Yeni evli sayılırım. Kiloluyum diye bazı insanlar beni hamile sanıyor. Bu çok zoruma gidiyor. Evlenince 10 kilo aldım ve şimdiye kadar olmadığım en üst zirvedeyim kilo konusunda. Dün bi komşu pasta getrmiş anneme canım çeker diye bide düşünün... yüzüme de söylemiyor... bi rahatsızlığım var ve o yüzden çok çabuk kilo alıyorum. Dikkat etmeyince de ipin ucu kaçıyor ne yazıkki... bide üstüne böyle şeyler gelince inadına yiyesim geliyor. Ne yapyım şimdi? Moralim bozuldu ondan yazdım. Bi nevi içimi döktüm aa KizlarSoruyor. com
Cevabın nedir?
Bak şimdi ablacım bu hayatta mutlu olmak istemiyorsan kimseyi takmıycaksın eğer takarsan mutlu olamazsın buraya moralini düzeltmek için yazdın biliyorum ama bazı gerizekalılar daha da moralini bozuyor onu da görüyorum lütfen takma hayat senin hayatın eğer zayıflamak istiyorsan kendin istediğin için zayıfla sakın bak sakın başkaları için kendinde değişimler isteme sen kendin için yaşıyorsun üzülmene bile gerek yok ki bırak hamile sansınlar ne güzel işte bunda kötü bişey de yok sana sorarlarsa hamile misin diye o zaman dersin bir rahatsızlığım var o yüzden böyleyim diye... Takma ablacım yemin ederim sadece kendine zarar. Ne kocan ne başkası için asla kendini değiştirme kendin için kendini değiştir tabi o da istiyorsan yani 🤷 istemiyorsan nasılsan öyle devam et bozma moralini.. dediğim gibi sen bu hayatta kendin için yaşıyorsun kendin için bir şeyler yap kimsenin seni üzmesine izin verme sen çok değerlisin evet tanımıyorum ama seni çok seviyorum kendine dikkat et görüşürüz ♥️
11 Yorumla- Soran+1 yıl
♥️ Ne güzel yazmışsın. İnsan kendi için bir şeyler yapmalı evet.
En İyi Cevaplar
Aslında inat etmen gerekn konu sağlığın milletin laflarını bol ver kendi hayatına sağlığına bak insanlar ne der ne diyor diye bakarsan hayatı kaybedersin gerek yok hastalığın ne bilmiyorum ama bol bol yürüyüş yap kocanla konuş beraber spor yapın sağlıklı beslenin daha yeni evlisin hayatını güzel yaşa kaybetme hayatı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
70Cevap
- +1 yıl
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.20 Yorumla Öncelikle hayırlı olsun bir yastıkta kocayın inşallah eşiniz sizi böyle görmüş beğenmiş sevmiş ve evlenmiş hamile sanılacak bir göbeğiniz olması sizin özgüveninizi kırmasın sorulan sorulara kocam bana iyi bakıyor maşallahım var diyerek yanıt verebilirsiniz kilolarınızla barışık olun biraz sporla ve egzersizle sağlıklı kilonuza ulaşabilirsiniz rahatsızlığınızdan kaynaklı bir sorun da olsa tedavi edilebilir bir sorun olsa gerek böyle şeyler sizin moralinizi bozmasın lütfen kendinizi özgüvensiz ve kötü hissetmeyin ve daha gençsiniz de rahat rahat yiyin canınız ne istiyorsa
10 Yorumla- +1 yıl
Yeni evlilik + göbek kombinasyonu yüzünden o. Herkes evlenir evlenmez çocuk bekler gözle bakıyorlar en ufak kiloyu bile çocuk sanabiliyorlar. Sıkma canını umarım sağlık problemin için en kısa sürede yardım alırsın hem istediğin bir fiziğe hem de sağlığına bir an önce kavuşursun. Ben de yakın zamanda 10 kilo aldım 2 kilosunu anca verdim alırken 3 ayda hooop almıştım verirken inan canım çıkıyor. En kötüsü de bazı durumlarda iştahı bastırmakta zorlanmak ve gece yemek yemek. Gece geç saatlerde uyumaya çalış şu an benim yaptığım gibi dolanma. 😅 Bunun için gün içinde yapabiliyorsan spor yapabilirsin. Yediğin zaman kendini durduramıyorsan da aralıklı orucu tavsiye ederim. Ama elbette sağlığınla ilgili özel bir durum olduğu için diyetisyenden daha detaylı bilgi alabilirsin. Şeker hastalığında tavsiye edilmiyor aralıklı oruç örneğin. Son olarak ne olursa olsun kendini olduğun gibi sev ve daha çok sevebilmek için elinden geleni yapmaktan da vazgeçme.
10 Yorumla - +1 yıl
bak her şeyden ye ama doyduğun kadar ye, doyduğundan fazlasını yersen kilo yapar hem sağlıksız bunu sen de biliyorsun, beyninde alarm kur bir nevi, "şuanda doydum fazlasını yersem bunlar yağ olacak."de her yemek yediğinde hatırlat bunu kendine, evdeyiz karantinadayız, spor bisikleti almanı öneririm her yemekten sonrada onları erit bir güzel, kulak üstü kablosuz kulaklık al tak onu kendine, hem bisiklet sür hem müzikle eğlen, etrafı kafana takma ama kendine yemek yerken dur demeyi bilmen de gerek
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsın😍 eliptik almayı düşünüyorum
- +1 yıl
rica ederim✨ tebrik ederim bu arada iyi bir başlangıç
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence gerçekten hamile olacağın zaman sağlıklı bir bebek için de kilo vermelisin. Motivasyon için videolar izle. Her duyduğunu uygulama bence. Ve diyetisyen gidersen bir iş için niyetlendiginden daha çok bağlı kalırsın diyete. Sinirlenince de yeme. Bir gün vericeksim ve sadece senin hamile olmadığını düşünmelerini bırak ideal kilo güzel görünmeme aşırı hoş kıyafetler giymeme de neden olcak. Bence yarın başlangıcın olsun. Çok su ve lahana suyu tavsiye ediyorum.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim. Özgüvenim yerlerde zaten...
- Soran+1 yıl
Aynen öyle zaten diyorum kilo vermeden çocuk sahibi olmam diye
- +1 yıl
Diyetisyenden destek alman mantıklı olacak kan testi ile, malesf boğazına dur diyeceksin az yiyeceksin, şeker tuz hamur işlerine uzaktan bile bakmayacaksın, ekmeği bırak çok da faydalı bir gıda değildir ekmek, güzel bir beslenme düzeninle ve hafif evde egzersiz yürüyüşle bunun üstesinden kalkacaksın, başarılar dilerim sabır etmeyi unutma hemen sonuç odaklı bu işe başlama hayal kırıklığı olur en sağlıklı kilo verme yavaş verilendir.
10 Yorumla - +1 yıl
Sağlık açısından da kilo iyi değil sende ağızlarına laf verme ve zayıfla iş inada binerse gene sen zararlı çıkıcaksın başkası değil
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Kesinlikle sıkı bir diyet ve evde basit hareketler yaparak ciddi kilolar verebilirsiniz size kilonuz yüzünden dalga geçenler hamile misin diyenler sizin o fit halinizi görünce ki tepkileri nasıl olacak düşünün sırf bunun için bile yapılır 🤓
10 Yorumla İster 40 kilo ol ister 140, kimse senin hayatına karışamaz. Şu hayata bir kere geldin, insanların bu hayata laf etmesine izin verme. Boş insan içinde moralini bozma lütfen. Kendini sev ve kendinle mutlu ol.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Valla ben kilolu gelin oldum millet bana hamile gelin düğünde hamileydi diye iftira attı hepsine inat filinta gibi oldum pis çeneler konuşur konuşur susarlar kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Helal olsun sana, ne kadar acı bi şey olmuştur söylentileri duyunca. Ama gerçekten tebrik ederim. O hırsı bende yakalamak istiyorum
- +1 yıl
Bence moralini bozma milletin ağzı torba değil ki büzesin herkes herşeyi biliyor zaten boş konuşmayı sever bizim millet hırsını yemek yiyerek çıkarma bence git gez dolaş biraz daha dikkat et zaten verirsin kilo Allah şifa versin
20 Yorumla - +1 yıl
Valla. bu tur insanlar salak olduklarini anlamaz bu yuzden sen onunlarin salak olduklarini kabul et. Yine de gercekci olalim onlar durmadikca ya da sen zayiflamadikca bu durum degismeyecek gibi duruyor. Sen yine bu gereksiz insan turunu ve sacmaliklarini gormezden gelmeye calis. Sirf ayni seyi soyleyen papagan gibiler cunku.
10 Yorumla - +1 yıl
Zaten meşhurdur yeni evliye hemen özel durum keşifine mercek tutmaya bayılır insanlar sen sağlık ve keyfine bak boşver kim ne kuruntu yaparsa yapsın mutluluklar dilerim 🙂
10 Yorumla - +1 yıl
Kimin ne ifade ettiğine söylediğine aldırış etme rahatsızlığın varmış bu mümkünse tedavi olmayı dene insanlara bakma sen ağzı olan herkez konuşabiliyor
10 Yorumla Kocan seni beğeniyorsa sonrasında mutluysanız kimseyi takmayın rahatsızlıdıgından dolayı alınan kilo sonucta senin elinde değil kendinle barısık ol bence cok güzel yakısıyordur kiloların ki eminin kilo dediğinde o kadar büyük değildir
Kocan seni böyle beğenmiyor ise o da onun sorunu senin değil
Örnek ben askerden yeni geldim eskiden cok zayıfım diye dalga geciyorlardı şimdi ise kilo aldım diye ne yapsak yaranamayız kendileri cok mükemmeller yetişemeyiz 😂10 Yorumla- +1 yıl
Takma insanları. Sağlığın için kendin için fazla yememeye çalış o zaman. Çünkü fazla kilolu olmakta zararlı. Ama bunu insanlar için değil kendin için yap.
10 Yorumla - +1 yıl
Yediklerine dikkat etmek zorundasın sağlığın için üstüne yürüyüş falan yapabilirsin biraz zayıflamak ya da en azından olduğun kiloda kalabilmek için
10 Yorumla - +1 yıl
Yanlış anlamazsan bende kiloluydum ekmeği azalttım zayıfladım sende benim gibi ekmek tüketme ve tabağına az koy yemek inatlaş kendinle az yiyecem diye zayıflarsın emin ol.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah canım
- +1 yıl
Bir ara bende flörtüme hamile misin dedim saçlarımdan tutup kafamı masada duran çay bardağına vurdu. O günden sonra bir kadın hamile olduğunu bile söylese estağfurullah diyorum
20 Yorumla - +1 yıl
canım ya yani sen kendinden memnunsan kendini böyle seviyosan kimin ne sandığını düşündüğünü umursama. Ama eğer kendinden böyle memnun değilsen spora başla ya da diyete başla. Burda senin kendini nasıl beğendiğin söz konusu..
00 Yorumla - +1 yıl
arkadaşım rahatsızlığın varsa inadınada yersen bu filmin sonu kapılardan geçememek olur eski hayatında yani bekarken yaptığın aktivitelerin mi azaldı acaba belkide kilo sebebin budur
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın valla. Oturarak çalışıyodum falan bide pndemiden dolayı evdeyim. Tembelliğim tuttu
- +1 yıl
sorunu bulduysan yavaş yavaş toplarsın tembellik etme yeter umarım herşey gönlünce olur iyi geceler :))
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bende öyleydim spora başladım kilolarım gitti karin bölgemde kas oldu bacaklarım yapılaştı kendimi daha güzel enerjik v3 güçlü hissediyorum. Bence spor yapmalısın
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ya aşırı efor sarf etmeden minik minik sporlar yapabilirsin günde 10 dakika ayırarak. Kesinlikle faydası olacağını düşünüyorum. Asıl soru nasıl kilo aldın? benim de bunun cevabına ihtiyacım var
10 Yorumla - +1 yıl
Okdar üzülme diyetsyene git sana ac kalmdan uygun diyet verir zayıflarsın
10 Yorumla - +1 yıl
Hiç umursama sadece kendini sev ve spor yap başka birşey onemli degil
10 Yorumla - +1 yıl
Millete ne bakıyorsun sen onlar çok konuşur zayıf olsanda hastalıklı bu derler.
10 Yorumla - +1 yıl
bak ne dicem evinize bir tane eliptik bisiklet alın onu 2 günde bir yarım saat tüm enerjinle kullan çok faydasını görürsün
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet düşünüyorum 😍
- +1 yıl
Hastalığının tedavisini almak tabii ki önemli ama senin elinde olmayan bir durum bu nolur canını sıkma. Kendin memnun değilsen kilondan yediklerine dikkat edebilirsin, doktorla görüşebilirsin. Ama kilon ile mutluysan denilenleri boşver, hayat senin..
10 Yorumla - +1 yıl
bu eski kız arkadaşımdada vardı. d :D şişmandı teyzenin biri yavum okrken evleniyonuz neden çocuk yapıyonuz falan dedi :D D:
11 Yorumla- +1 yıl
O teyze benim nenem. 1-2 sene önce böyle bi olay anlatmisti
- +1 yıl
Ben olsam hiç üzülmem bedava gelen yemekler tatlılar sonuçta hamile numarası yapar yaptıkları yıyeceklerı mideme gönderirdim ohhh
11 Yorumla - +1 yıl
Sorunun cevabı içinde saklı. Evlenince salmayın arkadaş. Kilo vermesinin yolunu biliyorsun Kurtul şu ağırlıklardan ruhun ve bedenin huzur bulsun
00 Yorumla - +1 yıl
Bak haftaya 3 aylar başlayacak
3 aylarda oruç tutmak çok sevap hem sevap kazanırsın hemde kilo verirsin kilo vermenin en kolay yolu oruç tutmaktır00 Yorumla Sansinlar 😊 kocan var ve yasak bi ilişkinin meyvesi olmayacak sonuçta. Bebek yok dersin sorarlarsa. Bozulacak uzulecek bi durum degil.
00 Yorumla- +1 yıl
Formuna dikkat etmen gerekiyor, kilo oranı herkes için büyük önem taşısa da, bir kadın için bu önem ikiye katlanmaktadır.
00 Yorumla - +1 yıl
Etin suyu yaşamış derler yeni evlileri seninki o tabir dikkat et kendine eşin yarın seni beyenmez olur
00 Yorumla - +1 yıl
Diyetisyene git yürüyüş yap az yemek yemeye çalış başka çaresi yok. Ve bu hızlı kilo alman eşinin de hoşuna gitmiyordur emin ol
00 Yorumla - +1 yıl
ne kadar kaba insanlar var ya lütfen onları takmayın. kilolarınız çok moralinizi bozuyorsa bir diyetisyen yardımıyla diyete başlayabilirsiniz ve evde spor yapabilirsiniz
10 Yorumla Kardeşim dahiliye uzmanı danışıp tam kan testi yaptır ve çevrende iyi bir diyetisyene danış hızlı alınan kilolar tehlikelidir bnden sana tavsiye ipin ucunu salma 🤗👍🏽
10 YorumlaKendini bırakma hemen, azimli ol zayıflayabilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
Hamile kal tespitleri boşa gitmesin. ya da zayifla mk..
00 Yorumla - u+1 yıl
Spor yapmak bazen zor olabılır ama bogazı da tutmak lazım
00 Yorumla - +1 yıl
gizli olmasan sor. ak isterdim ama olmaz burdan ya merak etrim
00 Yorumla - +1 yıl
Oruç tut zayıflarsın yemeye de az düşersin zayıflarsın
00 Yorumla - +1 yıl
Kilo ve boylarimizi birbirimize verebilme şansımız olsaydı ne güzel olurdu
00 Yorumla - +1 yıl
ilaçlarına dikkat et yediklerini düzenle bu konuda uzman desteği al
00 Yorumla Bence takma sen kendini nasil görmek istiyorsan öyle kal
00 Yorumla- +1 yıl
Yeni evlisin ve evlenince 10 kilo aldin öyle mi? Ne yediriyor bu adam sana
00 Yorumla - +1 yıl
İmkanin varsa spor yap. Dikkat et. Spor salonlafina uye ol. Sen fit kadinlari kendiliginden mi oldu saniyorsun. Bakacaksin kendine. Birakirsan kendini bi 10 daha alirsin. Sonra bi 10 daha sana tabsiye spor. spor. spor. spor
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 436 cevap paylaştı. dikkat et o halde
yapacağın sey cok basit
Diyet
spor
kimseyi umursamamak vs
bu konuma sen kendin getiriyorsun kendini.)))00 Yorumla- +1 yıl
Zayifla kurtul milletin ağzına laf vermek sinir bozucu
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Olur böyle şeyler takılma bence. Benim annemin de gobusu var sanırsın 5 aylık hamile jsjsjs
11 Yorumla Günaydın. Boyunuzu, yaşınızı ve şu an ki kilonuzu yazabilirmisiniz?
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Vermek senin elinde nefsine hakim ol dikkat et biraz
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ye o zaman
hadi otur ve 20 tane pastaya kafanı sok ve nefesin tükenene kadar kemir.00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
zor tabi öyle olabiliyor bazı kadınlarda ama boşver dikkat et fazla kilo alma insanlar konuşur boşver onları kaç kilo oldun göbeğinmi çok var
00 Yorumla - +1 yıl
Cok basit yemeyeceksin bunu sacma sapan seylere baglamaniz yok mu birde 😏😏😏
00 Yorumla - +1 yıl
Vallahi kendi rahatına sağlıpına bak. Önce sağlık millet zayıfla çıta kilolu ya duba der durur takılma bunlara
00 Yorumla kanki moralin neden bozulsun slkdls. 10 kg verilir yediklerine dikkat et.
Korona bozdu herkesin ayarını00 Yorumla- +1 yıl
Allah'ıma bin Şükür olsun yağ kaybettim kas kazandım.
00 Yorumla Ne vercen ya yemeye devM yemek kadar güzel birşeymi var sanki 😂😂🍾
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Kiloluyum diye hamile sanıyorlar, çok zoruma gidiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar