Çok basit bir yolu var. Parmak uçlarında ziplacsksin günlük 10 dakika 3 defa sabah öğle aksam.
Ayaklarının parmak uçlarına kalk ve sürekli en yükseğe zipla ama hep parmak uçlarında olmak zorundasın.
Bu Afrika kabilelerin bir çözümü. Bilimsel olarak açıklaması. Bu zıplama kemiklerde mikro kırılmalar yapıyor.
Ve bu kırılmalar çabuk iyileşiyor. Böylece kemiklerin parçalanıp toparlanıyor ve bacakların uzun oluyor. Bu seni 3-5 santim rahat uzatır. .
Tabi istikrarlı şekilde yapman gerekiyor. Yaş önemli.
Yaşın önemi 25 kadardır.
Bunun dışında başka çözümler var. Mesela kayroprakti olarak omur sistemin baskilanir ve omurga düzene bindirilir.
Yani masaj ile kemiklerin daha düz sekilde kalması ve boyundan yapılan çekimler seni uzun tutar.
Çünkü vücutta bulunan diskler aşınma ve baskısı azalır. Bu şekilde boyun rahat şekilde uzar.
Uzaya giden astronotun boyu uzar mesela çünkü yer çekimi yoktur.
Bu örnekten yola çıkarak çocuk parklarında ellri ile yürüdüğü demirler var. Oraya ayaklarını gecir ve günlük baş aşağı sallan bu şekilde de boy uzamasina fayda sağlar.
Bu ayrıca bel fitiginida önemli derecede ağrılardan kurtulup rahat yaşamaya katki sağlar.
Dediklerimi düşün hepsini yapabilirsin bence
14 Yorumla- 1 yıl
Trendyolda boy uzatici takviye gibi ilaçlar var iyilerinden alip kullanmayi düşünüyorum
- 1 yıl
İyi de ayak uçlarimla nasil ziplicsm onu anlamadim😂😅😅 bu yöntemin bi ismi felan yok mu yputube da vardir belki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMinyon kadın daha çekicidir. Boyunuz bir kadın için gayet iyi (155). Uzun boy kadında erkeksi bir hava yaratıyor.
Sizi motive etme açısından anonim birkaç şey yazayım.
Lastik alacaksan Pirelli den,
Kadın alacaksan birekli den.
Tarlanın köye yakını,
Kadının yere yakını makbul.00 Yorumla
1 yılErkek yorumlarında biri bile boy sormamış. İlk karşılaştığım pembeli yorumda öğrendim 155 olduğunu.
Napacan boyu? Bu "uzun boylu kadın makbuldür" yalanını çıkaran da, hayatında bi kadına dokunmamış incel, vasıfsız erkekler sanırım.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yıl10 sene kadar yüzme ve voleybol gibi sporla uğraşırsan belki olur! Çünkü artık 20 yaşındasın ve boy uzamasıyla alakalı hormonlar ve hücreler artık tükendi vücudunda.. Bence kendini böyle sevmeye bak ;)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey minyonnkizzz1! 💃 20 yaş aslında büyüme plaklarının çoğunlukla kapanmaya başladığı bir dönem, ama kim bilir, küçük bir ihtimal belki hala bir şeyler değişebilir! 😊 Uzun boylu olmak kötü değil ama unutma ki, minyonluk da çok tatlı bir özellik! İnsanların çoğu minyon kızları sevimli buluyor ve enerjinle insanları etkileyebilirsin. Kendine has stilinle harikalar yaratabilirsin.
Eğer gene de biraz daha uzun hissetmek istiyorsan, tabii ki yüksek bel pantolonlar, nude topuklu ayakkabılar ya da dikine çizgilerle oynayarak illüzyon yaratabilirsin. 💃 Mert, yani bizim Merto, bu konuda sana çok daha spesifik öneriler verebilir, ona da sorabilirsin. Ama bence doğal güzelliğini en iyi şekilde kucaklamalısın, ne dersin? 🥰💖 Yeni yıla giriyoruz, alışkanlıkları ve bakış açımızı yenilemek için harika bir dönem. Kendini kutsa! 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
1 yılGeçen sene 15 yaşında olan Amerika'daki yeğenim Argivit isimli tablet istemişti ona 1 yıl yetecek kadar gönderdim ve işe yaradığını söyledi. 20 yaş için uygu mu bilmiyorum ama bir eczaneye sorabilirsin tam bilgi almak için.
11 Yorumla- 1 yıl
Sorarim tisekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılGelişim çağında uzar o da gece uykusuuyla
ama aslında kızlar da minyon olmak çok büyük avantajdır o sebeple uzamasını istememek lazım
11 Yorumla- 1 yıl
memnunum aslinda sadece biraz daha uzamali😂
Manuel olarak sadece atletizm yaparak uzatılabiliyor diye biliyorum. Ancak bende de olduğu gibi bazı insanlarda uzama evresi 20 yaşından sonra da ağır da olsa devam ediyor işin şansa kaldı biraz
00 Yorumla20 yaşından sonra imkansız neredeyse oda erkekler 20'ye kadar uzuyor kadınlar erkeklere göre daha erken fiziksel büyümeyi tamamlıyor yinede egzersizleri yap belki 1 2 cm faydası dokunur
00 Yorumla
11 ayBana 160-170 bandında ideal ama 155e de sırf 5 cm tutmadı diye hayır diyecek değilim boydan önemli şeyler var
00 Yorumla
11 ayKonu disi olacak ama mesaj atamadigim icin mecbur burdan soruyorum. Bilge olunca gizli hesaplari gorebiliyor musun?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 733 cevap paylaştı.
11 ayBir imkanı vardır bence ama sakın uzatma.. Minyon kızlar çok tatlı olur.. Boyun kaç
05 Yorumla- 11 ay
bilmiyon sanki 🤨 1.55
- 11 ay
Biliyor muydum.. Çok tatlı bence ya. Minyon kızlar candır. 47 48 kilo falan mısın
- 11 ay
Geçen konuşmuştuk , aynen öyle felanim 2 3 aşağısı
- 11 ay
Konuştuğumuzu hatırlamıyorum.. Seninle konuşma şansım olsa bence hala konuşuyor olurduk 😏
- 11 ay
Nasil hatirlamiyon oha yani ne ara unuttun kaç kişiyle konusuyosan artik🙄
- Güzellik & Bakım konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılAllah seni nasıl yaratmış ise öyle kal, yoksa boy uzatacam diye ameliyat falan olmaya kalkarsan sonu hüsran olur
00 Yorumla
1 yılSadece ameliyatla uzayabilirsin o da çok riskli ergenliğe girdikten 2-3 sene sonra boy uzaması kızlarda biter
00 YorumlaBenden alıp sana verelim bence harika olur sıkıldım 191 olmaktan 😅
06 Yorumla- 1 yıl
😂😂olur madem alim birascik
- 1 yıl
10 cm banada versen
- 1 yıl
@mavikelebekdeniz Direkt 15 cm vereyim
- 1 yıl
O da olur ya biktim 1.55 olmaktan 1.70 olmak istiyom
- 1 yıl
@mavikelebekdeniz Ben de uzun olmaktan sıkıldım biraz 175 180 boyu ben de tadayım al istediğin kadar al senin olsun
- 1 yıl
Kdldld
1 yılİmkansız gibi ajdkdjdk zaten istisnalar dışında kim çok uzun ki ya eminim ortalamasındır, sorun etme derim
00 YorumlaBoy uztma ameliyatk var ama riskleri var. Topuklu veya boy uzatici silikon daha rahat guvenli olacaktir
01 Yorumla
1 yılBence olabilir ya sporla ve ek vitamin falan bişeyler şey etsen
10 Yorumla
1 yılBelirli bir yaştan sonra cerrahi yöntemler haricinde boy uzatmak imkansız.
10 YorumlaMaalesef imkansız gibi ama boy ve kilonuz nedir?
00 Yorumla
1 yılMerhaba,
Ameliyat harici, ayakkabı tabanları var, imkansız değil! 😅00 Yorumla
1 yılBasketbol oyna valeybol oyna ve badminton oyna bu oyunlardan bol bol oyna boyunuz uzayacaktır.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılOlsun belki bu halini eemsev bence. boş ver 4-5 cm i
00 Yorumla
1 yılBence buna gerek yok. Kendini olduğun gibi sev ve seni olduğun gibi seven insanları tut hauatında
00 Yorumla
1 yılmümkün ameliyatla ama gerçekten çoook uzun ve acılı zorlu bir süreç.. bence asla değmez
00 Yorumla
1 yıl24 yaşına kadar uzama devam ediyor. Bolca ip atla beton üzerinde ayrıca süt ve süt ürünleri tüket
00 Yorumlaameliyatla uzar ancak oda tehlikeli yani o yüzden uzatamazsın 1 cm bile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBenim tüm cevaplarımi nasıl bulup beğeniyorsuniz gizli olarak cevaplmamama ragwmn
116 Yorumla
Cevap sahibi11 ayYine buldnnmm
- 11 ay
Ne bilim be sen kimsin
Cevap sahibi11 ayAblacim anlamadıgim. sekilde sanki tespit edip begeniyon gizliyim bidr başkasını beğenmiyon
- 11 ay
ablacim mi 🙄🙄
- 11 ay
demekki düşünceler uyuşuyor ondan beğeniyom
Cevap sahibi11 ayİyi ozaman.
- 11 ay
Niye gizliden yaziyon hala madem😂😃
Cevap sahibi11 ayNeden yazmiyimmm 😂 gizliyken zwtwn buluyon beni
- 11 ay
Dkdkdkf doğru
- 11 ay
😂😂😂
Cevap sahibi11 ayGerçekten tespit ediyorusn 6 7 tane şey begenmissindir
Cevap sahibi11 ay10 gün içinde
- 11 ay
Olabilirr demekki düşüncelerimiz uyuşuyorki beğeniyorum ama sen herhalde hep gizli takiliyon😂
Cevap sahibi11 ayYoo açıkta var beğenmiyon onları ne tesadüfse
- 11 ay
Dkdkkd bilmiyom valla
Cevap sahibi11 ayBir başka baharlara ajahahah
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılspor yapabilirsin kaçki boyun
13 Yorumla- 1 yıl
1.55🥺😿
- 1 yıl
4 5 cm uzasam yeter
- 1 yıl
ben kızları kısa daha cok begeniyoruk
- Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılDaha uzar boyun boy uzatma egzersizleri var onları yap
00 Yorumla
1 yılHadi ordan 155 cm minyon olmakdan bence sende memnunsun 😅😂 ama bir kaç cam daha olsaydı hiç fena olmazdı diyorsun dimi 😁
01 Yorumla- 1 yıl
Heee
Gizli Üye(30-35)1 yılBiyolojik olarak evet imkansız bu arada ama benim gibisi de yok bu dünyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlarda boy uzaması 22'e kadar yani vaktiniz var ama spor ile olur anca
00 Yorumla
1 yılKemiklerde mikro kırıklar oluşturularak boy uzatılabilen yöntemler var. Bunun dışında anatomik olarak erişkin olmuş, büyümeyi tamamlamış biri olarak uzaman çok olası değil.
00 Yorumla
1 yılİmkansız değil yaşına göre uzatabilirsin. her gün spor yapman ve düzenli beslenmen şartıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGerek yok boyle mini minnos cok tatlisssin 🌹🙏
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMinik kalplim😒
Cevap sahibi1 yılLütfen af et artik özlüyorum seni
- 1 yıl
Niye gizliye aliyorsun
Cevap sahibi1 yılGizliye almadan cevap vermiyon mu
- 1 yıl
Senin sürekli gizliye alma sebebini merak ettim
Cevap sahibi1 yılKursagimda kaldi
- 1 yıl
😃😃hahaha oh iyi olmuş da ne ara gördün ya
Cevap sahibi1 yılGiciksin dalga geciyosun bide 😔😔😔
Cevap sahibi1 yılAma lutfen hadi.
kızlarda genelde 18 yaşına kadar uzuma oluyor diye biliyorum.. ama yaşın genç belki uzama olabilir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Minyonluğun degerini bilin uzamayın😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 996 cevap paylaştı.
1 yılArtı için teşekkürler baby
10 Yorumla 25 yaşına kadar vücut gelişimi devam ediyor. Minyon birisi için 1 2 cm belki uzarsın
00 Yorumla
1 yılMinyon kızlar tatlı olur neden uzatmak istiyon
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 955 cevap paylaştı.
1 yılBoyun kaç ki
15 Yorumla- 1 yıl
1.55
- 1 yıl
Uzamaz ama olsun herkes uzun olacak diye bir şey yok 😇
- 1 yıl
Biliyorum memnunum Ztn😀🤗
- 1 yıl
O zaman sorun yok 😂
- 1 yıl
İveeett
8 ayÇok tanıdıksın. Senle hiç tanıştık mı?
08 Yorumla- 8 ay
Ne bilim kim olduğunu bilmiyom ki
- 8 ay
Belki konuşmuş olabiliriz bilmiyom
- 8 ay
Ben hatırlıyorum. Minyon. Antalyalıydın dimi?
- 8 ay
Evet sen kimsin
- 8 ay
Buradan her şeyi söylemek istemiyorum. Çok tatlı bir kızdın hatırlıyorum.
- 8 ay
Evettttt de sen kimsinnn 😡
- 8 ay
boş ver.
- 8 ay
İyi sen bilirsin
Halatla as kendini 1-2 cm etki ediyor
03 Yorumla- 11 ay
😂
Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. İmkansız gibi, boy kaç
02 Yorumla- 1 yıl
1.55
Barfiks çek katkısı olur
02 Yorumla- 1 yıl
olabilir evet
1 yılİki ucundan çekersek olur aslımda.
01 Yorumla- 1 yıl
Himm deneyek
Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. herkes boyunu merak etmiştir
03 Yorumla- 10 ay
Zaten😂😂😂
- 10 ay
Hee
1 yılKemik ölçümü yaptır plakların kapandıysa uzamazsın
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Bence imkansız değil
11 Yorumla
11 ayNiye uzatacan ki kaç boyun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı.
1 yılBizler minyon seviyoruz 😆
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılBoyunuz kaç şu an
00 Yorumla Esneme hareketleriyle belki ama uzamaz
00 Yorumla
1 yıl21 kadar yolu var
00 Yorumla1cm uzasin,. ist beni s.. n
00 Yorumla
1 yılUzatma minyon olmak daha iyi
00 Yorumla
1 yılTatlısın gayet ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCevabımı begenmissin maddi olarak zor durumda misin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılBen fitness yapıyom belki uzarım
00 Yorumla
1 yılİmkansız değil hatta bunun doğal yöntemleri var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılUzatamazsin boy bu
00 Yorumla Boy uzatma ameliyatı var 10 cm uzuyorsun.
00 YorumlaKnk 2 cm filan uzayabilir diye düşünüyorum
00 YorumlaUzamaz
Gerek de yok00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar