160 boyunda bir kızın (dolgun hatlı ve balık etli) kaç kilo olması gerekir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
52-58 kilo arası baya iyidir o boya
60 ım Şu an :(
Gunde 10000 adım atmaya basladim 2 gundur uyguluyorum. Rafine sekeri kestim... gunde 2 fincan yesil cay 2 fincan sade turk kahvesi
60'da fena değil de 3-4 kilo versen fıstık olursun. Rafine şekeri kesmen iyi olmuş. Beyaz unu da kes, beyaz ekmek yerine tam buğday ye. 2-3 ayda olursun 55 kilo falan.
Aynen bu dediklerini yapıyorum dediğin gibi 2-3 ayda düşsem 55'e çok iyi olur. Bu uyguladığım günde 10000 adım uygulaması da iyi değil mi? Ek olarak bazen açık havada değil de yürüyüş bandında yürümem gerekiyor Bu 10000 adımı internette sabah aç karna Spor önerilmiş ama bir keresinde sabah aç karna denedim yürüyüş bandında kan Şekerim düştü bayılacak gibi oldum :(
Evet günde 10.000 adım iyidir. Ben de mi band 4 bileklik var onu kullanıyorum. 200 liradan daha ucuz alabilirsem al baya iyi oluyor spor için. İkinci olarak da herkes aç karnına sporu kaldıramaz o yüzden atıştırman lazım bir şeyler
O yüzden ben de akşamları 7-8 gibi yapıyorum yürüyüş bandında yürüyüşümü yani 10000 adima tamamlıyorum günü.. faydası oluyordur Bence mutlaka Sence de olmuyor mudur
Tabii ki de oluyordur. Bozmamaya bak jdjdjsjs
Bir de çok tempolu spor alışkın olmadığım için şu an yürüyüş bandında 5.5 hızında yürüyorum tabii kondisyonum inşallah arttıkça 6ya çıkartırım ama Şu an 5.5 bile acayip terliyorum.. Evet inşallah günde 10000 adımı aliskanlik haline getirirsem bayağı faydalı olacak gibi duruyor..
dolgun diyorsun? bu boya ideal kilo 53, balık etlide 57
55 den 70 e kadar yolu var
55 civarında dolgun olur
Kilo vermek istiyorsan su orucu tut günde 1 kilo verirsin
55 veya 54
60 ım Şu an : (
Gunde 10000 adım atmaya basladim 2 gundur uyguluyorum. Rafine sekeri kestim... gunde 2 fincan yesil cay 2 fincan sade turk kahvesi..
Kac ayda düşerim 56 57 falan?
Ben önceden kilolu bir insandim 74 kiloydum tarçınlı kahve iciyodum sabahlari metobolizmami hızlandırıyordu bu pandemide zayıfladım zaten evden hiç cikamiyodum 100 ü geçicek kadar ip atliyordum 4 ayda falan 57 kiloya düştüm şimdi 58 kiloyum hâlâ devam ediyorum sadece biraz pirinç ve ekmekten uzak dur birde çok yeşil elma ye
Sabah aç karna sade Türk kahvesi denedim bende ama inanılmaz midemi yaktı ben de reflü var. :(
Bir de Sabahları aç karna ılık limonlu suya başladım
Bebeğim benimde çok midem bulanıyordu kendini aç bırakma canın çektiğinde iki üç kaşık ol o yemekten yoksa kendini aç bırakırsan daha çok kilo alırsın💙 ama ben ya türk kahvesi iciyodum ya da yeşil çay içiyordum yeşil çay içsen yine aynı birde günde 2.50 litre su içiyordum
Aaaa o limonlu suyu bende iciyorum annem kaldırıp veriyor vücudumun karın bölgesinde çatlaklar oluştu o limonlu su yaptı oda etkili
Tamam bu dediklerine dikkat edeceğim Sanırım bu şekilde zaten 2 ayda 6- 7 kilo veririm diye düşünüyorum... gunde 10000 adima da dikkat ediyorum zaten
Kendini aç bırakma ama bak birde çorba iç çok etkisi var sıvı diyeti gibi birşey zaten yaptığımız şey binevi
en fazla 60 kilo
Zaten şu an atmışım hedefim 55-60 arası olmak... gunde 10000 adim uygulamasina basladim. Yesil cay, sade turk kahvesi vs bakalim 3 gun oluyo 🤣
Zaten şu an 60mışım hedefim 55-60 arası olmak... gunde 10000 adim uygulamasina basladim. Yesil cay, sade turk kahvesi vs bakalim 3 gun oluyo 🤣
bel göbek egzersizi yap yoksa hiç bir işe yaramaz kilo vermen
Yapıyorum yapıyorum internetten ama ben zaten bel kısmına kilo olan biri değilim göbeğim öne doğru büyür enine değil anlatabildimmi simit kavrami yok bende...
50 ile 60 arası.
60-65
sen kaç kilosun
60 ama vermem gerek iste
bence çok iyisin
54-60 iyidir
Çekici ve seksi durur
ben 51 ideal bence
55-58 arası olması lazım dolgun olabilmek için.
47 ideal
55 olması lazım