Babamda aynı durumda seni çok iyi anlıyorum ben çocuktum 3 4 yaşımda bir yeri ağrısa ölürüm az ömrüm kaldı derdi şimdi hala aynı bazen diyorum yıllardır ölcem diyon derim. Koltuğunun altında beze vardı sonucu gelene kadar mahvetti bizi 3 ay ömrüm kaldı görün bak pataloji de kötü hastalık çıkcak en sonunda parça sonucu geldi çok şükür bişi çıkmadıda dinlendik büyük dert gitti. Diyeceğim elde olan birşey değil ölüm korkusundan oluyor o teyzemde aynı şuram ağrıyor desen aynısı bende var der birgün iyiyim demedi demez böylelerinin psikoloğa gitmesi şart
Öyle insanlarla uğraşmak bana çok zor geliyor. Kendinden daha beter durumda olanları görmeleri işe yarar. Uzman desteği alabilir. Ve insanız bizim de başımıza gelebilir fikrine alışmasını sağlamak lazım. Temelinde ölüm korkusu mu yatıyor ben de bunu merak ediyorum.
Genelde kendi vücüduna yoğunlaşan bireyler sürekli bir hastalığı olduğunu düşünmeye başlar. Tetkik ve test yaptırmaktan vazgeçilmez böyle olunca... İlk başvurulması gereken psikiyatridir. Bir psikiyatri doktoruna annenizi götürebilirsiniz.