Sağlık En berbat acı veren kramp türü hangisi? GothicLady Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Benim az önce boynuma kramp girdi öyle berbat bi acı ki o an geçsin diye kıvrandım. Bi keresinde çeneme girmişti o on kat fazlaydı daha acılı olanı var mı? bacak krampı vs bunun yanında bi hiç. En berbat acı veren kramp türü hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cesur67 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 55% +1 yıl Geçenlerde sevgilime sert sert basıyorsum biranda belime bir kramp girdi öylece kalakaldım ne kötü birşey se.. x de yarıda kaldı😓😓 0 0 Yorumla
Daftin Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bacağıma uyurken girdiğinde felaket oluyor 1 1 Yorumla GothicLady +1 yıl Evet her türlüsü acı veriyor çene çok felaket çenenin alt tarafında oluyor çok tuhaf bişey. Berbat acısı var. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece bacağıma kramp giriyor uykudan uyandığımda kaskatı olmuş oluyorum. Magnezyum eksikliği takviye alıyorum 0 0 Yorumla
Nykko Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl gırtlak ak efsane acıyor bademciklerinin acısını hissediyorsun 0 2 Yorumla GothicLady +1 yıl Gırtlak mı ciddi misin oldu mu sana Yorumla Nykko +1 yıl Evet nefes alamıyordum kıvranıyordum :D Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Bacak krampı çektim, başkaca da bilmem. 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çeneme girmişti bir ara çok kötüü 0 3 Yorumla GothicLady +1 yıl Dil arkasını falan da etkleyen bi acı dimi felaket Yorumla mert12356 +1 yıl Aynen hiç sorma Yorumla GothicLady +1 yıl Abi yok öyle bi acı ya lanet bişy Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çene felaket oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçenlerde sevgilime sert sert basıyorsum biranda belime bir kramp girdi öylece kalakaldım ne kötü birşey se.. x de yarıda kaldı😓😓
Bacağıma uyurken girdiğinde felaket oluyor
Evet her türlüsü acı veriyor çene çok felaket çenenin alt tarafında oluyor çok tuhaf bişey. Berbat acısı var.
Gece bacağıma kramp giriyor uykudan uyandığımda kaskatı olmuş oluyorum. Magnezyum eksikliği takviye alıyorum
gırtlak ak efsane acıyor bademciklerinin acısını hissediyorsun
Gırtlak mı ciddi misin oldu mu sana
Evet nefes alamıyordum kıvranıyordum :D
Bacak krampı çektim, başkaca da bilmem.
Çeneme girmişti bir ara çok kötüü
Dil arkasını falan da etkleyen bi acı dimi felaket
Aynen hiç sorma
Abi yok öyle bi acı ya lanet bişy
Baldır ve karnimiza giren
Uyurken olan
Çene felaket oluyor
Ayak krampi