Biliorum Şu an yağ tulumu gibi göbeğim var ama kırıcı yorumlar yapmazsanız sevinirim bende düzeltmek istiyorum bu durumu her gün düzenli spor yaparsam kac gunde göbeğimi eritebilirim Not:kilo verin demeyin diğer yerlerim ince hatta biraz daha kilo alsam daha iyi olucak sadece benim göbeğimde birikio skinny fatim zayif ama göbekli😅
Selam, belin aşırı kalın değil ayva göbekli gibisin. Bence 3 aya düzelir tamamen biraz diyet ve spor ile inan yaparsın. Yağ oranın yüksek sadece.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Belim ince ztn fotoda daha sey duruo nyse ben kilo alınca tamamen alt karnimda birikio sisio ben zayif ama göbekliyım zayıflamadanda sporla eritebilirmiyim
Ya ama sole bir sey var benim boyum 1.72 kilom 59 ben 62 63 falan olmak istiyorum bu kilolara çıktiktan sonra spora başlayıp sağlıklı seyler yiyip stabil hale getirsem olurmu
Tabiki. Fitnessda bir ful body çalışma var bir de bölge çalışma var. Misal kimisinin bacakları kalındır ama tüm vücudu fittir. Bu kişi zayiflamadan bacaklarini fitleştirebilir.
Ama ben soyle bir sey duymuştum bölgesel olarak zayıflanmaz vucudun o an nerden zayıflaıcagini kendi karar veriomus mesala sen karın hareketi yaparsın bir bakmışsın ilk önce yuzden sonra koldan en son karından vermişsin örnekti bole bir sey duymuştum ne kdr dogru bilmiorum
Hayir tabiki öyle bir şey yok. Kas calisarak gelişen bir şey. Karın kasinin yani karin bölgenin olduğu yerde kasın üstünü yağ kaplar. Ve misal mekik cektikce o yağ erir, altindaki kas gelişir belirginlesir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Selam, belin aşırı kalın değil ayva göbekli gibisin. Bence 3 aya düzelir tamamen biraz diyet ve spor ile inan yaparsın. Yağ oranın yüksek sadece.
Belim ince ztn fotoda daha sey duruo nyse ben kilo alınca tamamen alt karnimda birikio sisio ben zayif ama göbekliyım zayıflamadanda sporla eritebilirmiyim
Selam, eritirsin.
Düzensiz yemeyi bırak. Fruktoz ve beyaz un tüketme. Youtube ta güzel bel hareketleri var onları uygula
Ortalama ne kdr surede kurtulurum
Kurtulman değil stabil hale getirmen önemli. Belin yağlanmaya müsait düzeni bozarsan ayni hale gelir kısa sürede. 2 3 haftada değisimi hissedersin
Kas oranimi yükseltirsem karnımın yağlanması daha zor hale gelmezmi
Sporu bırakır düzensiz ve yüksek kalorili beslenirsen gene yağ tutar. Östrojen hormonu yağ tutmayı sever 😅
Ya ama sole bir sey var benim boyum 1.72 kilom 59 ben 62 63 falan olmak istiyorum bu kilolara çıktiktan sonra spora başlayıp sağlıklı seyler yiyip stabil hale getirsem olurmu
Aslında tam ideal kilodasın yağ yakıp kas alırsan kendini beğenirsin. Extra kiloya gerek yok
O nasıl bir Ğöbek ya 🙈🙄
Düzensiz beslenmeyi bırak...
Bol dçsu ve egzersiz yap...
Yürüyüş yap...
Alt karın göbeği olunca ole oluo 😅
Enteresan ama demi...
Neyse sen bana takip at dm gel 👍
Göbekden gerçekten kurtulmak istiyorsan sana öneriler veririm ama uyman lazım. Kaç yaşındasın
19.
Gizliden çıkmamı istiyor musun
Çık konusalim
Tamam
1 yıl boyunca sadece yeşillik ye
Sen doktora gorun gobekte sinkintin ne diye
koymana gerek yoktu,
tarifle de anlayabilirdik.
Bol su içip karın kası idmanıyla 2 ay.
Zayiflamadan da eritebilirmiyim
Tabiki. Fitnessda bir ful body çalışma var bir de bölge çalışma var. Misal kimisinin bacakları kalındır ama tüm vücudu fittir. Bu kişi zayiflamadan bacaklarini fitleştirebilir.
Ama ben soyle bir sey duymuştum bölgesel olarak zayıflanmaz vucudun o an nerden zayıflaıcagini kendi karar veriomus mesala sen karın hareketi yaparsın bir bakmışsın ilk önce yuzden sonra koldan en son karından vermişsin örnekti bole bir sey duymuştum ne kdr dogru bilmiorum
Hayir tabiki öyle bir şey yok. Kas calisarak gelişen bir şey. Karın kasinin yani karin bölgenin olduğu yerde kasın üstünü yağ kaplar. Ve misal mekik cektikce o yağ erir, altindaki kas gelişir belirginlesir.
Snce asiri bir göbeğim var mı sanki hiç kurtulamıycam gibime gelio aslında ideal kilolarimdayim ama göbeğim var yag oranım yüksek demekki
Yani önden görmedim bilmiyorum. Yandan var resimde sadece
Ozelden atsam olurmu
Olur
Nezaman atican acep🙄
Arkadan vura vura erir😀
Çok değil azıcık içine çek
Göbek mi bu?
Evt nye benzettin 😅
O çıkıntı niye bu kadar sivri 😄
Sexy duruyor boşversene
erimez o
Fotoğraftan bisi anlamadim 😂😂