Sağlık Antidepresan kullanmalı mıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar psikiyatriye gidemiyorum. Msü’ye girmek istiyorum ama psikiyatrik ilaçlar sıkıntı oluyormuş. Ne yapmam lazım yardım? Güncellemeler+1 yıl Güncel Antidepresan kullanmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İlhamBekleyenKiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Sıkıntı oluyorsa kullanmamalısın çok mu kötü durumdasın psikolojik açıdan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangi birini sayıyım ki? Psikoloğa gitsem bana ilaç önerir mi çünkü e-nabız da ilaç gözüksün istemiyorum Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Psikolog ilaç yazmaz psikiyatri yazar e nabızda da görünür, o ilaçlar reçetesiz olmuyor zaten önerme değil yani Yorumla Soran +1 yıl Zaten psikolog yazamıyor ama bazı ilaçlar eczane de peynir ekmek gibi satılıyor. Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Hangi ilaçları diyorsun onlar hafif olanlar antidepresan bile değiller Yorumla Soran +1 yıl İsmini bilmiyorum ama satılıyor. Sen hangisinden bahsediyorsun mesela Yorumla İlhamBekleyenKiz +1 yıl Dideral atarax vs Yorumla
Pandamkayip Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bende yarı şizofren im.. Kilo aldırıyor :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kullanıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıkıntı oluyorsa kullanmamalısın çok mu kötü durumdasın psikolojik açıdan
Hangi birini sayıyım ki? Psikoloğa gitsem bana ilaç önerir mi çünkü e-nabız da ilaç gözüksün istemiyorum
Psikolog ilaç yazmaz psikiyatri yazar e nabızda da görünür, o ilaçlar reçetesiz olmuyor zaten önerme değil yani
Zaten psikolog yazamıyor ama bazı ilaçlar eczane de peynir ekmek gibi satılıyor.
Hangi ilaçları diyorsun onlar hafif olanlar antidepresan bile değiller
İsmini bilmiyorum ama satılıyor. Sen hangisinden bahsediyorsun mesela
Dideral atarax vs
Bende yarı şizofren im.. Kilo aldırıyor :(
Ne kullanıyorsun
kullan knk