyimini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Revizyon ameliyatları çok daha zordur. Buna rağmen harika oldu sonucu bence araştırın derim.
00 Yorumlaburaya başlık olarak çok uzun ve detaylı anlattım çok memnunum ve çok uygun ama hani piyasadaki fiyatta da olsa yine kendisine gitmek ve şimdiki burnuma sahip olmak isterdim: op. dr baver m. şimşek.
sitedeki başlığa şuradan ulaşabilirsiniz detay için url: /guzellik-bakim/a130735-istanbul-da-devlet-hastanesinde-ucuza-cok-guzel-burun-estetigi
(kendi açtığım başlıkta belirttim zaten ama buraya da diyeyim reklam denmeden, kendisi devlet hastanesinde, reklama ihtiyacı da reklam olsun diye yazdıracak bir karakteri de yok çok çok çok iyi bir doktor hem karakter hem iş açısından.)00 Yorumla8 bin ne demek ya ben 1500 e oldum ömer öncü sakarya çark kulak burun boğazda. Çok da harika oldu burnum valla
549 Yorumla
Soran+1 yılŞans kanki:(
Soran+1 yıl@Hesitant vallahi olucaksan en iyisine ol birde bunlar birazda şans işi valla bir bakıyon devlet hastanesindeki adam harikalar yapıyor bir bakıyorsun 20 milyar adam mahvediyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Bana yardimci olur musunuz lutfen bu sureci anlatirmisiniz cok korkuyorum
- +1 yıl
Mesaj gonderemiyorum gitmiyor yani.. Instagram varsa dm atayim?
- +1 yıl
- +1 yıl
lütfen biri yardımcı olsun
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr sanırım girmiyorlar artık
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr 2000 tl miş Şu an .
1 gün kalmıyorsun ameliyat olduktan 4 saat sonra cikiyosun eve gidiyosun. Tampon olarak eski usulü kullaniyormus. Ben bu kadar öğrenebildim. Ramazandan sonra görüşmeye gidicem ömer öncüye. Gürhan erkanı da öneriyorlar ama o 3000 tlye yapıyor konak hastanesinde - +1 yıl
@thebetizm fiyat uygun ama nasıl yapıyormuş basarilimi bana da haber verirmisin görüştükten sonra olmayı düşünüyorum kendi imkanlarıyla olacağım için fiyatın düşük olması onemli
- +1 yıl
bide sigortalı fiyatmi 2000 ?
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr doktorun estetik yaptığı 3 kişiyle konuştum 3üdü çok memnun. Revizyon ameliyatını bile 2250 tlye yapmış resmen burnu adam ermiş. Kbbci olmasına rağmen yaptığı burunlar başarılı. Sigortadan bahsetmediler zaten sigorta estetikte geçmez
- +1 yıl
sen Sakarya'da isen bir görüşme imkanım var mı aceba doktorla randevu olayı nasıl istediğimiz zaman alabilirmiyiz yoksa cokmu sık
- +1 yıl
@thebetizm kusura bakma senide boguyorm biraz ama kardeş
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr çok fazla uzağa tarih vermediği için ben ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ramazanda olamam. Muayene ücreti 35 tl netten veya telden randevu alıp gidebilirsin
- +1 yıl
@thebetizm benim eğitim sebebi ile gitmem biraz sıkıntı uzaktayım ama gitmeyi deniycem sağolasın gittikten sonra gorusmenizde yaşadığınız deneyimleri aktarirsanz memnun olurum
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr tabiki siz Nerede yasiyorsunuz
- +1 yıl
@thebetizm şu anda aksaraydaym ama yazın İstanbul'da olacağım ve sonrada yurtdışına çıkma ihtimalini var
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr anladım. Buraya gelip estetik olabilirsiniz ömer öncü 3 4 saat yatırıp taburcu ediyormus zaten
- +1 yıl
@thebetizm bende öyle düşünüyorum ama bakacağız hem sen bir görüş deneyimlerini aktar hemde çekiniyorum birazda yapabilirmi güzel aceba diye
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr ben yaptıran kişilerle görüştüm güzeldi bence 6 bin 7 bin alan da aynısını yapıyor. Benimde acı açısından tedirginliklerim var
- +1 yıl
@thebetizm o an yasayagim acı psikojik baskimdan daha kötü olamaz daha güzel günler gorecegime inanıyorum bu içimi rahatlatiyor
- +1 yıl
@thebetizm yaptığı burunlarn resimlerine ulasabilirmiyim
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr instagram hesabınız varsa buraya adınızı yazarsaniz size atarım.. mesaj aramiyorum yeni üyelik olduğu icin
- +1 yıl
@thebetizm bnde atamıyorum maalesef sosyal medya hesabı kullanmiyorm sorn olmazsa numaramı vereyim mesaj atabilirsiniz whtsaptan
- +1 yıl
@thebetizm 05437966859
- +1 yıl
@aklimdadelisorularrr ben goremedim yorumlari. Instsgramim farelikoyunkavalcisi. elif ulasabilir misiniz bana
- +1 yıl
- +1 yıl
@thebetizm görüştünüz mu doktorla aceba
- +1 yıl
@thebetizm?
- +1 yıl
Ne zaman oldunuz acaba sakaryada
Profesör Mehmet Emin Maviliyi tek geçerim. Çok iyi doktordur... Bir çok tanıdığımın burnunu yaptı. Yaptırmasan bile görün ona derim... Fiyatta 5-6 bin civarı yanlış hatırlamıyorsam...
13 Yorumla
Soran+1 yılNerde bu asam
- +1 yıl
Ankarada...
www.prc.hacettepe.edu.tr/personel/mavili.php
Soran+1 yılHmm ama ben istdeyim
Bende oldum benim burnum kırıktı estetiksiz olamıyordum doktorlar burnunda atom parçalanmış sanki diyolardı. Çok arastırdım İstanbul falndada doktor ama Sivasta Mustafa Karaca diye bir doktoru buldum onun yanına gittim hemen ve o kadar güzel ilgilendiki sitresim faln kalmadı ameliyata gülerek girdim ameliyat sonrası çok iyi gecti şu an görenler estetik oldugunu anlamıyo gerçekten çok memnunum şu an İstanbul'da sanırım
10 YorumlaMERHABA
BEN DR. EMRE İLHAN BU KULLANICI KESİNLİKLE KARALAMA AMAÇLI SİTEYE ÜYE OLMUŞ BİRİDİR. ZİRA NASIL BİR BURUN OLDUĞUNU SORANLARI, FOTOGRAF İSTEYENLERİ, FACEBOOK DAN GÖRMEK İSTEYENLERİ GEÇİŞTİRDİĞİ GÖRÜLMEKTEDİR. AYRICA BEN SON 14 YILINI BURUN ESTETİĞİ AMELİYATINA VERMİŞ VE BİNLERCE MUTLU HASTASI OLAN BİR HEKİMİM. HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİR HASTAMIN ŞİKAYETİNİ ES GEÇMEM. HASTALARIM HER ZAMAN BENİM İÇİN VE EKİBİM İÇİN SON DERECE DEĞERLİDİR. BENİM HASTAM OLAN VEYA BİR HASTAMI TANIYANLAR BİLİR. BU KADAR ÇOK TERCİH EDİLMENİN SONUCUNDA BU TARZ FAKE YAZILARI NORMAL BULUYORUM AMA BÜYÜK AHLAKSIZLIK. LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. GİZLİ KULLANICI İSMİYLE BİRİNİ KÖTÜLEYİP SONRA FOTOĞRAF SORANLARA VALLA BİLLA OLDUM DİYEN BİRİNİN GÜVENİLİRLİĞİNİ SİZLERE BIRAKIYORUM.
SEVGİLER
OP. DR. EMRE İLHAN40 YorumlaAmacın burnunu küçültmekse ameliyatsız da hallediliyor haberin olsun. Bir araştır boşuna ameliyat olma
15 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor
- +1 yıl
Aynen dostum benimde küçültme derdim var ameliyatsiz nasil oluyor?
Soran+1 yılYanlış anlamış olabilirsin ameliyatsız küçültme imkansız
Burun estetiği dendiğinde Op. Dr. Süreyya Şener'i unutmamak lazım. Bu işin en eskileri ve en babalarıdır. Prof. Dr. Osman Oymak ve Fetih Orak'ı inceleyin derim.
21 Yorumla
Soran+1 yılSüreyya şeneldir olacak o bu yazı da copy paste
+1 yılÜlkemizde ve avrupada en ünlü burun estetiği uzmanı Fenasi Kerim.
44 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa duyuyorum
- +1 yıl
ilk tefa duyuyorum yazmışsın bide * fdgfdgdfgfd
- +1 yıl
@icerdekimuzik asdasdasdsa
Soran+1 yılÇok mu komik:)
Samsun da hayati akbas fbm kendi hastanesi var kuzenim burnunu yaptirdi masallah ayni kendi burnu gibi :)
25 Yorumla
Soran+1 yılKötümü oldu
Soran+1 yılHmm bende doktorun burnu büyük doktorun ki gibi olmuş anladım😊😀
Soran+1 yıl:))
gazi hastanesi başarılı bence Ankara yani. işi abartmıyorlar
32 Yorumla
Soran+1 yılİst seyim
Soran+1 yılİst deyim
+1 yılBarış Çakır'ı bir araştır derim. Çok başarılı bir doktor.
211 Yorumla
Soran+1 yılNerden tanıyorsunuz
- +1 yıl
Kuzenimin burnunu yapmıştı o da çok araştıran bir kızdır. Ayrıyetten kendisini ben de düşünüyorum. Aynı zamanda heykeltraş. sanatsal yönü de var yani. Bir bakın derim.
Soran+1 yılKuzenin burnu önce nasıldı sonra nasıl oldu acaba
- +1 yıl
Şu an oldukça memnun. Barışın bütün hastaları genelde memnun oluyor. Araştır biraz forumlarda falan da.
Soran+1 yılPeki şekil olarak nasıl bir değişim oldu
- +1 yıl
Biraz düşük ve kemerli bir burnu vardı şimdi daha normal.
Soran+1 yılHmm fiyatı nedir acaba
- +1 yıl
He bak o pahalı şu an 7bin 8bin diye biliyorum.
Gerçi 5bindi.
Soran+1 yıl8 bin aldı benden
Burun duzeltme ayri estetik ayri bise estettik Daha cok guzelletirmedir sen hangisini diyosun unlulerin doktorlarina gitseydin keske internete yaz cikiyor Ben murat dalkilicin burnuda kotuydu estetik oldu Adam fistik gibi oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılEstetik
+1 yılProf Dr Ferit Demirkan, hocam olur kendisi insaniyet açısından ve doktor olarak çok iyi biridir tavsiye edilir
15 Yorumla
Soran+1 yılHocam derken
- +1 yıl
Tıp okuyorum
Soran+1 yılHmm yaptığı burunlar iyimi ama onjektif ol lütfen bide ücreti ne kadar acaba:)
- +1 yıl
Pahalı olduğunu düşünüyorum net olarak bilmiyorum, şöyle diyim yüz nakline giren doktorlardan biri, fazlasıyla iyi her işi
Soran+1 yılBakıcam teşeklür ederim
Hasan Fındık. Televizyonlarda falan çıkıyor ünlü baya çok iyi bir doktordur tavsiye ederim.
15 Yorumla
Soran+1 yılOldunmu
Soran+1 yılBurnun nasıl oldu doktorun branşı nedir bide nasıl biri:)
- +1 yıl
Tam istediğim gibi oldu
https://www.hasanfindik.com burdan bakabilirsin
Soran+1 yılSenin resmin olsa süprr olurdu kanka ballahi:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuma gunu guncel ozturke oldum. Bisey soylemek icin erken ama bence guvenilir bir doktor estetik konusunda.. Doktorlari arastirirken face ten falan hasta resimlerine bak yardimci olur
13 Yorumla
Soran+1 yılBranşı nedir bide nasıl biri
Cevap sahibi+1 yılEstetik bakis acisi cok gelismis biri. Bu yuzden ona guvendim.. Yaptigi burunlar cok dogal ve yuzle uyumlu.
Soran+1 yılBranşı nedir acaba
+1 yıliyi bir doktor tanıdığı var babamdan bilgi alıp döneceğim tekrar
11 Yorumla
Soran+1 yılBeklerim:)
Esteworld diye baya bilinen bir estetik merkezi var onlardan yardım alabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNerde sen ameliyat mı oldun ırdan
oha nasıl mahvetti ciddimsnz face sayfasında yazın yorum olarakda inanayım size. yoksa inanmıycam
48 Yorumla
Soran+1 yılFace sayfası derken
Soran+1 yılPost ne bilmiyorum facebookda kullanmıyorum zaten ama yemin ederimki ameliyat oldum
Soran+1 yılAğzı çok iyi laf yapıyor gittiğimde hayır iyi olmuş felan diyor
Soran+1 yılDedim adam kabul etmiyor ben dünyanın en iyisim felan ayakları yapıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de düşünüyorum şu sıralar... bir doktordan bahsetmişsin. daha önce araştırmışmış mıydın? ben de neye göre karar verilir bilmiyorum.. bu arada çok geçmiş olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok araştırdım ama..
Cevap sahibi+1 yılhadi ya üzüldüm.. peki ilk randevuda nasıldı ilgili miydi sonradan mı umursamadı?
Soran+1 yılİlkte umutsamadı egosu tavan yapmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya inanamıyorum, o kadar araştırdım kafaya koymuştum şu an felaket korktum o doktor nasıl onu yapar ya o kadar hastalarıylaa ilgili olan ve o kadar kişinin burnunu yapan agrısız ve kanamasız yapan tek doktor bunu nasıl yapar 😳 inanamıyorum... Çok ilgili kendisi biliyorum ve ben şu an şoktaym kendimde gidecektim korkuyorum. Genelde burunda 2-3işlem olabiliyor bazen, ama onun yaptıkları bir işlemde bitiyor 6aydada oturuyor diye biliyorum 😢
04 Yorumla
Soran+1 yılİnternette yazılanlara bakarak zaten başka doktora gitmeden direk ona gittim
Cevap sahibi+1 yılÇok mu kötü ya ;(
Soran+1 yılEvet:(
Valla ben yazayım, uyar mısın bilmem ama, Üsküdar Yunus Emre Hastanesinde Hüseyin Altun isimli doktor var. Estetik uzmanı ve gerçekten ondan çıkan burunlar hem doğal duruyor hemde efsane. Fiyatıda uygun. Nerde yaşarsın ne edersin bilmem ama gerçekten değer. Resmen bir sorun olmayan burnumu yaptırmayı düşünüyorum o kadar mükemmel adam.
00 Yorumla
+1 yılBen almanyada amelyat oldum iyidi burnum 1 ay sonra burnum kirildi ve pismanim yaptigima
15 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun
Soran+1 yılResimdeki senden kırık felan belli olmuyor çok güZel durmuş
- +1 yıl
Estetik olmadim ben burnum cok güyeldi herkes cok begeniyodu hatta ama burun diregim yamuktu saglik acisindan ve görüntp acisindan düzlestirildi 1 ay sonra kirildi burnum ve burun diregim icten cöktü simdi burnum lastik gibi sag sala yatira biliyorum resmen ve kiriklar batiyo bazen affedersin burnumda kocaman bir sümük kurumus gibi his veriyor batmasi kendi kendine düzeliyor sonra ve sizliyorda o yüzden pismanim estetik acisindan burnumun kanatlari daha ice dogru gibi yani genis degil cok fazla ki oda benim ellimde biraz istersem genis istersem kücücük yapa biliyorum... Uzun lafin kisasi fark ettim ki Allah gercekten herseyi uyumlu yaratiyor simdi dudaklarim botox gibi burnum kpcük durdugu icin meydana cikiyor meselaa resimdede belli agzim tünel gibi..
Soran+1 yılEvet geçmiş olsun keşke başta burnunun şekli iyiyken ellemeseydin ve iyi bir doktora gitswydin
Güncel Öztürk
Barış Çakır
Yakup Avşar
Süreyya Şeneldir
Araştırmalarıma göre bu doktorlar çok iyi.17 Yorumla
Soran+1 yılEvet keşke onlardan birine olsaydım
- +1 yıl
Güncel Öztürk bayağı iyidir. Zamanında çok araştırmıştım 2014 fiyatı yaklaşık 10-12 bin tl civarıdır.
Soran+1 yılSen oldunmu
Soran+1 yılGüncel öztürk peki nasıl bu kadar iyi tanıyorsun
Çok meşhur bir doktor ilk defa memnun olmayan birini görüyorum. Burnunda nasıl bir sorun vardı? Neyinden memnun kalmadın?
13 Yorumla
Soran+1 yılPek farklılık olmadı adamı görsen tavrını hareketlerini üstüne para verselerde olmaszın
+1 yılhttps://www. eniyihekim. com/adana/plastik-rekonstruktif-ve-estetik-cerrahi/5640/burak-yigenoglu. htm (www. Dan sonraki boşluğu sil) arkadaşım yaptırdı çok memnun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaris cakir ya da ibrahim oskui fatih dagdelende baya tanidik ama iyimi bilemiyorum.
vallah bende 2 kez yaptirdim kafayi yemek üzereyim :D17 Yorumla
Soran+1 yılKim oldun ne oldu :) detay lütfen:)
Cevap sahibi+1 yılyurtdisinda yasiyorum birini kbb yaptirmisdim ama burnumu bozdu icindede baya deformasyon vardi. ikincisini ankarada yaptirdim. yandan güzel görüntüsü ama önden kötü duruyo az cok
Soran+1 yılHmm sende doktor kurbanısım desene
Cevap sahibi+1 yılaynen :/ ücüncüye bazen düsünüyorum ama vazgeciyorum sonra cünkü hic cekilecek sey degil burnunu görmeyi isterdim foto atma imkanin var mı
Soran+1 yılMalesef yok :) ama bence bir kere tek olaaydın ikinciyi ol derdim ama üçüncü kere ne bilim allah korusun şarkıcı ceylan gibi olur kemik kalmas artık
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsana bana
Soran+1 yılOk.
ben de olmak istiyordum önceden ama dini meseleleri düşününce vazgeçtim..
12 Yorumla
Soran+1 yılDinimizde bazı durumlarda yasak değil
herhangi bir et ya sa nefes alamama gibi bir durumun varmıydı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet vardı
Soran+1 yılaten iyi araştırma yapmadım internette hep ondan bahsediyorlar bende buna kanarak onda oldum
Valla ben xper için geldim. Malum günün sorusu 😁 ama bir doktor bilsem söylerdim 😇
11 Yorumla
Soran+1 yılTşkkür😉😊en azından gerçeği söylüyorsun;)
Ablam ameliyat olmuştu adını ögrenince yazıcam sana
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi oldumu önce sonrası fark nasıldı bide doktor nedde
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende burnumu hiçsevmiyorum yandan düşük ve yamuk duruyor 18imden öncede olamıyorum ne yapıcam cok rahatsızım bu durumdan :((
15 Yorumla
Soran+1 yılBak kesinlikle bir kardeş dost abi ne dersen tavsiyesi 18 ini bitir sonra hayat çok uzun bir seneden hiç bişey olma yoksa çok mutsuz olursun
Cevap sahibi+1 yılzaten sanırımbeklemek zorundayım 18den önceyapmıyorlar:( ama psikojik acıdan görüntü acısından cok rahatsızım ve gözlerımde kayma var burnum yuzunden olabileceği düşünülüyor, ya ben psikolojimi nasıl düzelticem yandan biri bakınca rahatsız olup dönüyorum :(
Soran+1 yılMalesef bütün dediklerin bendede var az daha dişini sıkmalısın
Cevap sahibi+1 yılmecburum cok teşekkür ederim ben yardımcı olamadım ama :/
Soran+1 yılYok estağfirullah rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmeliyat oldugunda dr basarısz öldugunu dedimi. zoksa snradanmı farkettn basarısz oldunu
11 Yorumla
Soran+1 yılSonradan doktor şimdi bile iyi diypr😡
Gizli Üye(36-45)+1 yıltelevizyona çıkanlar https://www.merakhersey.com/tag/burun-estetigi/
hayati çok ünlü zaten10 Yorumla
+1 yılbarış çakır tanırım kendisini aynı zamanda heykeltraş istediğin burnu sana monte eder
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle duydum övüyorlardı artık olan kişilere danışıcam
8 milyarı bana ver sana öyle bir burun yaparım ki aklın şaşar bu insanlar böyle düşkün insanlardan geçiniyolar benim burnumu 8 milyara yapıcak ben burnu beğenmiycem birde bana artislik yapıcak pompalı tüfekle vurmassam adam değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılvallahi okadar içimin yağını eritecek şekilde konuştunki el mecbur olmassa onun bağırsaklarını söküp yedirirdim ona:D
+1 yılCanım merhaba, sorunun üstünden biraz zaman geçmiş ancak ihtiyacı olanlar belki yine olabilir, birine faydam dokunabilir diye yazayım dedim görmüşken... Estetik yaptıracaklara, burun ameliyatı olacaklara Eyüp Bozkurt'u tavsiye ediyorum kesinlikle ilgisinden alakasından tut her şeyiyle tüm beklentileri karşılıyor disiplinli ve ciddi bir insan
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim artık burnumda eğrilik ve şişlik oluştu kötü duruyor ve piskolojim çok bozuldu sağlık açısından sorun yok estetik ameliyat gerekli diyor doktorlar yani ücretli olmam gerekiyor ama fazla bütçem yok İstanbul devlet hastanesinde uygun fiyata ameliyat olan var mı lütfen cvp verin
00 Yorumla
+1 yılMurat Cevdet Akagün Ankara'da. Son derece başarılı bir doktor natural (doğal) burunlar yapması ile bilinir. Kendisine ameliyat oldum ameliyat öncesi-sonrası ilgisi çok iyiydi. Ameliyat sonrası ağrım hiç olmadı. Çok hafif bir şişlik ve morluk oldu. Piezo yöntemini kullanması bunda etkili. Bence kesinlikle değerlendirin.
01 Yorumlaankarada EREN TAŞTAN var çok ünlü bir doktor hatta burun yapmayı ögreten türk diye literatöre girmişti tv. lerde araştırırsan görürsün ben. başkasına oldum gerçi adını vermek dahi istemiyorum ama keşke diyorum eren taştana ameliyat olsaydım şu an o kadar pişmanımki . birkaç doktorla görüşmüştüm eren beyede muayne için uğradım bana dediki kime gidersen git toplattırmak için yine bana geleceksin... dedi
00 Yorumla- Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılWww.doktorsitesi.com yüzlerce doktor var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olmuş yani
- +1 yıl
burada doktorların uzmanlık alanları felan bağlı bulundukları hastaneler yazıyor. Doçent, uzman, prof bilgisi özgeçmiş felan. Bakıp bilgi edinebilir, o konu hakkında soru sorup doktorlardan doktor tavsiyesi alabilirsiniz. Biri size yardımcı olmaya çalışırken de ne olmuş yani diye bir tepki verilmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılankarada bir doktor var 6 milyara yapıyor ama yaptıklarının hpsi güzel br araştır
111 Yorumla
Soran+1 yılAdı var mı bu adamın
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılTanıdığın falan mu oldu buadamda
Cevap sahibi+1 yılyok yorumlardan baktım
Soran+1 yılBence yorumlara aldanma yorumlara aldandım ayvayı sapıyla yedim çoğu kişi reklam için para alıyor doktorlardan
Cevap sahibi+1 yılsen kiime oldun
Soran+1 yılyorumları okusan kanatsız melek sanarsın
Cevap sahibi+1 yıldoğan görünümlü şahin demek :)
Soran+1 yılUmarım aldığı 8 milyar ona bişey getirmez tek isteğim bu bana çok büyük şerefsizlik yaptı
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaşın da burun estetiği kötü oldu gitti doktora beğemedim dedi doktor yeniden yaptı sen de git konuş ya paramı ver ya da yeniden yap de
Soran+1 yılbir kere mahvetti bir daha siqseler ona yaptırmam siqseler
+1 yılMerhaba ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum, siz daha önce devlette mi yoksa özelde mi ameliyat oldunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüreyya Şeneldiri tavsiye etmiyorum. bende oldum iyi yapmadı
111 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılNeden yalan soyliyim kimsenin magdur olmamasi icin soluyorum
Soran+1 yılYok kanka yalandan değil aynı benim bu doktor gibi hakkında iyi şeyler duyuyordum da
Cevap sahibi+1 yılSeni yaniltmis olmiyim belki simdi iyi yapiyodur. Bende arayis icindeyim sen neden şikayetçisin
Soran+1 yılHem doktorun tavrı hemde burnumu beğenmiyor olmam senin sorunun ne
Cevap sahibi+1 yılKanatlari daralt dedim hic bisey yapmamis. burnumun bir tarafini traslamis bir tarafi ellememis fotograf cekincev kirik gibi gozukuyo
Kardes
Soran+1 yılYamuk gibimi gözüküyor resimde
Cevap sahibi+1 yılbir tarafi baska diger tarafi baska kirik gibi
Soran+1 yılResim atabilirmisin merak ettim
Cevap sahibi+1 yılAtamam kusura bakma
Soran+1 yılSorun değil
ibrahim aşkar
duymuştum21 YorumlaDr Levent Coşkun netten baktım bende burnum zaten estetikli gibi sadece çok az deviasyon var onu yaptıracağım lazerle yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAdını ilk defa duydum
ben de düşünüyorum mesaj atabilir misin? ayrıca birini önerebilirim
10 YorumlaBenim babam estetik doktoruda bu ameliyatı izlemiş biri olarak bence hiç bulaşmayın resmen işkence yani
10 YorumlaBurun Estetiği konusundaki kötü tecrübelerimden sonra Mübin Bey ve Binterplast ekibi gerçekten ilaç gibi geldi. Burnumdaki şekil bozukluğunu tüm detaylara hakim olarak düzellti ya başka ne isterim ki, sağolsun.
00 YorumlaRevizyon burun estetiği konusunda Prof. Dr. Selçuk İnanlı ünlüdür.
Bence bu konuda Prof. ünvanına dikkat etmelisiniz.
Selçuk inanlı dışında google da burun estetiği profesör olarakta aratabilirsiniz diye düşünüyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılYaptırdın mı sen?
Soran+1 yılHmm bakıcam teşekkür ederim
- +1 yıl
Fiyat ne kadardı peki
8 ayArtık firmaların sadece ürün değil, itibar yönetimi de önemli hale geldi.
Tavsiyebenden. com bu konuda iyi bir çözüm sunuyor.
Firmalar hem yorumları görebiliyor hem de müşterilere memnuniyet çağrısı yapabiliyor.10 Yorumla- Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılJack Sparrow (philedelpia da).
17 Yorumla
Soran+1 yılŞakamı bu
- +1 yıl
kızdın mı?
Soran+1 yılYok da biraz bayat espri:)
- +1 yıl
burnunu göstersene bir bakayım ne kadar çirkinmiş
Soran+1 yılAllah aşkına daha fazla espri yapma
- +1 yıl
yok bu sefer ciddiyim burnunu ne hale getirmiş görmek istiyorum
Soran+1 yılBayan sparrow çok geç oldu yarın atarım uykum kusura bakma yarın çekip atarım resim çekicek halim yok:)
Türkiyedeki hepsi kötü :/
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama onur erol iyi keşke onda oldaydım
Soran+1 yılŞansın varmış desene bende yoktu:(
Soran+1 yılHı hım:(
+1 yılAlsancak7izmir reha gençosmanoğlu pahalı ama iyi
17 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar
- +1 yıl
7 bin lira
Soran+1 yılBenimkide 8 milyar umarım aldığı para ona bir hayor getirmez peki reha beyi nerden tanıyosun
- +1 yıl
İzmir in en ünlü doktorlarından ve ablam hastasıydı bende yaptırmayı düşünüyorum
Soran+1 yılAblanın burnu önce nasıldı sonra nasıl oldu
- +1 yıl
kemikli ve eğikti şimdi gayet güzel
Soran+1 yılKeşke resim atabileydin
+1 yılYakup avşar Kesinlikle hiç düşünme direk ona git
14 Yorumla
Soran+1 yılYakının falan mı onda oldu
- +1 yıl
Ben çok araştırdım bir ay sonra ona olacağım burnum çok yamuk benımde
- +1 yıl
İyi yorumlar mı vardı hep nette hakkında?
Soran+1 yılgittiğinde senlen ilginlenmiyo bile burnumun ameliyatından bir iki hafta sonra gittim hocam burnum hala yamuk dedim bişey olmaz bişey düzelir dedi 5 ay geçti üzerinden hala yamuk geçen telden mesaj attım cevap bile yok o adamı rezil edicem en çok zoruma giden burnumu yapamaması değil kötü yönden reklam olmamam için cevap bile vermemesi
burun estetiğinde tanıdığım eli süper bir doktor var, doç. dr. murat şahan, hastaları ile çok ilgili, doğal bir görünüm veriyor, nefes almada sorun varsa , burunda et falan varsa onuda düzeltiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ederim kardesim yorumlari okudum 8 milyarimi alicak burnumu yapamicak birde telefonuma cevap vermicek doktor giderim basarim hastaneyi burnunu 5 yerinden kirarim ben estetik olsa duzelmicek hale getirirdim o adami. İyi sabretmissin.
15 Yorumla
Soran+1 yılVallahi haklısın
Cevap sahibi+1 yılKardesim bende sac ektirmeyi dusunuyorum bildigin iyi doktor varmi?
Soran+1 yılMalesef kardeşim pek bir bilgim yok o konuda kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılKardesim sana tavsiyem acibadem nigtenger gibi isim yapmis hastanelerde ol estetigi bence.
Soran+1 yılZaten liv hospitalde oldum önemli olan doktor hastane değil
+1 yılDr. Yusuf Can. İsinde en iyisidir ben sahsen kendim ameliyat oldumm. İstanbul bagdat caddesinde yeri
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa duydum
+1 yılHic orda burada uğraşma eğer istanbuldaysan tek adam var.. operatör doktor tuğrul kihtir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan ameliyat mı oldun
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler