Bazı arkadaşlarım diyor ki , evde inşaat metresi 2 cm kısa gosteriyormus. Yani eczanede ya da hastanede falan ölçmek gerekiyormuş. Doğru mu bu? Evde 173,5 cm. Keşke biraz daha uzun olsaydım ya :'( 176 olsam sevinirim aslında
Evet eczanede 1-2 cm uzun çikabilir
Hayır çıkmaz aynı çıkar
Daha kısa çıkar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eczanede ayaginda ayakkabi oluyor ya hani o yuzden:))
Yok ayakkabisiz diyorum
Herkes eczanede boyum daha uzun diyor yoksa ayakkabı ile mı ölçüyor avareller
Olabilir degisiyor ya en fazla 2 3 cm degiskenlik gosterir metreye bagli ama boyun zaten uzun
Evet ayakkabi cikaracak degiller ya
Bana ayakkabısız dediler galiba ya. 2-3 cm fark oluyormuş ev ölçümü ile
İnşallah öyledir ya uzun olmak istiyorum
Burdaki bi sorudan baktim tamam simdi oldu biri sormus eczanede boy olcumu diye bir kiz ayakkabisizmis dedigin dogru olabilir eczane yakinsa git bir sey kaybetmezsin
Aynen bende öyle düşünüyorum bwkicsm işte
Sira varsa cok dikkat et ama eczaneler ne kadar dolu bilmiyorum bi boy olcumu icin hastalik kapma
Sağol yesekkur ederim :)
Daha uzun veya daha kısa çıksa ne fark ederki k hepimiz Allah tan geliyoruz bu halimize şükredelim lütfen.
boyun ölçülme zamanı duruş şekli vb. şeyler boy uzunluğunu etkiler. eczanede ayakkabısız ve sabah uyandıktan sonraki ilk yarım saatte ölçülen boy gerçek boyunuzdur. evde kendinizde deneyebilirsiniz ama tam ölçümü size vermeyebilir.
Ne alaka yahu
Arkadaşlarım öyle diyor. 1.73 çok kötü kabul edemiyorum vumsrim doğrudur
Arkadaşlarım eczende 1.78 olcmüs ayakkabısız evde metre ile ise 1.75
Yoo çok kötü değil bence
3cm fark varmış. Keşke bende 1.77 falan olsam.
Basbaya kötü ya. En az 1.80 olmam lazımdı da işte o kadarı imkansız
Ay neyse ne canım dünyanın sonu değil ya.
Çok önemsiyorum hoslandigim kız erkek dediğin en az 1.80 olacak diyor. Kendi bir elli ama orası ayrı problem
Yani ben de 1.80 olsa fena olmaz diyorum da benim boyum 1.76 ona noluyor bacağım kadar boyu var 😂
Yaw abla 1.76 ney enseme bir tane yapıştır bari yaa yuhhh , yan yana gelsek kesin benden uzun durursun
Dur bidakkka sen nerede ölçtün boyunu?
Babam ölçtü evde
Bayağı uzunsun ben cüceyim. Bende evde şöyle ölçtüm kitabı kafamın en üst noktasına koydum metreyi dümdüz yaptım hangi hizaya geliyorsa oraya boyumdur dedim. 1.73,5 çıktı, moralim bozuldu bir erkek bu kadar kısa olmamalı. Benden uzun kızların olması bile çok kötü m
Abartıyorsun bence
Amaan kank 1.50 cüce bile beğenmiyor la 1.73 ü kim begenir. Ama para kazanıp gelirsem o zaman göstericem ben 😅😅