Yaza herkes fit girmek ister siz yaz icin hazırlık yapıyormusunuz?
Spor ve diyet
Diyet
Hiçbirşey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 16 yaşındayken 76 kiloydum 8 ayda diyet yaparak 24 kilo verdim o zamandan beridir çayımı kahvemi şekersiz içiyorum ve beyaz ekmek tüketmiyorum günde en fazla 3 litre su içiyorum kilom oturdu gibi en fazla 55 kiloya çıkıyorum spor yapmıyorum hiç yapmadımda ama verdiğim kilo kaybından sonra vücudumun dahada pürüssüz olması için çatlaklar selülitler vücutta ki iz ve lekeler için yağ kullanıyorum at kılı fırçasıyla masaj yapıyorum bayağı etkisini görüyorum
Ham kakao yagıda catlak gorunumunu hızlıca düzgünleştiriyor
Cevap: mevsim gözetmeksizin, doğru zamanda doğru besinleri tüketerek.
Amaç sağlıklı olmak ve dolayısıyla iyi görünmekse, bu konunun yazı, kışı olmaz. Gıda ve ilaç sektörü havalar soğuduğunda insanlara kilo aldıracak, yağ depolatacak yiyecek ve ilaçları, bağışıklık güçlendirme, kışa hazırlık gibi gerçekte olmayan bahanelerle, reklam kozlarını kullanarak dayatırlar, satarlar. Ardından bahara doğru tam tersi amaçla yeni olduğunu iddia ettikleri besin ve ilaçları, daha iyi görüneceğinizi telkin ederek satmaya devam ederler. Bu durumu pekiştirmek için tüm imkanları kullanırlar. Bu sebepledir ki bahsettiğim ürünlerin reklamlarında hamburger ve pizza gibi son derece zararlı yiyecekleri tüketen zayıf ve güzel insanlar görürüz.
Alet olmayın.
Diyet dediğimiz şey her besin ogesinden yeterli miktarda almaktır. Maalesef bunu diyet endüstrisi kullanıyor. Şunu yeme bunu yeme gibi. En önemlisi her şeyden yiyip, porsiyon miktarını ayarlamaktır.
Oturduğum yerde alıp veriyorum, annem de şaşırıyor nasıl beceriyorsun diye ama bilmiyorum bol su içiyorum, vücudumda sarkma da oldu çok kilo alıp vermekten. Sanırım hormonlarla da alakalı.
Spor yaparak vücudunu sıkılaştırabilirsin❤️
Nasıl yapcağımı bilmiyorum araştırmam lazım.
Youtube kanalımda egzersizler var gözatabilirsin
Öyle mi bakayım teşekkürler.
Bir şey soracağım, baya dikkatimi çekti 5 günde 3 kilo veren kür, diyet, spor falan ben bunlara pek inanasım gelmiyor, doğru mu bilmiyorum ama son zamanlarda çok karşıma çıkıyor, ve koyduğunuz fotoğraflarda gerçek değil gibi after/before olanlardan bahsediyorum, çünkü kimse 1 günde 1 kilo veremez yani sanmıyorum.
Kilo verişi kişinin kilosuyla dogru orantılıdır ve vücut yaşı yağ kütlesi ödemine görede degişkenlik gösterir. Kişi 100 kilo ise vücudundaki ödem cok daha fazladır ve ödemini birkaç günde atar ancak kişi 60 kiloyda cok daha yavas kilo verir bende en fazla kiloyu veremi başlıgıma yazarım dikkat çeksin insanlar izlesinler faydalansınlar❤️
Cevap
62Cevap
Herbalife den vitamin falan kullanıyordum. Birde gene o markanın puding gibi mama denilen vanilyalı ve çikolatalı içecekleri var sabahları aç karnına içtiğin zaman öğleye kadar öğleden biraz fazla falan tok tutuyor. Onların sayesinde 7 kilo verdim. Tavsiye ederim ancak o bahsettiğim mama dediğim içeceği tok karnına içmek kilo yapıyor
Profilinize baktığımda spor eğitmeni olduğunuzu gördüm. Spor yaparken çok çabuk yoruluyorum o nedenle spor yapasım gelmiyor. Sigarada kullanıyorum. Sizce vücudumu spora nasıl alıştırabilirim?
Tek başına olmaz , mesele sadece spor yap ama verdiğin kaloriden daha fazla al, diyet yap ama yangel yat, beyin aç kalacaksın mesajı ile yediğin yağa çevrilip depolansın, daha fazla yağlan, yani her ikiside tek başına olmaz.
Kesinlikle spor ve diyet ayrılmaz ikilidir
Merhaba, korona illetine kadar her şey güzeldi, zayıftım ama mutluydum. Şimdi ise eski halime nazaran daha kiloluyum, nasılsa şu an idealim korona bitince yurtta zaten kilo veririm diye düşünüyorum. Lakin bu illet bitmeyecek gibi, inşallah o vakte kadar sınırı aşmam kdsjl.
Vücudum yeterince denge sahibi olduğu için pek kilo alıp vermekle uğraşmıyorum.
Şanslısınız
😇👍
Sevgilim beni zayıfken de seviyordu şimdi 6 kilo aldım hala seviyor bana ne ya kime ne kilomdan seven sevmiş
Spor yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. İşten yorgun geldikten sonra zor oluyor. Ama her şey benim için. Bizim için..
Normalde olan şey diyet.
Olması gereken diyet ve spor çünkü ikisi bir bütündür.
Ben sadece diyet yapıyorum uğraşmak istemiyorum sporla.
Kilo vermeye karar vermissem aralıklı oruç ve eliptik bisiklet yapıyorum. Ama bu aralar yapmıyorum yedikçe yiyorum saldım gitti😁
Yedillerimi kontrol ederek ve kosu bandim var onda yürüyüş yaparak. Ancak en önemli etken yemek yeme
Hayatımın hiçbir döneminde kilo vermek zorunda kalmadım. Bizler fit insanlar olarak kaldık hep.
Hiçbir şey yapmadan da olduğum yerde kilo verebiliyorum.
Ellerimi açtım semaya dua edıyorum belkı bır gun gözlerimi acınca sıfır beden olurum diye 😂
Allah iyiligini versin😂
Amin 💜 bu kötü dünyada bir iyilik duası aldıgıma göre rahat rahat yatabilirim
Detoks suyu kullanıyorum salatalıktan yapıyorum bazen diyet ama öyle çok normal bi diyet sabah 2 yumurta salatalık domates gibi genellikle aç kalarak diyet yaparım öğlen light ton balığı akşamda biraz tavuk yanına balsız hardal biraz light mayonez yoğurt günlük bunları yerim çok kilo aldıysam ama onun dışında diyet yapmam genellikle çok kilo alırsma yaparım o kdr
Sadece diyetle kilo verilir ama ödemler verilir çok kalıcı bir değişiklik sağlanmıyor 2’si bir arada olunca 5-6 ayda tam fit olunuyor tabii süre değişebilirr
Ben hiç diyet yapmadım sadece bir süre tuzu yasakladı doktorum.
Selâmün aleyküm, ben iradeli birisiyimdir hanımefendi. Kilo vermeye karar verdiğim anda zararlı olan her şeyi anında bırakabilirim. Yediklerimin porsiyonlarına dikkat ederek veriririm genelde.
Valla ben altı ayda 32 kılo gıbı bır şey verdım yaza muhteşem gırıcem o kesın💪🏼
vayy tebrikler bana da az tüyo versene özelden
Yaza değil ablamın ve kuzenlerimin düğüne zayıflıyorum. 😄
Uğraşmıyorum dünyaya bir daha gelmeyeceğim kendimi kimseye begendirmek zorunda hissetmiyorum kilolarımla mutluyum.
Bir haftadır 16/8 aralıklı diyet uyguluyorum sabah aç karnına 40 dk spor yapıyorum bitki çayıyla güne başlıyorum
Gereğinden fazla ve zamansız yemeyerek. Başka türlü verilen kilolar kısa süre sonra fazlasıyla geri gelecektir emin olun.
Az yiyorum, yürüyüş yapıyorum. Umarım zayıflarım yaza kadar.
Daha çok yemek yiyerek 😅 benimde böyle değişik işte sjsjs
önce yemek azaltılır. sonra performans artırılır. spor olmasa bile sürekli yürümek için bahane
Kilom olsa verecem ama spor ve damak tadımın vanasını kapatınca problem kalmıyor
su diyeti yapıyorum, geçenlerde yaptım 1 haftada 8kg verdim.
Şimdi 15 günlük yapacağım
O nasıl oluyor
Ben almakla meşgulüm.😅
Ama nasıl verdiğime gelirsek, bolca stres, kaygı ve depresyon
3.5 ayda 18 kilo verdim. Herbalife ile ve yaşam koçu desteği ile
Metobilazmam çok hızlı. Çoğu zaman 3 öğünden fazla yemek yiyorum.
sporsuz kilo vermeye inanmıyorum diyet ve sporla verdim 140 kilodan 80e inmiştim 5 sene önce
Hic bişey yapmama gerek yok yrmek yesem kilo veriyorum
Fazla kilo aldığım zaman kontrollü yemeyle rahatlıkla kilo verebiliyorum.
Sıkı diyet ve Sıkı spor
Kafayi yicem
Kafayı yeme sadece biraz hafiflet yoksa cabuk sıkılır ve bırakırsın
Hocam veremiyorum gibi hissediyorum stres oldum inşallah zamanla gevşerim
Stre oldugun icin olabilir cok fazla kendini sıkma ve cok fazla yuklenme kendine hergün spor yapmak zararlıdır kilo vermek icin kaslarını eritebilirsn farkında olmadan spordan sonra mutlaka 1 gün ara verecek kslarının toparlanmasını bekle beslenmenide sporuna göre şekillendir cok hızlı sonuc alırsın ve mutlaka egzersizine agırlık antrenmanı ekle
Teşekkür ederim 🌸
Vermiyorum seviyorum kilolarımı 😂😂
Metobolizma hızlı kafam raad. Günde 2 ekmek de yesem hala cılızım ehueheuh
Veremiyorum ben şişkoyum
Hiç bir şey yapmadan orantı sağlıyorum :)
Yediklerime dikkat edip spor yaparak
1.5 aydır diyetteyim:(
stres ile
zaten istemli olmuyor
Spor ve yemek lazım bana kilom az.
Yiyip yiyip kilo alamayanlardanım
Şeker hastalığından diyet
Ağırlık HIIT. (Kilom yok)
Hızlı bünye için kilo verme çabasına gerek yok 😇
Bu ara ihtiyacım olan diyet
Ne kadar yesemde kilo alamayanlardanim desem:/
Spor ve diyet kesinlikle işe yarar
Hiçbir şey keşke kilo alsam
Kilo vermek için bir şey yapmıyorum kilom ideal.
Sadece diyet yaparak.
Spor ve rejim. İkisi olmazsa olmaz
Kilo vermiyorum. Bu kadar basit.
Galiba göbeğimden memnunum 😂
Su orucu tutarak çok hızlı veriyorum.
Niyet var😉ihracat yok
2 ay sonra nişanım var ve kilo aldım 15 20 kilo vermem gerekiyor elbisenin içinde kendimi güzel görmek istiyorum
Günde iki öğün yiyerek. İki öğün arasında başka hiçbir şey yemeyerek
Hiiiiiiiiiiiiiiiç uğraşamam beğenen böyle beğensin bacım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?