Karaciğerden dolayıdır, aşırı trans yağı oralara kistik sivilce yapıyor, yani oturduğunda ağrıtıyor, formül versem geçici olur sen kötü beslendikçe, dikkat et sağlığına
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annenin ellerinden öperim güzel yetiştirmiş. Ben buraya sağlık sorunu için attım çoğu abaza çıktı
Benle ne alakası var ya yazık derken öyle düşünenlerin düşüncesine dedim sana yazık demedim geçmiş olsun bu arada ne alakası var benimle ergen değiliz aklımdan bile geçmedi öyle anlaşıldı isem özür dilerim
Bu arada annem beni emzirmemiş 20 gün bile emmeyip iğrenç bulmuşum dayamışlar biberon içine çay bisküvi çay içmeye 1 aylıkken başlamışım Haberin olsun yani öyle dedin diye açıklama yaptım
Hayda hakaret mi ettim sana bugüne kadar burada onlarca yorum yaptım %80 olumlu geri kalan soruya göre şekil alıp dikkate değer görünmeyen yorumlar senin hiç bir yerinden banane niye merak edeyim hakaret edeyim
Empati yapmayı denesene burayı bilmiyorsun belli ne kadar egoist abaza benci insan sayısı çoktur üyelik alımı kapanmıştı ozaman daha elitlik vardı bir ara sonra açıldıktan sonra ne mi oldu Site prim yapsın diye haberin yok tabi şu an bire indi Sayısı tam üç kategori de cinsellik kategorisi açılmıştı ondan sonra ne kadar abaza ipsiz varsa doldu burası kızlar çizgi karakter koysa sulanır oldular. Şu resim derken sağlık için sormuşsun ona bile sulanırlar anlamında dedim. İnanmamak elinde tabi Bu saatte açıklama yapıyorsam haksızlık var diye herkes mi kötü sana göre yani
Seni inandırmam mümkün değil o belli oldu ama seni temin ederim asla farkı niyetim yoktu kaldıki feminist biriyim kadınları en çok ben destekçi olmak taraftarıyım abaza moduna girsem onca şey varken sana mı sulanayım niye yapayım bunu ne kazandıracak bu bana
Ya olay şu anüsü güzelce yıkamazsan tazyikli suyla ne yazıkki o pislik go tunde sivilce ckartır bunu dusta keselemekle cozemezsin... anüsü ıslak bırakıncada olabilyo bu durum yıkadıkdan sonra tuvalet kagıdıyla iyixe kurula
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Karaciğerden dolayıdır, aşırı trans yağı oralara kistik sivilce yapıyor, yani oturduğunda ağrıtıyor, formül versem geçici olur sen kötü beslendikçe, dikkat et sağlığına
Annenin ellerinden öperim güzel yetiştirmiş. Ben buraya sağlık sorunu için attım çoğu abaza çıktı
Rica edrim, annemi karıştırınca korktum niye sövdü bu kız diye, sağolun
Verir misin formülü nedir ne yapmam lazım hiç çıkmayan şeyler çıkmaya başladı çıldırcam
Eritretin diye bir jel kullanıyorum ben sivilceler için. İşe yaradığını söyleyebilirim. Eczaneden reçetesiz almıştım.
Son zamanlarda popo göstermek moda oldu, geçen biri de fırça gibi kılını göstermişti, neden bu kadar kalın diye,
Kendiliğinden geçer ya onu da takma kafana da foto bi değişik olmuş yine de güzel ama :) ve takma kafana
Sivilce, gözenekler kapali cikamayinca iltihap yapiyor
nemlendirici kullan hava alması lazım derinin ve sabunlu suyla bolca yıka dusta
Temiz tut, çamaşırlarını en fazla 2 günde bir değiştir, temiz olmamaktan olur, bi de tırnakla kaşıma
Sivilce kız o yolmussun kasirken :) tam görseli gorseydik keşke
Kıl dönmüş sanırım o da içeride ödeme benzer birşey yapmış
Yağlı, asitli yiyeceklerden uzak dur bir kaç hafta, yumurta yemeyide azalt. Yanlış anlamada popo değil galiba bu
Tam anlaşılmıyor kanka azcik daha uzaktan çeksene dhdjjddk
Bir doktora görünmen daha sağlıklı olacaktır zira burası meraklı insan kaynıyor 😂
Kıl kökü iltihabına benziyor. Fuciddin diye bir krem var onu kullanabilirsin.
Teşekkür ederim
çıban diyorlar genel olarak ama neden çıkar bilemem
Erkekte de kadın da oluyor. Uzun süre oturunca, pantolon ciltte tahrişe neden oluyor.
Nefes alsın yeter diyen şu resme bile sulanan çıkar burada yazık
Sana yazık sağlık sorununu cinselliğe çevirmenden belli. Annene selam söyle seni belden aşağı emzirmiş
Bana hakaret etmenin sonucu böyle bir karşılık olur. İğrenç olan benim popom değil senin görüş açın pislik.
Benle ne alakası var ya yazık derken öyle düşünenlerin düşüncesine dedim sana yazık demedim geçmiş olsun bu arada ne alakası var benimle ergen değiliz aklımdan bile geçmedi öyle anlaşıldı isem özür dilerim
Bu arada annem beni emzirmemiş 20 gün bile emmeyip iğrenç bulmuşum dayamışlar biberon içine çay bisküvi çay içmeye 1 aylıkken başlamışım
Haberin olsun yani öyle dedin diye açıklama yaptım
Şu resme bile derken ne demek istedini anladım şimdi u dönüşü yapma
Hayda hakaret mi ettim sana bugüne kadar burada onlarca yorum yaptım %80 olumlu geri kalan soruya göre şekil alıp dikkate değer görünmeyen yorumlar senin hiç bir yerinden banane niye merak edeyim hakaret edeyim
Empati yapmayı denesene burayı bilmiyorsun belli ne kadar egoist abaza benci insan sayısı çoktur üyelik alımı kapanmıştı ozaman daha elitlik vardı bir ara sonra açıldıktan sonra ne mi oldu
Site prim yapsın diye haberin yok tabi şu an bire indi
Sayısı tam üç kategori de cinsellik kategorisi açılmıştı ondan sonra ne kadar abaza ipsiz varsa doldu burası kızlar çizgi karakter koysa sulanır oldular. Şu resim derken sağlık için sormuşsun ona bile sulanırlar anlamında dedim. İnanmamak elinde tabi
Bu saatte açıklama yapıyorsam haksızlık var diye herkes mi kötü sana göre yani
Boşver sene gotum bile herkese dert olmuş
Seni inandırmam mümkün değil o belli oldu ama seni temin ederim asla farkı niyetim yoktu kaldıki feminist biriyim kadınları en çok ben destekçi olmak taraftarıyım abaza moduna girsem onca şey varken sana mı sulanayım niye yapayım bunu ne kazandıracak bu bana
Igrenc besleniyosun demek ki. Fast food'u birak.
Yorumları okumaya geldim
HPV ya da herpes olabilir mutlaka baktır
derisi kalın olduğu için
geçmiş olsun sivilce olabilir mi ya
sivilce bu be ne çıbanı
Sivilce gibi egzama başlangıcı gibi
İlacı bende var bi krem markası yok ama
Go tunu tam yıkamıyosun
Valla hep keseliyorum
Sıctktan sonra diyom duşta demiyom
Sçtktan sonra elimle popoma yayıyorum kakayı bende
Ya olay şu anüsü güzelce yıkamazsan tazyikli suyla ne yazıkki o pislik go tunde sivilce ckartır bunu dusta keselemekle cozemezsin... anüsü ıslak bırakıncada olabilyo bu durum yıkadıkdan sonra tuvalet kagıdıyla iyixe kurula
tamam
Yarın cildiyeye git sivilce kremi yazdır , onu bir hafta kullan bişey kalmıcak eskisi gibi yine pürüssüz totişli olcan😂
Şaplaklamak bile istemem
Ananı şaplakla
Töbeee terbiyesiizz
Sensin o terbiyesiz fikrin yoksa zikrin de olmasın
Tam tersi zikrin yoksa fikrin de olmasın
Sus be ukala arsız şey
Doğruda yazabilsen bari hem cahil hem edepsiz
Ananın poponu at bakıyım şaplatmalık mı
Sen benimkini içine al önce sonra atar mıyım atmaz mıyım hallederiz
Bazı kremler ve losyonlar var kurutmak için.
Epilasyon yapılıyor mu ağda filan o bölgede?
Yanak kısmı o hiç çıkmaz kıl
dediğim gibi iki çeşit krrem kullansan biri saha diğeri akşam.
Temizliğine dikkat et geçer.
Her duşta keseliyorum
Geçene kadar yağ/krem vs sür. Çamaşırını sık değiştir
Cibana benziyo
Bişey olmaz ondan
Çok yağlı yiyecek tüketme
İşlem gerekli
Oturmaktan çıkarmış
Bu millet tam ironik
Götünuu yıka yika
O poponu yerim 😂
Poponu mi attin wkzjjwjsn