Selam arkadaşlar, nur topu gibi patlamış bir bel fıtığın var ve kaçınılmaz olarak ameliyat şart diyen dört değerli hekimin görüşleri ile birlikte sanırım ameliyat masasına yatacağım.
Şimdilik ilaç tedavisi ile uzatmaları oynayacağım ama bu sadece ameliyat fikrine ikna olmam ve gün alınması için doktor beyin bana tanımış olduğu süre.
Aranızda mikrocerrahi ile bel fıtığı ameliyatı olan var mı? Ameliyat sonrası durumunuz ne şekilde ilerledi? Sonrasında da hayatı zindan eden ağrılar devam etti mi ki ettiyse ne kadar sürdü bu durum?
Kısacası korkuyorum ve kendimi ikna etmek için elimden geleni yapıyorum.
Şimdilik ilaç tedavisi ile uzatmaları oynayacağım ama bu sadece ameliyat fikrine ikna olmam ve gün alınması için doktor beyin bana tanımış olduğu süre.
Aranızda mikrocerrahi ile bel fıtığı ameliyatı olan var mı? Ameliyat sonrası durumunuz ne şekilde ilerledi? Sonrasında da hayatı zindan eden ağrılar devam etti mi ki ettiyse ne kadar sürdü bu durum?
Kısacası korkuyorum ve kendimi ikna etmek için elimden geleni yapıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bunu duymuştum..
Lakin fizik tedavi yöntemi ya da hiç ameliyat olmadan bel fıtığını atlatan arkadaşlarım da var..
ameliyat olduktan sonra daha büyük sorun yaşayan da
iyice araştırmanızı öneriyorum..
çok geçmiş olsun
Epey araştırdım ki fizik tedavi uzmanları ile de görüştüm lakin senin durumunda çare olmaz dendi. Ağrısı geçse de refleks kaybı meydana gelmiş, en kısa zamanda ameliyat olman şart deniyor.
Çok teşekkür ediyorum.
@Affedilmeyen nasil iyileştilet ameliyatsiz bende de fitik varmis cevap ver lutfen
Bu arada soruyu soran kisi durumun nasil
Açık ameliyat oldum, bir tane patlamış bir tane de patlamak üzere olan 2 adet fıtık yaklaşık olarak 3 saat süren ameliyat sonrası alınmış. Bacağımdaki şiddetli ağrı geçti ve fakat uyuşukluk hissi devam ediyor, zamanla geçmesini umut ediyorum.
Size de ameliyat dendiyse ve fizik tedavi vb uygulamalar çare değilse yaşam kalitenizi arttırmak adına ameliyat olmanızı öneririm.
Benim durumumda ameliyat kaçınılmaz oldu, 2 ayı aşkın süredir geçmeyen ağrı, uyuşukluk ve refleks kaybı sonucunda.
Amelıyat sonrası yürüyememe gıbı bırsey meydana geldı mı
@sevdugum55 ilk birkaç gün ameliyat yerinden dolayı yürümem zor olsa da üzerine gittim açıkçası, şimdi çok şükür yürümemde herhangi bir sorun yok.
@unyeliii çok daha iyiyim şükür, kusura bakmayın yorumunuz gözümden kaçmış, cevapsız bırakmışım.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Teşekkür ediyorum, inşallah.