24 yaşındayım
Küçüklüğümden beri kafamı vurdum, koltuğa ileri geri kafamın arkasını vuruyordum nerden öğrendim neden yaptım bilmiyorum ama bağımlısıydım
20 senedir vurmaya devam ettim. Her gece 6 saat boyunca
4 sene önce bilinç kaybı ve aşırı unutkanlık nedeniyle bu bağımlılığı bıraktım 4 senedir kafamı vurmuyorum
Aşırı unutkanlık
Kötü ezber
Dikkat eksikliği
Çözüm üretememe
Moral bozukluğu
Gibi şeyler yaşıyorum
Ekmek alınıcaksa annemin dediği bakkala gidiyorum daha yakındaki bakkaldan ekmek almak aklıma gelmiyor
MR , EEG çektirdim birşey çıkmadı. Concerta ve antidepresan kullanıyorum ama işe yaramıyor
Devlet hastanesindeki nöroloja randevu aldım
Daha da yapabileceğim şeyler var mı
Küçüklüğümden beri kafamı vurdum, koltuğa ileri geri kafamın arkasını vuruyordum nerden öğrendim neden yaptım bilmiyorum ama bağımlısıydım
20 senedir vurmaya devam ettim. Her gece 6 saat boyunca
4 sene önce bilinç kaybı ve aşırı unutkanlık nedeniyle bu bağımlılığı bıraktım 4 senedir kafamı vurmuyorum
Aşırı unutkanlık
Kötü ezber
Dikkat eksikliği
Çözüm üretememe
Moral bozukluğu
Gibi şeyler yaşıyorum
Ekmek alınıcaksa annemin dediği bakkala gidiyorum daha yakındaki bakkaldan ekmek almak aklıma gelmiyor
MR , EEG çektirdim birşey çıkmadı. Concerta ve antidepresan kullanıyorum ama işe yaramıyor
Devlet hastanesindeki nöroloja randevu aldım
Daha da yapabileceğim şeyler var mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşe yararmı vea ne kadar işe yarar bilmiyom ama denemeden bilemezsin sağlıklı beslenirsen belki iyiye gidebilir veya iyi bi gelişme olabilir sağlıklı besleniyomusun?
Şöyle söyliyim
Hayatımda hiç domates havuç yemedim evet hem de hiç yani anlayacağınız gibi sağlıksız besleniyorum
Kola bağımlısıydım şeker beyne zarar veriyormuş diye bıraktım ama şimdi de buzlu çay bağımlısı oldum
Hep kızartma hem sandviç falan yiyorum meyve de yemem ve uykum da düzensiz
Kısa süre içinde unutkanlığını daha iyi yapabilirsin eğer yanlış bilmiyosam bak az uyku ve uyku düzensizliği çok uykulu olmak bunlar unutkanlık yapar hemde nasıl uykunu düzelt aynı hafta farkı görürsün bunun dışında sağlıksız beslenmekte unutkanlık yapar ve unutkanlığın yanında başka hastalığada davetiye çıkarabilir tabi uzun süre sağlıksız beslenmekten bahsediyom kişi öyle devam eder hiç bişey yoktur ama o kadar sene sağlıksız beslenmesi birden bire bi hastalık yapar
1 uykunu düzelt hem böylelikle rahatta olursun
2 sağlıklı beslen
Bu ikisi çok etkiler bu arada şekeri iyi bırakmışsın ama buzlu çay deken şu hazır tekene içinde ice tea den miiçiyon marketlerde satılanlardanmı
Size mesaj atabilir miyim
Deken derken *
Tamam at olurda ama şimdi bende doktor değilim tek kendi bildiklerim var ama tamam
Takip ettim
Tamam
Sende edermisin yoksa sistem izin vermiyor
Hmmm tamam
Bence psikolojik senin durumun
Ona da gittim
İlaç kullanıyorum şu an bile kullanıyorum ama fayda göremiyorum
İlaç kullanmakla psikoloji düzelmez sende bence aşırı derecede dikkat dağınıklığı var öncelikle bunun için birşeyler yapmalısın
İnanır mısın
2 sene önce gittiğim psikiyatriste de "sende aşırı dikkat eksikliği var" dedi mesleğin nedir bilmiyorum ama tespitin çok doğru
Peki çözüm yolları nedir
Yazsana bana uzun uzadıya konuşalım
Yaşamadım Allah korusun
Aradığım cevap bu değildi ama
Aradığınız cevap "kizlar soruyorda" değil 😑Hastanede