Sağlık İştahım çok açık, doymak bilmiyorum Neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yemek yiyorum ailem sürekli kızıyor çok yiyorsun diye. Güncellemeler+1 yıl Hatta geceleri bile bazen bişeyler atıştırıyorum. Çok kilolu değilim ama iştah var😂 Güncellemeler+1 yıl Hatta keyfime yiyorum. Aç olduğum için değil İştahım çok açık, doymak bilmiyorum Neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ldkşaldkaşsldkasşldk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende kilo almak istediğim için yardım edemeyeceğim bu konuda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar mesela? Mesela bir aksam yemeğinde ne miktarda yedigini söyler misin? 0 0 Yorumla
olgunlukiste Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Kurt olmasın bağırsaklarında... Ya da obezite vardır 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır zayıfım Yorumla olgunlukiste +1 yıl O zaman ya kurt var ya da metabolizman çok hızlı Yorumla Soran +1 yıl Evet hızlı Yorumla olgunlukiste +1 yıl Lavaboya sık mı gidiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla olgunlukiste +1 yıl Çok mu hareketlisin Yorumla Soran +1 yıl Hayır değilim, küçükken iştah yoktu büyüyünce oldu böyle Yorumla olgunlukiste +1 yıl Yaşın kaç senin Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl duygusal açlık çekiyor olabilir misin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet keyfime zaten😂 Yorumla
pişmanoladam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Benimde işhanım çok açık ama tutuyorum kendimi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben tutamıyorum😂 Yorumla
suǝɹdʞnɔnʞ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Her bulduğunu da yeme reis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😅 Yorumla
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl iştahım açık diyince bende başka anlamda sandım :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fesat Yorumla mOLi_ +1 yıl evet sanırım ya da çok doluyum ondan Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Canın yemek istediğinde git dişlerini fırçala : D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka😂😅 Yorumla alfa_centauri +1 yıl İştahı öldürüyo dene bi dkçdl Yorumla Soran +1 yıl 😜😜 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl canın sıkılıyorsa veya stresliysen ondan olabilir. 1 0 Yorumla
Zümrüd-üAnkaaKuşu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kan değerlerine baktır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düşük Yorumla Zümrüd-üAnkaaKuşu +1 yıl Bu yüzden okabilir Yorumla
Canburak35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sağlık için sıkıntı cidden ilerde zorluk çekersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Amannn😂😂 yediğim halde Fitim Yorumla Canburak35 +1 yıl Öyleyse iyi bende aynıyım metobolizma hızlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende kilo almak istediğim için yardım edemeyeceğim bu konuda
Ne kadar mesela? Mesela bir aksam yemeğinde ne miktarda yedigini söyler misin?
Kurt olmasın bağırsaklarında... Ya da obezite vardır
Hayır zayıfım
O zaman ya kurt var ya da metabolizman çok hızlı
Evet hızlı
Lavaboya sık mı gidiyorsun
Yok
Çok mu hareketlisin
Hayır değilim, küçükken iştah yoktu büyüyünce oldu böyle
Yaşın kaç senin
duygusal açlık çekiyor olabilir misin.
Evet keyfime zaten😂
Benimde işhanım çok açık ama tutuyorum kendimi.
Ben tutamıyorum😂
Her bulduğunu da yeme reis
😂😅
iştahım açık diyince bende başka anlamda sandım :)
Fesat
evet sanırım ya da çok doluyum ondan
Canın yemek istediğinde git dişlerini fırçala : D
Ne alaka😂😅
İştahı öldürüyo dene bi dkçdl
😜😜
canın sıkılıyorsa veya stresliysen ondan olabilir.
Kan değerlerine baktır
Düşük
Bu yüzden okabilir
Sağlık için sıkıntı cidden ilerde zorluk çekersin
Amannn😂😂 yediğim halde Fitim
Öyleyse iyi bende aynıyım metobolizma hızlı
Doktora git ver
NeyB
miden geniş