Yemekten sonra ya yan gelip yatmalı ya kırk adım atmalıymış insan. Siz hangisini yapıyorsunuz?
Yan gelip yatıyorum
Kırk adım atıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genelde uzun oturuyorum 😂😂😂
Ama geç saatlerde asla bir şey yemem. Akşam yemeğini saatinde yerim, sonrasında ancak biraz çerez o kadar. O da aşırıya asla kaçmam. Bir kaç kuru kayısı ya da hurma, belki biraz Antep fıstığı. Başka bişey asla yemem.
Yemek yemenin hemen akabinde hareket etmenin çokta sağlıklı olmadığını okumuştum zira alel acele birşeyler yenilip spor yapmaya kalkmak insanın içini dışına çıkaran bir durumdur
Midenin ritmini bozduğu doğrumu
Bak merak ettim şimdi bir bakacağım
Yatarım sadece müzik dinlerken evde yürüyorum bunu bi ben yapiyom galiba 😂
Masayı topla bulaşıkları makinaya koy sanirim kırk adımı geçiyor🙄
HEm de nasıl geçiyor
Eig için tskr ederim ❤️
Cevap
15Cevap
Yatmıyorum da adimda atmıyorum sofra topla bulasik yika cay hazirla derken yediklerim eriyor
Selam💫
Ben hem yan gelip yatıyorum hemde kırk adım atıyorum. Az yediğimde adım atmaktan çok yattığım oluyor yani.
Yemeği fazla kaçırdıysam eğer bende bir tık şişkinlik yapıyor böylelikle evde kırk tur atabiliyorum. 🙄
Şu ikinci fotoğrafta Sistine Şapelinde Michelangelo’nun “The Creation of Adam" freskini andıran fotoğraf da ki durumdayız. :-)
yemekten sonra kırk adım atıyorum evde yemek yediğim için iş yerine 40 adım var:))
akşamları da yemek yemem pek sorun yok..
Zaten herdaim hareketli biriyim yan gelip yatmam birde alışkanlık oldu her yemek sonrası ayran ve sodayi karıştırıp içiyorum hazimsizliga iyi geliyor
Ramazanda adım atıp geri kalan zamanlar yatıyorum 🤦♀️
Kırktan fazla adım atıyoru. Hemde penguen yürüyüşü 🙈🙈🙈🙈
Yemekten sonra 2 saat en az uyumamayı tercih ediyorum. Yemek sonrası yürümekte sağlıklı değil.
Yatmak istemem genelde ama bazen öyle bir salasım geliyor kendimi
İkisine de dikkat ediyorum desem yalan söylemiş olurum 😃
Yan gel bostan jksjsksk
Spor het zaman candır
Yan gelip yatarsan reflü go brrr
İkisini de yaptığım var, ilginç adamım vesselam:))
Yasak saati ise yatıyorum normalde yürürüm
Az yerim ne yatarım ne 40 adım atarım
Kırk adım atıyorum
Yan gelip yatıyorum.
Duruma göre değişir
Ben uyuyorum birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?