165im nasıl 46 kilo olucam ben hiçbir şey yemezsem olur muyum?
en büyük hayalim tartıda 46 yazması :(
en büyük hayalim tartıda 46 yazması :(
Çok diyetisyen arkadaşlarım var hiçbiri yememeyi önermiyor ki öyle bişey de mümkün değil eğer ölmek istiyorsan durum tabiki de farklı olur.. az az sık sık ye abur cubur çok yeme sağlıklı şeyler tüket ev yemekleri meyve tüket gece yatarken yemek yememeye özen göster düzenli beslen düzenli egzersiz yap zaten ideal bir kiloda olursun stres yao İnan ve harekete geç yapicagini biliyorum bol şans bebiş
teşekkür ederimmm
Cevap
5Cevap
Geceleri kalkıp pilav ye. Ekmeği fazla kaçır her seferinde. Ben 3-5 kilo aldım bu yöntemle.
ben kilo vermeyi soruyorum yalnız
O zaman dediklerimin tersini yap. Ben çok su içiyorum. Vücudumdaki su miktarı fazla olduğu için kilo alamıyorum. Su içerek de zayıflayabilirsin.
Kızım rüzgârlı havada uçarsın len ayakların yerden kesilir
kız kısmı ne kadar zayıf o kadar iyi
Knk ben oldum ve herkes bi deri bi kemiksin diyo kilo alıyorum
kankaa alma bence çok güzeldir fiziğin boşver onları ben 53 kiloyum pek güzel durmuyo
Ben 53e çıkcam knk asıl 46 kötü bence hiç düşme benden sana tavsiye çok zayıf oluyor
Ben diyetisyene gidip verdim bu arada
Herkes çırpı bacak falan diyor g*t meme kalmıyor
peki nasıl verdin kaç öğün yaptın mesela?
5 öğün 3 ana 2 ara öğün yemeklerden önce 2 bardak su iç karnın şişiyor az yiyorsun zaten
ben 5 öğün yesem 70 kilo olurum kldjgdgjskgl 2 öğün yiyorum
İşte ben de 2 öğün yiyordum o zaman kiloluydum mesela
Az az çok öğün olması gerek 2 öğün olunca çok acıktığın için çok yiyorsun ama böyle çok olunca aç kalmıyorsun
Valla ben bi de 15 kilo falan verdim yani diyetisyene git istersen
tamam teşekkür ederim
içi boş bi takıntı olmul bence sağlığına zarar gelebilir
yok çok güzelbi kilo en ideali 46
Zamanla kilo verirsin
ya ben 2-3 kilo verip 2-3 kilo alıyorum sürekli yani kilom sabit gibi bişey çok değiştiremiyorum hiçbişi yememem mi gerekiyo acaba
çok düşük 46
Su orucu tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?