Ben bugün dışarı çıkmak zorunda kaldım ama maske taktım gelincede bulaşmışsa ölsün diye kolonya içtim şimdi çok kötü karnım ağrıyor korona olmuş olabilir miyim o kadar kolonya içtim ama yinede korona değilimdir değil mi?
içecektim zaten o zaman kesin korona falan olmazdım ama kapağını açamadım zaten 2 yıldır kullanamıyorum o yüzden duruyor köşede çok saçma bir kutusu var nasıl açılıyor sen açabiliyor musn
ben bir ara naftalin miydi klozet açıcı mıydı içmiştim çok iyi geliyor rahatlatıyor uyuyaıyorsan tavsiye ederim olduğun yerde uyuya kalıyorsun ben uyandığımda fayanssta yatıyodum baya derin uyumuşum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Afiyet olsun kardeşim bal kaymak olsun inşallah. Sen direkt tuz ruhu iç bence.
çamaşır suyu içtim ama tuz ruhunada gerek var mıki
Ahiretten mi yazıyorsun acaba kardeşim. Nasıl oranın havası suyu.
korona belki olabilirsin ama aptal olduğun kesin. kolonyayı içmeyecektin, onunla banyo yapman gerekirdi.
ben banyoda yaptım zaten hatta kolonyalar yetmedi bende avmden 10 bidon çaldım ama içime işlediyse diyede içtim
içtikten sonra çakmak tutsaydın keşke belki sorunu kökünden çözmüş olurdun. neyse acil şifalar diliyorum
ne atarlanıyon olm ironi yapalım dedik gelmiş ciddiye alıyon
haha farkındayım :)
umarım ciddi değilsindir adlcknsdckjnsda. Ciddiysen 112 ara hemen ölürsün
off korona oldum kesinn yaaa
klşnasşcvdnsd oh iyi bari ülkenin ıq seviyesi daha o kadar düşmemiş
boşuna sevinme bir ara arap sabunuyla yoğurdu karıştırıp yiyen bir adam vardı korona ilk türkiyeye geldiği zamanlar :D
salakların sayısı azalır pek sıkıntı değil bu olanlar
Kolonyayı fitil şeklinde almadığın için olmuş olabilirsin
Çamaşır suyu içseydin
içecektim zaten o zaman kesin korona falan olmazdım ama kapağını açamadım zaten 2 yıldır kullanamıyorum o yüzden duruyor köşede çok saçma bir kutusu var nasıl açılıyor sen açabiliyor musn
Hajshaksha iyice bastır sola çevir sonra dikleee
oha olduu
içtim şimdi onuda korona bulaştıysa ölmüştür değil mi
:d tabi ki ölmüştür bro. Şimdi de üstüne bi keyif çayı iç
eminsin dimi tuz ruhu içmeme gerek yok yani
😅 yok bruhhh kaç yıllık cahilim güven bana
ben bir ara naftalin miydi klozet açıcı mıydı içmiştim çok iyi geliyor rahatlatıyor uyuyaıyorsan tavsiye ederim olduğun yerde uyuya kalıyorsun ben uyandığımda fayanssta yatıyodum baya derin uyumuşum
Lan ben ciddiye almaya başladım seni hakshaksha
ciddiyim zaten (!)
fhudsgsdkhkajhkssdvjlks
Bu nasıl bir salaklıktır
niyeki korona olduğum için mi
woww creative question
eyw gel bir olak ortak troll hesabı açak güzel yerlere gelebiliriz
why not? ama ikimiz de gizliyiz qşwşwlwl
Dkslsklssk geçmiş olsun
sağol ama öldü zaten korona çamaşır suyuda içtim bir sorun kalmadı
Kolonyayi agizdan defil makattan alman lazimdi
Afiyet olsun.
korona oldum
Yarasın.
ama geçti sanırım koronam demin çamaşır suyu içtimmarkasıda aceydi zaten kaliteliydi kesin ölmüştür korona
Sen bayagi detox yapışsın yav, tertemiz oldun.
aynen birde baya rahatlatıyor uyku problemin falan varsa tavsiye ederim
Abi ya 😂😂
İçmek yetmez gotünede akıtman gerek
niyeki off keşke başında deseydin ben koronanın g*tten bulaştığını bilmiyordum yaa