Sağlık E-Nabız acil durum notuma türkülerle gömün beni yazsam başıma iş alırmıyım? ezgininbüllüğü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ne bilim aklıma geldi Güncellemeler+1 yıl aha bunla gömsünler beni ne kadar kıroyum köylüyüm ben ya çıldırıyorum :dd https://www.youtube.com/watch?v=hNqAbhBqNC8 E-Nabız acil durum notuma türkülerle gömün beni yazsam başıma iş alırmıyım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 835 cevap paylaştı. Allah akıl fikir versin diyerek senin bir psikiyatriste yönlendirebilirler 1 12 Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl giderim ki Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Ayrıca psikolog ve psikiyatriste gitmek kötü bir şey değil yanlış anlaşılmasın Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl bunu ciddiye alman daha komik ama seni iyi niyetinden dolayı tebrik ediyorum iyi insansın ahah. Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Ben önceden açıklamamı yapayım da sonra her şey bir yerlere çekiliyor insan şöylemediği bir şeyi söylemiş gibi gözüküyor Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl eyvallah hatam varsa affola senide rencide etmek istemedim soru troll biraz güleyim dedim yanlışa çekilecek bişey yok dağılabilirik wuu beybii :D Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Dağılabiliriz sorun yok😄 Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl kfam dağıldı Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Iyimi kötümü kafanın dağılması Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl iyi tabiki akşama kadar bir sürü manyak geliyor onların stresinin deşarjı bu ahaha Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl O kadar dengeni bozan kişiye karşı böyle gülebilmek hayatı sevdiğini gösterir ☺ Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl derdimde çok neşemde hepsinin üstesinden gelebildim şükür Allah çekemeyeceğimiz çile vermesin Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Amin ☺ Yorumla
Bilmiyoruzbak Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Almazsın herhalde acil durum olmadıktan sonra 1 4 Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl acil durum olunca türkülerle gömerler mi? Yorumla Bilmiyoruzbak +1 yıl Yani son vasiyetin sonuçta ben cenazen de halledebiliriz o işi yakın akraba olarak yaz da sıkıntı çıkmasın Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl ahaha Yorumla Bilmiyoruzbak +1 yıl 😂😅 Yorumla
Obenimgulum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Hayır bisey olmaz. 1 1 Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl denemedin tabi Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Sağlık konusunda 973 cevap paylaştı. İstediğini yaz 1 3 Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl peçeteyemi yazıyoz yaw Yorumla Yamuşşşş10 +1 yıl Ne farkeder yaz gitsin Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl denemekten ne kaybetikki hiç hep kaybettik :Ddddd Yorumla
Selin_n_n Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Dene bakalım 1 1 Yorumla ezgininbüllüğü +1 yıl deneyecem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah akıl fikir versin diyerek senin bir psikiyatriste yönlendirebilirler
giderim ki
Ayrıca psikolog ve psikiyatriste gitmek kötü bir şey değil yanlış anlaşılmasın
bunu ciddiye alman daha komik ama seni iyi niyetinden dolayı tebrik ediyorum iyi insansın ahah.
Ben önceden açıklamamı yapayım da sonra her şey bir yerlere çekiliyor insan şöylemediği bir şeyi söylemiş gibi gözüküyor
eyvallah hatam varsa affola senide rencide etmek istemedim soru troll biraz güleyim dedim yanlışa çekilecek bişey yok dağılabilirik wuu beybii :D
Dağılabiliriz sorun yok😄
kfam dağıldı
Iyimi kötümü kafanın dağılması
iyi tabiki akşama kadar bir sürü manyak geliyor onların stresinin deşarjı bu ahaha
O kadar dengeni bozan kişiye karşı böyle gülebilmek hayatı sevdiğini gösterir ☺
derdimde çok neşemde hepsinin üstesinden gelebildim şükür Allah çekemeyeceğimiz çile vermesin
Amin ☺
Almazsın herhalde acil durum olmadıktan sonra
acil durum olunca türkülerle gömerler mi?
Yani son vasiyetin sonuçta ben cenazen de halledebiliriz o işi yakın akraba olarak yaz da sıkıntı çıkmasın
ahaha
😂😅
Hayır bisey olmaz.
denemedin tabi
İstediğini yaz
peçeteyemi yazıyoz yaw
Ne farkeder yaz gitsin
denemekten ne kaybetikki hiç hep kaybettik :Ddddd
Dene bakalım
deneyecem