Size göre en kötü ağrı nedir? 'Bu ağrı var ya, durdurmaz insanı durdurmaz, öldürür!' dediğiniz bir şey var mı?
Bence diş :/
Bence diş :/
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bendeki baş ağrısı.
Şöyle söyleyeyim, yaşama umudumun en doruk noktasında baş ağrım olsa, birisi bana silah doğrultsa, ona söyleyeceğim şey ''Hiç durma vur beni ben de bu ağrıdan kurtulayım'' yönünde olacaktır.
İleri derecede migren var. Baş komple ağrır. Sanki beyin içerisinde bir bomba var gibi. Bununla kalmaz ağrı gözlere de vurur. Ağrı boyuna da vurur. Uyumak bile uyuyamıyorsun, günlük işlerini yerine getiremiyorsun.
Diş ağrısı da çok kötüdür ama bu ağrının yanına gelemez.
Küçük hücre tipi akciğer kanseri (ve pek çok diğer kanser)
Omurilik hasarı (olay tazeyken)
Nekrotik uzuvlar
Patlama ve yanma tipi travmalar
Vücut genelinde çoklu kırıklar
Böyle gider... Dişe gelinceye kadar daha çok şey var.
'Size' göre diye sordum. Bana göre diş, çok şükür hiçbirini yaşamadım
Doğum ağrısı çekmedim şanslıyım ama sanırım kanser yayıldığında kemik ağrısı, sonra böbrek taşı ya da doğum en iddialıları... benim içinse en ciddi ağrı pms, zira dediğim gibi doğum ağrısı çekmedim, diş ağrısı ve bilimum ağrıları yaşadım ama pms ilk olduğunda ölüyorum bile zannetmiştim, 7-8 saat kıvrandırmak çok rezildi... Yanında kusması ishali üşümesi terlemesi akıntılar vs
Hepsinin ayrı ayrı bir can alıcı noktası var. İnsanın neresi ağrıyosa canı orada gerçekten ama benim çektiğim en büyük ağrı ve sık başıma gelen ağrı mide ağrısı. Devamlı ağrır düzensiz yemek yediğim için. Bunun yanında diş ağrıları da çok kötü.
Cevap
240Cevap
bır aydır dıslerımden cektıgımı ömrümce cekmedım ben.. her dıs basına buyruk ısyan etı.. bastırıyoruz yavaş yavaş:)) agrı kesılsın dıye duvara kafamı atacaktım ! son anda vazgectım.. arabadan atlayacaktım!! son anda vazgectım... dıslerınıze bakın gençler...
Bu herkese gore degisir ve kuzum. Benim yegenime sorsan kucuk yasta baslayan bagirsak enfeksiyonu ile baslayan kanana ve sonucu losemi ile biten kanser der sana küçük çocuk çok şukur o kurtuldu duzeldi ama bir gençliği hastane köşelerinde geçti. Bana sorsan mide ağrısı bağırsakta sorun ile başlayan bu ağrı insanı yürümez noktaya getiriyor. Sen zannedersin böbrek ağrısı doktora gidince midede sıkıntı olduğunu öğrenir sin en iyi yardımcı dostu talcid diye ilaç. Hayat böyle.
İnsanın canı acayip tatlıdır neresi ağırır ise canı ordan çıkacak gibi olur... mantıklı bir cevap vermek ister isek en kötü ağrı tüm vücudu etkisi altına alan kanser vb hastalıkların verdiği sarsıntılı tüm beden ile hissedilen ağrılar en feci olanlarıdır
Yıllar önce ya böbreklerimde ya yumurtalıklarımda kist vardı tam hatırlamıyorum, kıvrandırırdı, uyutmazdı geceleri. Birde diz kapağım çıktığı Zaman'lar dayanılmaz hissederim. Ağrı eşiği çok yüksek bir insanımdır ama o diz ağrısı dişlerimi kıracak kadar güçlü sıkmama rağmen ağlatır beni. Sonra 1 ay eskisi gibi hareket edemem zaten. Böyle böyle
Diş ağrısı bir şekilde geçiyor da baş ağrısı çok kötü oluyor. en ağırı böbrek derler ama bilemeyeceğim.
Bir de bu ara karaciğerim arada bir tıklıyor. O ağrı mideme de yayılıyor hareketim kısıtlanıyor ne oluyor la bana?
Baş ağrısı da bir şekilde geçiyor. Hepsi geçiyor, önemli olan geçmediği sürede hissettirdiği şey :)
Insanin neresi ağrısa canı orada atarmış. Kimin ne ağrısı olsa en büyük ağrı oymuş gibi gelir. Anlamak imkansiz gibi birsey
Sonra karşılaştırınca elbet biri ağır basıyor ama.
Kalp agrisi Yani asktan
Yani Allah daha Beterinnen korusun tabi Kanser olanlar ya da dogum yaparlar hele cok zordur ama asktan cektim ve gercekten Allah düsmanina yasatmasin ve daha beterinden korusun
bir tanidigimda hemoroid var. Geceleri poposunun agrisindan uyuyamadigini soyluyor. Popo da dahil edilebilir bu konuya. Gerci annem hep sey derdi. Insanin neresi aciyorsa cani ordadir.
Bence o an ne acı çekiyosak bize en kötü acı o gelir. Şiddetine göre de değişir tabi ama diş ağrısı, kırık çıkık özellikle fenadır. Ruhani acıları ayrı tutuyorum.
çoğalmak için kullandığımız yere yediğimiz bir tekmedeki ağrı :D siz doğum diye düşünüyorsunuzda o ağrıyı bir kere çekin 1000 kere doğurmak istiyceksiniz :D
Diş ağrısı için kabir azabının yarısı derler zaten.. Birde böbrek taşı ağrısıda çok fenadır, bende kum başlangıcı mı ne vardı felaket olmuştum. Birde ygs den bir gün önce ağrımıştı.. :/
Allahtan serum falan iyileştim.
FMF atağı geldiğinde reglin ilk günüyse seni öldürmesi için doktorlara yalvarıyorsun. Serumlar, ağrı kesiciler, FMF için kullanılan 3 tablet Colchicum-Dispert bile bana mısın demiyor.
Akut ploritis ve MI ağrıları en beter ağrılardır. Diş ağrısı bunların yanında ağrı bile sayılmaz. Ama MI'da (kalp krizi) sonuçlarına oranla ağrıya razı olmak en iyisi :)
Diş ağrısı için, doğum sancısı ile eş değer diyorlar.
Diş konusunda tartışmayalım isterseniz. :D :D
Kesinlikle diş.
2 gündur cekiyorum ve ölumu yasadim resmen.
Ki siddetli bile degil.
bir de gebeyken cekiceklerim var.
Neyse onu simdiden dusunmiycem.
Doğum sancısıymış :) bilimsel araştırmalar öyle diyor
Ben mışlı misli cevap istemiyorum, size göre olanı soruyorum :)
Illaki daha kötü ağrılar vardır ama benim çektiğim en büyük ağrı diş ağrısı şimdiye kadar. O acıyı kesmek için O kadar Çok şey denedimki sormayın
Her ay yaşadığım kasık ağrısı.. Nefret ediyorum ağrılardan çözümü de yok ille 1 hafta yaşıcaz. :( Kadın olmak ne zor iş arkadaş.
Abii bir diş ağrısı girer insana, Allahım o nedir günlerce geçmez. Doktora gidersin bunun şişi inmeden operasyona girilmez der. Çaresi yok resmen. :D
panik atak... allah kimseye vermesin o nefes alamama durumunu. ben çok çektim ve o zamanlar böbrek ağrısı diş ağrısı baş ağrısı da nymiş ilaçla çözümü var dedim.. ama o panik atak çok illet bir hastalık.
Ankilozan spondilit hastasıyım..
Dr nyanın en ağrılı hastalığı arasında olarak kabul edilen bu hastalık çaresi yok sebebide bilinmiyor..
Allah kümseye vermesin..
diş ağrısı tabi ki yerini hiç bişey tutamaz direk sinirler oldugu için beyne boyna kulaklara vuruyor hayatını bitiriyor resmen
orta kulak iltihabı,
bir kazada 2 kemiğim kırılmıştı o zaman bundan beter bir acı olamaz demiştim, sonra o lafımı yedirtti allah bana.
Biyerine yel girmesi berbat bir durum mesela sırt, sağa dönsen batar sola dönsen batar ne aşk acısına benzer ne başka bişeye 😁😁
Diş ağrısı aynı zamanda başa da vurur Ama migreni olan kişinin baş ağrısı da nöbet esnasında çok ciddi dir bazı balş ağrıları ensede ve başın üst kısımlarında iken şiddet artabiliyor
Kulak ağrısı ve diş ağrısı en kötüleri bunlar elim kırık bir hafta yaşadım kulak ağrısına 1 gün dayanamıyorum
Tuvaletin varsa ve karnın ağrıyorsa Etrafta tuvalete girebileceğin bir yerde yoksa Gör o ağrıyı -,-
Demek siz hala boyun ya da bel fıtığı olmamışssınızzz... öyle bir ağrı yokkkkkkk
şu an migren ağrısı çekiyorum ve daha kötüsü yokmuş gibime geliyor.
Gerçi aynısını 20likleri çektirdiğim gün diş ağrısı içinde demiştim :)
insan bazen acılarada sıkıntılarada alışabiliyor yaraları kabuk baglıyor bence en kötü acı insanların seni arayıp sormaması vefasızlık insanı zamanla hayattan siliyor..
bencede diş.
kalp vb diyecek romantiklere burdan selam olsun
😄😂
Gönül ağrısının üstüne ağrı varmıki üç günlük dünyada...
Evet. dis agrisi. kulak agrisi. kafada olanlarin. agrisi cok. daha keskin oluyo. Zaten onu icin insar. disi agridigk zaman hemen doktora kosar. Ben. karin agrisi cok cekerim.
Sevgilin ile oynaşıp, şartlar müsait olmadığı için boşalamayınca testislerde oluşan ağrı, yaşayan bilir.
Diş, kulak, eklem ağrıları fena can yakar arkadaşlar, ne oldurur, ne öldürür aman aman...
1 dis. 2 kulak cok felaket ikisini de yasadim oldurmuyo ama surunduruyo geecekten ☺
Diş. Bana olmadı ama çevremden gördüğüm bir beteri de böbrek taşı.
sara krizinden sonra gelen baş ağrısı. allah belasını versin
Baş ağrısı. Bir sürü plağın beynimi sarmış olduğu andaki ağrı, ovv fena.
Diş çok kötüdür ama bir de kulak var.
Öldürmez süründürür.
Çok şiddetli bir ağrı çektiğimi hatırlamıyorum, ama çevremde duyduğum kadarıyla böbrek taşı düşürmek olduğunu söylüyorlar.
bu zamana kadar çektiğim en şiddetli ağrı kulak ağrısı
Tabii ki erkeklerde testis agrisi. Hele ki etkili bir darbe geldiyse, gecene kadar son nefesini verdigini sanirsin. İki cinsiyet icin ortak bakarsak bence de dis.
Diş ağrısı...
Kabir azabinin milyonda biridir derler..
Böyle bir acı, azap yok..
Keske butun dislerimi uyusturmadan cekselerde kalp acisi cekmesem allah yasatmasin
baş ağrısı diş ağrısı demişleyti ama böbrek taşı düşürme ağrısı literatürde ki en ağır ağrıdır. ikinci diş gelir.
Dis agrisi cektim. Cok aci birsey. Fakat disim agrirken bir parmagimi keseler dis agrisini unuturdum. Yanj yeterki aci isye.
Masanin kenarina carpilan ayak kucuk parmaginin 35 saniyelik sanci ve agrisindan daha agir bisey yok :D
Diş agrısı bir şekilde gecerde kalp agrısı git gide aziyor hesabini sen yap her yerden bir darbe aliyor iste diş cok basit kaliyor bence
Kalp krizi ya da başka bir organ iskemisi ağrısı en şiddetli ağrı olarak tanımlanır.
diş ve baş ağrısı çok fenadır ama böyle 3-4 kere boşaldığında şeyin bir ağrır varya offf ben dayanamam.
diş ağrısını öyle ya da böyle dindirebiliyorum
basurdan kaynaklı agrı agzıma etti. bir de göz agrıması. tahammul edemiyorum.
Kulagimin içinde cikan küçük mü küçük sivilcenin ağrısı :D
Diş de ağır kulak ve bel de agır. Regl de kötü oluyo
Sana katılıyorum diş tüm vücudu etkiliyor 20 lik cektirdigimde ağlayarak sizip kalırdim en etkili ağrı kesiciler bile dindirmezdi
Kesinlikle diş bir de sarhoşluk evresini atlatıp ertesi gün kü baş ağrısı :D
Bir insanın neresi ağrır ise canı oradadır. Senin serçe parmağın kopsa'mı daha çok ağrır yoksa kulağın veya burnun kopsami daha çok ağrır.
Doğum sancısı olduğunu tahmin ederim birde eroin krizi erkeklere özel olarakta kasık bölgeleri ağrıları
Diş ağrısı kesinlikle. bir de bir gün sabaha feci bir karın ağrısıyla uyanmıştım resmen kıvrandırıyodu o gün anladım kızların ne çektiğini :((
Şiddetli kramp ağrıları insanı surunduruyo 😞 her şiddetli ağrı çok zor ve kötüdür hiçbir yerimiz agrimasin ☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar