Ailem, özellikle de annem kilo vermemi istemiyor?

Anneme ne zaman birkaç kilo vermek istediğimi söylesem çok sert karşı çıkıyor ve şaka da olsa tehdit ettiği oluyor. Yaşım 18, boyum 167, kilom 56. En az 5 kilo fazlam olduğu kesin. Yüzüm, bacaklarım, karın bölgem istemediğim fazlalıklarla dolu. Ne zaman aynaya baksam bacaklarımın şişmanlığı beni rahatsız ediyor. Gıdımdan nefret ediyorum, güldüğümde iğrenç bir şekilde o da ortaya çıkıyor. Sürekli karnımı içime çekmekten ve bol şeyler giymekten bıktım. Evde tartı bile yok, eczaneden ölçülüyorum hep. Sanki obezmişim gibi anlattım ama balık eti sevmiyorum ve bu benim kendi bedenim.
Kısaca annemi nasıl ikna edebilirim ne olur yazabilir misiniz? Sırf bunun için hesap açtım şu sitede. Annem bana ne dese babam da ona göre davranıyor. Bu evde kilo veremiyorum. Çok az zayıfladığımı fark etseler hayvana yedirir gibi yemek yedirmeye çalışıyorlar. Yalvarırım bir fikir verin ben daha fazla kilo almak istemiyorum. Yaşıtlarımın annelerinin bile diyet listeleri varken benim annem kilo almaya, üstüne kızına da kilo aldırmaya çalışıyor. Ben bedenimi ona bağlı yönetmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen "Bence kilonda bir şey yok." tarzı cevaplar yazmayın. Ben birilerine göre şekillenmek istemezken böyle demeniz ironik. Bu halimle mutlu değilim ve lütfen biraz tavsiye verin.
Ailem, özellikle de annem kilo vermemi istemiyor?