Arkadaslar başlıkta bahsettiğim gibi bi durum bu yüzden de etrafi cogunlukla sarı sarı sidik oluyor. Bunu babama söylemeli miyim? Ayıp olur mu söylesek mikrop kapar insan ya
Güncellemeler
+1 yıl
neyse arkadaşlar şimdi annem yanimda söyledi babama o da tamam dedi artık yapmiycakmis insallah öyle olur
Bisey diyim mi 1 hafta once göz ameliyatı oldu özelde 5k para verdik ikisi de jilet gibi görmesi lazım.. Ama iste cok batıyor yani 2 3 damla da degil baya sapsarı oluyor bir kısmı nasil söylesem bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende öyle işiyorum 🤭 ama deliğini denk getirerek?
Sorun o değil etrafının hep sidik olması yoksa amuda kalkarak yap beni ilgilendirmez
Uykulu ya da gözlerinde sorun varsa bilmem yoksa uyar ben ayakta yapsam bile etrafı asla batırmak dikkat ederim
Bisey diyim mi 1 hafta once göz ameliyatı oldu özelde 5k para verdik ikisi de jilet gibi görmesi lazım.. Ama iste cok batıyor yani 2 3 damla da degil baya sapsarı oluyor bir kısmı nasil söylesem bilmiyorum
Uyar baba biraz dikkat edebilirmisin dersen utanır eminim dikkat edecektir
Ben her an her istisna kadınlar gibi işemekteyim.
Selam, bence söyle ya en iyisi.
Direk söyle bende çok kızarım
Birak kendi bilmiyormu comar
Düzgün konuş o benim babam
Sory
Benimkinden biktim da ondan
erkeklerin çoğu öyle kullanıyor maalesef
Ya öyle de oturulmaz yani öyle bi tuvalete oturarak yapmasını söylesem yanlış olur mu bilmiyorum
sen söyleme bence sen annene söyle o konuşsun öyle olmaz tabiki oturağı kaldırsa oda yeter
Annem cok söyledi ama dinlemiyor yine aynı yani o yüzden ben mi söylesem diye dusundum
Söyle