Gizli Üye(25-29)1 yılHamilelikte kilo almamak genellikle normal kabul edilmez, çünkü bebeğin sağlıklı gelişimi için annenin vücudunda bazı değişimler olması beklenir. Ancak, bazı durumlarda kilo alımının az olması veya hiç kilo alınmaması doktor kontrolünde olduğu sürece sorun yaratmayabilir.
Eğer anne adayı: - Hamilelik öncesinde fazla kiloluysa, doktor daha az kilo almasını önerebilir.
- İlk trimesterde mide bulantısı ve kusma nedeniyle kilo veriyorsa, bu genellikle geçici bir durumdur.
- Dengeli ve sağlıklı besleniyor, ancak kilo almıyorsa, bu bebeğin gelişimi açısından bir sorun teşkil etmeyebilir ama doktor takibi şarttır. Ancak, kilo alımının yetersiz olması bebekte gelişim geriliğine yol açabilir. Bu yüzden hamilelikte kilo değişimi mutlaka doktor tarafından izlenmelidir. Eğer endişen varsa, bir uzmana danışmak en iyisi olur.
21 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim🙏
En İyi Cevaplar
1 yılNe güzel işte hamile çoğu kadın kilo almaktan şikayetçi. Sen milleti boş ver ya kilo alsan çok aldın derler, almasan başka bir şey. İnsanları memnun etmektense doktoruna danış. Sağlık konusunda bi problem var mı yok mu ona göre hareket et. Bitti gitti. Kimsenin olumsuz söylemine de kafayı takma. Umarım sağlıkla doğarlaaar 😍
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim yorumunuz iyi geldi bana🙏
1 yılEğer ki sağlıklı bir beslenme rutinin varsa şayet hamilesin diye kilo alman gereken bir kural kaide yok zaman içinde hamile olduğu için karnın şişer sadece hepsi bu bence sen sağlıklı beslenmene dikkat et yeterli çünkü ikizlerinin gelişimi senin sağlıklı beslenmenden geçer, şimdiden Allah analı babalı büyütsün
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim, amin 🙏
Etiketi düzelttim 😂 milletin değil de doktorunun dediklerine önem ver, bunun için sana gerekli şeyleri söylemiştir muhtemelen. Sıkıntı, evham yapma; herkes kilo almıyor, yani bu tek sen değilsin. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çocuklarını 😊
13 Yorumla- 1 yıl
Gözlerim etkileti görünce ışıldadı teşekkür ederim😂Haklısın sadece soru olsun diye sormuştum sağolasın, amin 😄🙏
- 1 yıl
etiketi*klavye hatası✨
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle tebrikler, ikizlere hamile olmak inanılmaz özel bir şey! 🌟 Bunun yanında, kilo almama konusunu hem çevrendekilerin hem de doktorun dile getirmesi ve seni biraz korkutması normal ama dikkatli olman gerekebilir. Biliyorum, hamilelikte en önemli olan bebeklerin iyi gelişmesi ve sağlıklı olmaları. Eğer doktorun bu duruma dikkat çekmişse, mutlaka belirtilen tarama testlerini yaptır ve düzenli kontrolünü aksatma.
Hamilelikte yeterince besin alamamak veya kilo almamak, bebeklerin gelişimini etkileyebilir. Ama bu illa ki kötü bir şey olacak anlamına gelmiyor. Doktorunla beslenme programı hazırlayıp, düzenli öğünlerle bu duruma çözüm bulabilirsin. Doğru ve düzenli beslenmen ikiniz için de çok önemli. Bir de çevrendeki kişilerin söylediklerinden çok, doktoruna güven lütfen. 🌸 Seni çok iyi anlıyorum ve eminim her şey güzel olacak! Kendine iyi bak, güzel ruhunu beslemeyi unutma. ❤️20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılAnne kilo almadığında bebek alır derler doktor bebeklerin kilosunu beğeniyorsa sıkıntı yok
32 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değil bence. bir doktora görünebilirsin çok geçmiş olsun
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim hayırlısı bakalım🙏
Kilo alamama da bir sakınca şu okabilir bebeklerinin takibini yapan doktora sor bunu gelişimleri nasıl diye. Herkes aşırı kilo alıyor kilo almıyorsun diye sana baskı yapıyor olabilirler. Herkesin bünyesi aynı değil. Bulantı vs çok oluyor mu yemek yiyebiliyor musun rahatça? Rabbim sağlıkla ikizlerine aylı günlü kavuşmak nasibetsin inşallah çok güzel bir his ben bir tanesini aldım sizin ki iki katı mutlu edici olur inşallah
13 Yorumla- 1 yıl
Mide bulantısı bende fazlasıyla oluyor.. Doktorum sorun olmayacağını söylüyor şuanlık ama çevrem aşırı olumsuz konuşuyor. "Doğumda ölürler bunlar" diye söylüyorlar.. Psikolojim iyi değil bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum umarım dediğiniz gibi olur sağ salim bebeklerimle kavuşurum. ❣️🙏
- 1 yıl
Ya bakma sen onlara onları sana nasip eden Rabbim onları korur kollar. Bir insan dünyaya gelecekse kimse engel olamaz gelmeyecekse de tüm dünya bir araya gelse engel olamaz. Sen millete bakma anneliğin en güzel anlarındasın. Ve ilk sınavın kulaklarını kime açıp acmayacagini öğrenmek. Ben hamilelikte bunu bir çözdüm inan rahat ettim. Doktoru dinle sana boş laf yaoanlara da siz doktordan iyi mi bileceksiniz de tersle bir kaç kere isterlerse kırılsınlar. Hamile kadına şeytan gibi vesvese vermek en büyük günah bence. Sormak istediğin bir şey olursa da çekinme senin rahatlatacak sakinlestirecek bir şeyler biliyorumdur mutlaka. Sen şu an ne kadar sakin ve rahat olursan bebeklerin de o kadar sakin olacak uyku düzenleri bile rahat olacak. Nefes egzersizleri yapmanı tavsiye ederim. Birde pilates topuyla alt karın kasları için egzersizler var doktoruna danışıp yapabilirsin. İyi ol ve kimi dinleyeceğine dikkat. Birisi şanae rahatsız edici tecrübelerini aktarmaya calisırsa da ben duymak istemiyorum bu sizin tecrübeniz benimki çok başka deyin. Susturun ben öyle yaptım hiç pişman değilim. İnsanı durduk yere strese sokuyorlar. Derin bir nefes alın güzelce suyunuzu için güzelce beslenin sağlıkla kucağınıza aldiginizda ikizlerinize ne söyleyeceksiniz bunu prova edin her sabah ve yatnadan önce
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum, sizi takip edebilir miyim? Sormak istediğim birkaç soru var da🙏
1 yılyengem de ikiz hamile ve az kaldı doğuma kilo olarak değişimi yok pek oda zayıfca ve bu daha iyi takma insanları illa şişmek gerekmiyor hamileyken bebekler rahat ve sağlıklı ise o bıdıklar önemli olan kimseyi ilgilendirmez yengem de sorun yaşamıyor hamile değil gibi dersin görsen ve sende aldırma insanları takma bebekleri düşün ve onların mutluluğu için mutlu ol dertli olma :) sağlıklı gelsin aramıza
ömrü uzun hayatları güzel olsun ♥
14 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim sanırım beni rahatlatabilen tek yorum. Yengeniz nasıl peki şu an? 🙏
- 1 yıl
Keyfi yerinde 🙂 abim gelip gidiyor 2-3 gelmede bir geliyor yengem de neşeli halde
rahatlamanın önemi büyük için rahat olsun hocam daha güzel bir gelecek karnında ki kişiler için mutlu olmakla başlar 😄 doğsun bir bıdıklar mesafe yakın zaten 😘
Sağlıklı ve sorunsuz gözlerini açsın afacanlar sizinde 🥰 iyi akşamlar ve iyi geceler insanların düşünceleri bizi ilgilendirmez önemli olan atan minik bedende ki minik kalpler 🙂 - 1 yıl
😊🙏
- 1 yıl
🙂🌸
1 yılÇevrende jinekolog var mı?
hiperemezis durumunda kilo alınmıyor, normal gebeliklerde ilk 3 ay 1, sonraki aylarda 1.5-2kg totalde 10-12kg alınması beklenir.
usg değerlendirmesinde bebeklerde gelişim geriliği yoksa sorunda yoktur.
seninde kansız vs sorunun yoksa sağlığın yerindeyse kilo almaman bir sorun değildir.
burada baz alman gereken gebeliği takip eden doktor.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız sağolun
1 yılYahu millet kilolarını vermek için servetlerini harcıyorlar
Hatta çoğu zaman sağlığını tehlikeye atıp, bu kilo verme sürecinin bedelini hayatıyla ödüyor.
Siz ne güzel hamilelikte bile kilo almıyorsunuz.
Daha ne istiyorsunuz ki Allah'tan?
Ne güzel işte
Mutlu olmalısınız buna.
İnsanlar size tam olarak ne diyor?
Ne ile eleştiriyorlar sizi?13 Yorumla- 1 yıl
Ben bebekler için sadece endişe ediyorum. Olumsuz konuşuyorlar. Sağlıklı olmazlar gibi şeyler..
- 1 yıl
Bebekler derken ikiz bebeklere mi hamilesiniz yoksa?
Siz hiç merak etmeyin endişelmeyin olur mu.
Rabbim inşallah en güzel zamanda en sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alabilmeyi nasip edecektir size. 🙏☺️ - 1 yıl
Çok teşekkür ederim, amin🙏
Yok bacım problem olmaz etrafında kim kötü ne diyosa Allah cezasını versin hamile bı kadının morali bozulmaz. Sen doktorunla sürekli kontak halinde ol muayne kontrollerini ihmal etme Allah bı an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını
31 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. İnsan ister istemez etkileniyor çevreden 🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer yeterli ve dengeli besleniyorsan sorun yoktur. Bazı kadınların karnı bile hiç belli olmuyor görsem hamile olduğunu anlamam ama doğurmak üzere oluyorlar gibi. O biraz da herkesin vücudunun farklı olmasından kaynaklı. Doktor bebekte bir sorun bulmadıysa dinleme onları boş ver. Zaten hamilelik yeterince stresli ve hormonların alt üst olduğu bir dönem sen bu kadar hassasken bu şekilde üstüne gelmeleri hoş değil.
11 Yorumla- 1 yıl
2 tane bebek var karnımda o yüzden sorun ettim aslında. Beslenme şeklim hiç düzgün değil belki ondan olabilir.. Sağolun bakalım hayırlısı.. 🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılçevremde hamilelikte çok kilo alanların çocukları zayıf, az kilo alanların çocukları gayet normal/olağan ağırlıkta doğdular. ha ikizlerde nasıldır bilemem ama önce moralini yüksek tutmaya çalış, meyveleri ihmal etme bide kuru üzüm vs. sağlıkla kucağına alırsın ikisini de inşallah 💖
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim, amin🙏🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır bu çok güzel bir şey… belki daha hassas ve dikkatli olmalısın ama sonuçta iki kere hamilelik 9 ay yaşamak yerine bunu 18 ay yerine 9 ayda iki bebek büyük avantaj….
çok mutlu olmalısın… kendimi beslenmeni her şeyinle pamuklara sarıp… sevdiğin insanla bu özel durumun tadını keyfini çıkar….
sağlıklı doğumlar torunlarınızla çocuklarınızla güzel sağlıklı yıllarınız olsun
13 Yorumla- 1 yıl
Daha çok gencim torunlar için😂Teşekkür ederim, yorumunuz moralimi biraz yerine getirdi🙏
Cevap sahibi1 yılO ikizler de daha çok genç 🌷😂
- 1 yıl
Evet😂🙏
1 yılBence Çevrene kulak asma doktor tavsiyelerine devam et. Kimse doktor değil ve onlardan başkasına güven olmaz Çevremde zayıf hamile insanlar oldu fakat bir zarar yaşamadılar. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
22 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz mutlu etti beni🙏
- 1 yıl
Ne demek rica ederim
Yani normalde yemen gerekiyor. Yiyorsan da az yiyorsun demektir. Sürekli yemek vitamin alman demek hem sana yarıyor hem de bebeğine. Onun icin biraz fazla yiyince kilo alinir bu normaldir. Kilo alamayan anormal kabul ediliyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Anladım sağolun
1 yılDoktor kontrollerinde bebeklerin kilosunda bir eksiklik görünmüyorsa stres yapma. Zaten önce bebek sonra sen besleniyorsun
Ben ben sadece 1 kg alarak doğuma gittim. Ama bebeğimin kilosu güzeldi.
12 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim, düşük riski falan olmaz değil mi🙏
- 1 yıl
Rica ederim. Sağlık durumuna bağlı
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılSenin için önemli olan tek şey doktorun dedikleri olsun. Çevrendeki bütün olumsuzluklara kulaklarını kapat. Hamilelik sürecini kendin ve bebeklerin için güzel geçirmen gerekiyor Umarım her şey istediğin gibi olur
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 🙏
1 yılHamilelerin duası kabul olur derler benim için dua eder misin dicem de dini inancını bilmiyorum ama bir müslüman olarak Allah hayırlı evlatlarını kucağına almayı nasıl etsin
11 Yorumla- 1 yıl
Müslümanım ederim tabikii 🙏
1 yılBebeklerin kilosu önemli ve aşağı yukarı hesaplanabiliyor diye biliyorum. Ayrıca hiç kilo almayan kadınlar var bebekleri gayet sağlıklı yalnız biraz zayıf doğabilirler 😊
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Ne demek Allah hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕
- 1 yıl
Amin🙏🌸
1 yılÇok normal sayılmaz hani bebekler eğer iyi besleniyorsa bu sıkıntı değil ancak bebeklerin gelişimi açısından sıkıntı varsa sana takviye vermesi gerekir doktorun
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Teknik olarak hamilelikte kilo almak, olması gereken bir süreç. Anlaşılan henüz çok taze bir hamilesiniz. 6. Aya kadar karnınız şişmeyebilir bile. Siz sağlıklı beslendikçe bebekler de sağlıklı olacaklardır. Merak etmeyin. Sağlıksız beslenip şişmeyin yeter ki.
12 Yorumla- 1 yıl
5 aylık hamileyim. Karnım çıktı ama onun dışında almadım kilo.
1 yılKilo daha çok son aylara doğru alınıyor. İlk zamanlarda çok kilo almamak normal. Bebek senden besleniyor zaten. Ama senin vitaminsiz kalma durumun var. Bu yüzden Doktorun tavsiyelerini dinle.
14 Yorumla- 1 yıl
5 aylık hamileyim sence normal mi? Teşekkür ederim yorumunuz için🙏
- 1 yıl
Kaç kilosun
- 1 yıl
57 kiloyum. Hamile olduğumdan belli sadece 2 kilo aldım.
- 1 yıl
Normal canım. Herkes çok kilo alacak diye bir şey yok. Dediğim gibi doktorunu dinle. O bebişlerin gelişimini zaten takip ediyor.
1 yılİnsanlar bekliyor ki hamile olunca enin boyun bir dursun duymamazlıktan gel onları ağzı olan konuşur. Ayrıca görünüşte mi kilo almıyorsun yoksa tartıda mı?
12 Yorumla- 1 yıl
Hem görünüşte, hemde kiloda almıyorum, karnım sadece çıktı. Doktorumda olumsuz konuştu o yüzden stresliyim..
- 1 yıl
Başka bir doktora gözük bence, bebekler sağlıklıysa gerisinin önemi yoktur.
Eğer bebeklerde sıkıntı yoksa ve gelişimleri güzelse bence normal bir durum her hamilelikte kilo olacak diye bişi yok
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim🙏
Kaç aylık? 4 aylık falansa gayet normal sonrası alıyorsun birde çok almayanlar var normal yani herkesin bünyesi farkli
11 Yorumla- 1 yıl
5 aylık
amannn millet konuşur kilo alsan konusur almasan konuşur bebekler saglikli sende saglikliysan boşverr
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🌸
Cocugun saglıklı kılodaysa senın almana gerek yok 9z ayın zaten8 kg falan almıl olursun cocuk zaten 3 kg ye yakın doguyor
15 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız teşekkür ederim
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Moralimi yerine getirdi yorumunuz. 🙏❣️
- 1 yıl
😊🙏🌸💖
1 yılBence seni kiskaniyorlar benimde arkadasim hamile fistik gibi karni cok büyümedi ve az kaldi bence herkes kiskancligindan yapiyor daha iyi iste
11 Yorumla- 1 yıl
Anladım teşekkürler 🙏🌸
Çevrene kulak asma doktor tavsiyelerine devam et. Çevremde zayıf hamile insanlar oldu fakat bir zarar yaşamadılar. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim, amin🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılNormalde gebelik süresince 10-12 kilo alınır. İlk aylarda kilo vermek normal sayılabilir özellikle çok fazla kusuyosanız. Ama sağlıklı bir gebelikte kilo alınması beklenir. Yoksa bu durum anneye ve bebeğin gelişimine çok büyük zarar verir
13 Yorumla- 1 yıl
korkutmayın beni🙏
Cevap sahibi1 yılSiz yediğinize içtiğinize dikkat edin, fazla stres yapmayın yeterli, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
- 1 yıl
Amin sağolun
Gizli Üye(18-24)1 yılBende hamileyim öyle kilo almamak değilde tabbi bazı yerlerime vurmuş kiloluk, takviye ilaç kulanıyom bende yani kilo neki senin vücut öyle sıkma gerilme o kadar😌bebiş sağlıklıysa no problem
24 Yorumla- 1 yıl
Bebek sağlıklı ama ben kilo hiç almıyorum bu endişelendirdi sadece 🙏😊
Cevap sahibi1 yılYok kız takma ya normal olsun oda az sağlıklı olsunda yeter
- 1 yıl
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada 🙏🌸😊
Cevap sahibi1 yılSizinde 😙
1 yılDoktor normal dediyse bos ver milleti, onlarin laflarindan uzak dur
11 Yorumla- 1 yıl
haklısınız🙏
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılHerkes kilo alamayabilir doktor kontrolüne sık sık gidin
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılDoktorunun kontrolünde ve gözetiminde devam et, geçmiş olsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
Sen almıyorsun ama çocuklar alıyor mu ona bakmak lazım..
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız sağolun 🙏
dönemin başında olmasa bile sonlara doğru kilo alınıyor
21 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim🙏
Kaçıncı haftan ve kaç kilosun ve bebek gelişimi ne yönde
15 Yorumla- 1 yıl
5 aylık hamileyim. Bebekler gayet iyi ama doktor bunun ileriki aylarda sıkıntı olacağını söylüyor.
- 1 yıl
57
- 1 yıl
Anladım teşekkür ederim:))
Çocuk & Ebeveyn konusunda 303 cevap paylaştı. Normalde çocuklar gelişmeye başladıkça kilo alınır ne kadarlık hamilelik sürecindesiniz..
14 Yorumla- 1 yıl
5 ay oluyor ama sadece karnım çıktı onun dışında almadım. Kötü bir şey mi bu?
- 1 yıl
Haklısınız, yorumunuz için teşekkür ediyorum.🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılDoktor dışında hamileyken kimseyi dinlemeyin eğer doktor sıkıntı dedi ise bir çözüm yolu da önermiştir zaten onu deneyin
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKilo almamak bebeğin gelişmediğini yeterli vitamin minarel almadığını gösterir
- 1 yıl
Anladım teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim bende hamileyim ve hamileyken insan bebeğine bir şey olacak diye çok korku yaşıyor sizi anlıyorum. Maşallah bizim milletimiz de herb. kolog olduğu için her konuda bilgileri yok ama fikirleri var. Bir anne bebeği için en iyisi olanı bilir vücudumuz ona göre kendini ayarlıyor ekstrem bir durum varsa da doktor gözetimi altında ilerleyin kimseye takılmayın
- 1 yıl
Haklısınız. Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin🙏
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah 🩶
1 yılNormal tabi ki çok kilo alsan ne olucak albüm mü olsun istiyorlar. Belki iç karnınız geniştir. Sen yine de gerektiği kadar ye
11 Yorumla- 1 yıl
Anladım teşekkürler 🌸
Gizli Üye(36-45)1 yılAnam 9 aylık hamileyken 49 kiloymus gayey sağlıklıyız, söyleyeceklerim bu kadar 🤷♀️
21 Yorumla- 1 yıl
anladım teşekkür ediyorum🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 60 kiloydum hamilelikte 85 kilo oldum şimdi yine 60 kiloya düştüm
22 Yorumla- 1 yıl
Hamile olduğumdan belli sadece 2 kilo aldım. 57 kilodayım..
Cevap sahibi1 yılHamilelikte zaten senin kilon önemli değil bebeğin ayına göre kilosu iyi mi gelisimi iyi mi ona bakılıyor zaten senin kilo almanda iyi değil benden şeker yüklemesi bile istediler kilomdan dolayi bebeğimin kilosu ayına göre hep iyiyiydi gelişimi de
Gizli Üye(18-24)1 yılYaa canınızı sıkmayın lütfen çevrenize kulak asmayın. Hamile olduğunuz için herşeyi ekstra kafaya takabilirsiniz hormonel sebeplerden ötürü ama normal bir durum doğalınızda zayıfsanız normal. Benim de ablam çok zayıf 51 kilo 3 hamilelik geçirdi hepsinde de zayıftı karnı hariç bir yeri şişmiyordu ve çocukları dünya tatlı sağlıklı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDünya tatlısı*
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet normal ben de kilo almadım çocuğumda ben de gayet sağlıklıydık
11 Yorumla- 1 yıl
Allah analı babalı büyütsün 🙏😊
Gizli Üye(30-35)1 yılTakma kafana çocukların iyi ve sağlıklı olsun gerisi gelir canını sıkma
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi1 yılNe demek canım 🤗🤗
Gizli Üye(30-35)1 yılYok öyle bişey inanma bı zararı olmaz çünkü bende öyleydim ama düzenlu yemek ye çocuk beslensin
13 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim iyi geldi ve bu yorum 🙏
Cevap sahibi1 yılDikkat et Allah kucağına almayı nasip etsin
- 1 yıl
Amin🙏🌸
Bildiğim kadarıyla ilk aylarda annenin kilo alması lazım sonlarına doğru doğuma yakın yani zayıflaması Lazım rahatlıkla doğum olsun bebeklerde sağlıklı doğabilecek için
11 Yorumla- 1 yıl
Sağolun🙏
beslenmenden kesersen kilo almazsin ama cocuga cok zarar verirsin o yuzden bol bol yenilmeli kilo aliyo muyum diye dusunulmemeli dogumdan sonra kilo verilir
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde 20 kiloya yakın alır kadınlar almaman kötü.
11 Yorumla- 1 yıl
Korkutmayın beni:))
1 yılBebekler beklenemez diye söylemişlerdir ama çok da önemli değil almak daha kötü sonradan veremiyorsun kafana takma o yüzden beslenmene dikkat et yeter
11 Yorumla- 1 yıl
anladım teşekkür ederim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı. Cocuklarin gelişimi normal ise Kilo alacaksin diye bisey yok bence... Doktor ne diyor
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılçok kilonun bebeğe faydalı olduğunu duymadım
10 Yorumla
1 yılKıskançlıktan ve cahillikten öyle diyorlar. Normal olan kilo almamak.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılİçinde iki tane canlı büyüyor fakat kilon değişmiyor bence de sıkıntılı olabilir bence yemene dikkat et
14 Yorumla- 1 yıl
Yeme düzenim pek yoktur evet. Teşekkür ederim dikkat edeceğim🙏
- 1 yıl
Sağlıkla dogsunlar buyusunler insallah bebisleri cok severim ben
- 1 yıl
Amin sağolun:))
- 1 yıl
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
1 yılYa bence sağlıkları önemli senin değil önemli olan bebeklerin kilo alması
21 Yorumla- 1 yıl
Sağol 🙏
1 yılZaten herkes doktor herkes hakim savcı herkes herseyi biliyor nedense ben birsey alırken kimsenin lafına bakmak mesela kendim beğenirim alırım millet umrumda değil eğer kötü hissediyorsan sağlık olarak doktora git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende hamilelik döneminde kilo hiç almadım son aylarda sadece aldım bebeğim gayet sağlıklı doğdu kilosu gayet iyiydi doktorda çevremde hep korkutu ama bir sorun olmadı stres yapma bunları dert etme
12 Yorumla- 1 yıl
Doğumdan sonra kilo aldınız mı peki?
Cevap sahibi1 yılYok doğum sonrası sıradan kilom vardı onlarda çok hızlı gitti
1 yıldoktor ne diyor o önemli herkes çok bilse ülkenin IQ ortalaması 89 olmazdı
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın 🙏
Kotu birsey degil cocuk saglikli dogsunda sonra alirsin. anali babali buyutsun allah
11 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim 🙏
Her insan farklıdır burada hamile olanlar yüzmeye gider hiç kilo almazlar
14 Yorumla- 1 yıl
Anladım teşekkürler
- 1 yıl
Evet ediyorum kilo almayı sevmiyorum ama bebeblerden dolayı da böyleyim garip 🤷
1 yılBence normal annem de zayıflıyordu aksine hamilelikte
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılbenim görümcen aksine kilo vermişti 4 kg bebeği doğdu hiç üzülme
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim
Kilo alırsın ya ayrıca hamilelikte kocanla aranıza mesafe giriyor mu
14 Yorumla- 1 yıl
eşimle arama neden mesefa girsin ki? Hayır mesafe falan yok.
- 1 yıl
Kadının sorduğu soruyla bunun ne alakası var œ
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler