durup dururken pc başında 1 salise bakın 1 saniye bile demiyorum böyle 1 salise falan nefes kesiliyor gibi oluyor göğsümden bir şey geçiyor gibi ve kesiyor nefesi o 1 saliselik süper hızlı zamanda nefes darlığı çekmiş gibi hissediyorum ve hemen eski halime dönüyorum hiçbirşey olmamış gibi eski halime dönüyorum ve rahatça alıyorum hiçbir sorun olmadan bunun nedeni ne olabilir acaba bilen varmıdır? bu arada mide sorunlarım var panik atak tarzı ve anksiyete tarzı sorunlarım da var bununla ilgili olabilir mi 1 salisede böyle bir şey olup hemen geçmesi önemli bir soruna işaret eder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
durup dururken degil
dolasimin yavasliyor yani sürekli oturdugun icin kan bazen yavas gidiyor o salisede sen nefes darligi cekiyorsun
masa basinda 1 saatden fazla oturmaman lazim 10 15dklik molalar ver ve haraket et yoksa ölürsün bu gidisle
kan damarlarin yaglanmista olabilir bu da bi ihtimal tabiki
nasıl ya ben uzun süre pc başında oturduğumdan kanın yavaş akması dediğimiz durum ortaya çıkıp sadece 1 saliseliğine bana o süper ultra hızlı nefes darlığını yaşatıp hemen ortadan kayboluyor mu yani
aynen öyle
eger böyle gidersen o 1 salise uzar
hocam bilgilisiniz galiba ama bende sadece pc başında değil de çok nadir olmakla beraber ara sıra oluyordu zaten bir kaç zamandan beri peki bu şu anda ciddi bir durumun göstergesi olabilir mi normal yaşantııma devam edip normal bir şekilde yaşamaya devam edersem bu karşıma çıkar mı tekrar
hareket az mi?
şu dönemde az ama 21 yaşındayım ve kendime ciddi bakıyorum yani vitamin bile kullanıyorum dışarı doğru dürüst çıkmadığım için her sabah rutin olarak spor yapıyorum 5-6 dakika hareket yapıyorum sonra pc nin başına geçiyorum zararlı alışkanlığım hiç yok alkol sigara uyuşturucu tarzı kola asitli içecekler bile içmem yani
5-6 dk az geliyor demek ki daha fazla yapmalisin
mide sorunu var demissin o da yapabilir bence cunku bendede oluyor bazen mideden
teşekkürler cevapladığınız için yardımcı oluyorsunuz cidden ama o anlattığım şekilde sadece ultra süper süper hızlı 1 salise o nefesi kesiyor ve hemen kayboluyor böyle bir durum işte ben eskiden normal nefes darlığı yaşıyordum zaten panik ataktan anksiyeteden mideden ama bu 1 saliselik olay daha şiddetli gibi geldiği için tırsmadım değil
Panik atak ve aksiyetede , bazı nefes sorunları gibi sorunlar oluyor diye biliyorum. eger psikoloğun varsa ona danış bence
panik atak ve anksiyete de böyle süper süper hızlı 1 saliselik nefes kesilmesi yaşatabiliyor mu ki
Özel olarak tam ne olur bilmiyorum ama genel olarak nefesle ilgili sorunlar var diye biliyorum
Sorunun kesinlikle panik atak. ayni durumu ben deyaşadım ama şu an şükür ki kurtuldum diyebilirim.
teşekkür ederim cevapladığınız için rahatladım bir nevi
Sen korktukça daha fazla olur sakın korkma olsa bile umursama için rahatlamiyosa git bı doktora birde doktordan duy birşeyin yok diyecek çünkü sonra hiç umursama
Merhaba hala oluyor mu aynı dertten muzdaribim özellikle adet dönemi