11 haftalik hamileyim kalbim cok tekliyor?

Merhaba , 11 haftalik hamileyim , 8 ci haftada yavas yavas kalbimde teklemeler basladi , 10 haftasinda birazdaha cogaldi simdi hergün kalbimde teklemeler var surekli her 5 dakkada bir bazen her dakikada bazen yarim saate br ama hergun , hamilelik oncesi sadece arada sirada gelen birseydi kalbime baktirmistim fakat bir sorun gorülmuyordu , simdi tekrardan 48 saatlik ekg taktirdim hergun oldugu icin tabiki goruldu. Doktor daha kötülesirse kalbin mesela 100 den fazla atmaya baslarda kalbime belki zarar verebilir dedi kalbim su an 60-80 arasini gecmiyor sakin bir kalbim var ama bu teklemeler beni cok korkutuyor migdemde bulanma yerine acima ve yanma oluyor ayni seyleri yasayan var mı tehlikleimi gecermi
Güncellemeler
+1 yıl
Yani hamilelimden öncede vardi bu ama oyle abartili degil gelir giderdi bazen tehlikeli birsey olmadini fakat hergun olmaya baslayinca tedavi olabilecegimo soyledi hamileliktede boyle olunca ve fazlasiyla abartili olunca hamilesin birsey yapamayiz hap veririz ama onermeyiz dediler tabiki hamilelikten oncede hap veririz dediler tek sorun tansyonumun ve kalbimin sakin calismasi ve haplarinda kalbi daha sakin tansyonuda düsürmesi
11 haftalik hamileyim kalbim cok tekliyor?