Güzellik & Bakım Popo kıllarını neyle alıyoorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Jilet kıl dönmesi mi yapar öyle görmüştüm sanki bir yerde Ne şekilde alınır kalın olur mu Popo kıllarını neyle alıyoorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Jiletle al. Ben jilet yapıyorum hiçbir şey olmuyor. Tek başına ağda yapamazsın zaten. 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Kararma yapmıyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G.. tümün deliğine hiç bakmadım valla yapıyorsa da bilmiyorum. Hiç aklıma gelmedi bakmak Yorumla Ali1111dj +1 yıl Hahaha 😂😂yeminle çok güldüm bu lafına Yorumla
pamukşekerfirarda Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ağdaya gidiyorum ben ve 1-2 ay boyunca uzama gerçekleşmiyor diğer şekilde kullanmadım hiç hep ağdaya gittim ve çok rahat oluyor kökten aldığından 1 1 Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Iste İzmir hatunu farki 👍 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl İmkanın varsa lezere git yoksa ağda ile aldır. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evde lazer makinem var ama bitirir mi Bilmiyorum Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Onlar hakkında bi fikrim yok benimde Yorumla
İsimbulamadım88 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hepsi de gizli yorum atmış 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorlar belki :d Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağda ve jilet karışık ama kendi kendine yapmak eziyete dönüşüyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Jilet kararma kıl dönmesi batık falan yapıyor mu sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sorun yaşamadım çok kez aldım sadece ilk çıkmaya başladığında kaşıntı yaptı Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Lazer ya da ağda. 👍🏻 0 0 Yorumla
ahahahaahsjd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl popoya jilet vurma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptıktan sonra okumam. d Ama evde lazer var yarın sorun çıkmazsa üstünden geçerim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çakmakla yakıyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neeee Yorumla busyy99 +1 yıl Şakadır umarım😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen altıma ziciyoeum b0k gotumde kuruyor. Kuruduktan sonra sicmaya çalışınca update ettiğim bok tabakalaşma boku delmek için kıllarla beraber infilak ettiriyor. Yorumla İsimbulamadım88 +1 yıl 😂🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıl mi var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her insanda var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen alıyor musun Yorumla
Sohbetseverx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Popomda kıl yok ki 3 12 Yorumla Xhxhdbd +1 yıl Cddmsn Yorumla Sohbetseverx +1 yıl @Xhxhdbd evet 🙄 Yorumla omerx78 +1 yıl Ha Yorumla Xhxhdbd +1 yıl Bise merak ediom Yorumla omerx78 +1 yıl Ne merak ediyon bana söyle Yorumla Sohbetseverx +1 yıl @omerx78 😂😂😂😂 Yorumla omerx78 +1 yıl 😅 Yorumla Sohbetseverx +1 yıl @omerx78 boş ver gitsin be Yorumla omerx78 +1 yıl Neyini Yorumla omerx78 +1 yıl Pardon neyi kaldlslfşsşgş Yorumla Sohbetseverx +1 yıl @omerx78 of yokbişey Yorumla omerx78 +1 yıl Soyle canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Jiletle al. Ben jilet yapıyorum hiçbir şey olmuyor. Tek başına ağda yapamazsın zaten.
Kararma yapmıyor mu
G.. tümün deliğine hiç bakmadım valla yapıyorsa da bilmiyorum. Hiç aklıma gelmedi bakmak
Hahaha 😂😂yeminle çok güldüm bu lafına
p*rno filmlerde set arkasında ağda ile aldıklarını gördüm.
ağdaya gidiyorum ben ve 1-2 ay boyunca uzama gerçekleşmiyor diğer şekilde kullanmadım hiç hep ağdaya gittim ve çok rahat oluyor kökten aldığından
Iste İzmir hatunu farki 👍
İmkanın varsa lezere git yoksa ağda ile aldır.
Evde lazer makinem var ama bitirir mi Bilmiyorum
Onlar hakkında bi fikrim yok benimde
Hepsi de gizli yorum atmış 😂
Utanıyorlar belki :d
Ağda ve jilet karışık ama kendi kendine yapmak eziyete dönüşüyo
Jilet kararma kıl dönmesi batık falan yapıyor mu sende
Bir sorun yaşamadım çok kez aldım sadece ilk çıkmaya başladığında kaşıntı yaptı
Lazer ya da ağda. 👍🏻
Motorlu hızarla🤣ne ayıp
jıletle alırken kestim bıkere
Ağda. Param olsa lazer
popoya jilet vurma
Yaptıktan sonra okumam. d
Ama evde lazer var yarın sorun çıkmazsa üstünden geçerim
Tatlım kuaförde aldır
lazer en iyisi
Krem ve spreyler var kullanmak basit.
Çakmakla yakıyorum
Neeee
Şakadır umarım😁
Bazen altıma ziciyoeum b0k gotumde kuruyor. Kuruduktan sonra sicmaya çalışınca update ettiğim bok tabakalaşma boku delmek için kıllarla beraber infilak ettiriyor.
😂🤣
Kıl mi var
Her insanda var
Sen alıyor musun
ağda
Krem
Saç makinesi
Ağda
Popomda kıl yok ki
Cddmsn
@Xhxhdbd evet 🙄
Ha