Öncelikle merhaba doktorum banada yazdı bu ilacı paxil ve buspon kullanıp kullanmamakta çok kararsızım içinizde benimle aynı sıkıntıları çeken illaki vardır iyice anlaşılması için ilk baştan anlatmaya başlamak istiyorum. Bundan 1 ay kadar önce bir cuma akşamı o kadar kötü hissettim ki kendimi hemen aileme söyledim kötüyüm hastaneye gidelim diye kalp grafiği çektiler baktılar bir şey yok sakinleştirici vurdular pazartesi psikolog ile görüş dediler sonra cumartesi günüde kötü hissedince kendimi yine gittim acile yine aynı işlemler pazartesi için randevu aldım doktorla görüştüm ve depresyon seviyemin yüksek olduğunu anksiyetem olduğunu o yüzden bir kriz geçirdiğimi söyledi ama büyün hafta sonum mahvolmuştu neyse doktorla görüşmeler başladığında azaldı baya anlamdırmaya başladım bir şeyleri ve dün yani pazartesi doktorla görüşmüş olmama rağmen eski mahalleme bir akrabamızın cenazesine gitmiştik orda fenalaştım iyice eve gelmek istedim kardeşimle beraber eve geldim sonra sakinledim biraz doktorum sana ilaç yazabilirim demişti ilk başta istememiştim ama bu gün aradım istediğimi söyledim ve paxil ve buspon verdi bu ilaçları kullananlar var mı aranızda lütfen yardımcı olun okudum yazıları kimisi yan etki yok diyor kimisi bırakınca çok kötü oldum diyor illaki bir şeyler olur ama bağımlılık yapıyor mu mesela doktorla çok konuşma fırsatım olmadı randevum yoktu bu gün ayak üstü 5 dakika konuştuk ve yazdı bunları
edit: kriz gelince içim sıkılıyor bunalıyorum üşüyorum titremeye başlıyorum aklımı kaybedicekmişim gibi geliyor ve bu hastalık başladığından beri tek başıma dışarı çıkamıyorum çok korkuyorum çıkıcak olunca heyecanlanıyorum yani kısacası kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bilen biri yardımcı olsun bana teşekkürler
edit: kriz gelince içim sıkılıyor bunalıyorum üşüyorum titremeye başlıyorum aklımı kaybedicekmişim gibi geliyor ve bu hastalık başladığından beri tek başıma dışarı çıkamıyorum çok korkuyorum çıkıcak olunca heyecanlanıyorum yani kısacası kendimi çok kötü hissediyorum lütfen bilen biri yardımcı olsun bana teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer