Vejinal akıntı ve Makatta kaşıntı geceleri çok oluyor huylanma + beyaz iplik gibi ince kurt sanırım. ilk kez görüyorum çok korkuyorum en çok korktuğum kurttur ya sağlık ocağı ilaç verir mi test mı yaptırmam gerek makat bölgesine bakıyorlar mı? Yardımcı olur musunuz lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Vejina da da kaşıntı ve huylanma oluyor kıpırdama? Çok mu ciddi birşey ilk kez yaşıyorum daha önce de oluyordu kaşıntı huylanma ama kurt u yeni gördüm. 😭😭
Alıntı ve Makatta kaşıntı huylanma hissi kıl kurdu mu?
Yarın aile hekimine gidicem ama bakar mı ki makat a sizce erkek olduğu için çok utanıyorum bakar derseniz hastaneye gitmeye çalışırım çok uzak o da ama
vajina iltihabı (vajinit) ve uterus iç zarının iltihabı (endometrit) gibi sorunlara neden olabilir. ilaç verirler bide sürekli vajinal bölgeni temiz tutmam, nevresim değiştirmen, orayı kaşımaman, ellerini yıkaman, sık sık iç çamaşırı değiştirmen gibi şeyler isterler. Benimde çok fazla bilgim yok sen yinede doktora sor. Korkma sakın ama daha da ilerlemeden görün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anüs'e kurt için bakmazlar. Gaita testi yeter korkma. Ancak vajinal akıntı tarif edemez isen bakarlar oraya.
Vejina da da kaşıntı ve huylanma oluyor kıpırdama
Ya sen şaka mısın doktora git acilen o normal bir şey değil, çok ciddi bir şey?
Yarın aile hekimine gidicem ama bakar mı ki makat a sizce erkek olduğu için çok utanıyorum bakar derseniz hastaneye gitmeye çalışırım çok uzak o da ama
Özellikle kadın doktor isteyebilirsin?
Ben ilk kez duyuyorum gerçekten çok mu ciddi ne gibi sorunlara yol açabilir
vajina iltihabı (vajinit) ve uterus iç zarının iltihabı (endometrit) gibi sorunlara neden olabilir. ilaç verirler bide sürekli vajinal bölgeni temiz tutmam, nevresim değiştirmen, orayı kaşımaman, ellerini yıkaman, sık sık iç çamaşırı değiştirmen gibi şeyler isterler. Benimde çok fazla bilgim yok sen yinede doktora sor. Korkma sakın ama daha da ilerlemeden görün.
Sağol teşekkür ederim olsun ya az da olsa bilgilendirdigin için 🤗🌹😔 bugün kesin gidicem
aile hekimine 🌺
Rica ederim
Makatina bakmazlar şikayetini dersin sana ilaç yazarlar olur biter geçmiş olsun.
Peki vejinal bölge de de aynı sorun var oraya da bakmazlar degilmi
Hayir canım burda açıkladığın gibi doktora dersin olur biter ha çokta görmesi gerekiyorsa bayan doktor tercih edersin.
Pekâlâ teşekkürler 🤗
Geçmiş olsun rica ederim.
Acil doktora acil sabah erkenden burdan hiç Birşey diyemem üstü kapalı acil git hemen
Özel e cagaranlara bilmiş yorum yapanlara inanma sıkıntılı hemen git doktora sabah
Ya en korktuğum şey kurttur bide içimde ya çok korkuyorum bazıları metrelerce diyor uzun uzun doğrmu çok ! u ciddi birşey ilk kez duyuyorum bem
Evet doğru büyük sorun se o aşadaki yorum yapan adama bakma bu sorun küçümsenmez
Durma
Aile hekimine gitsem o yardımcı olur mu sağlık ocağı yani. Yoksa hastaneye mı gitmem gerekiyor
Çok mu ciddi gerçekten ne gibi sorunlara yol açabilir ki
Hastaneye gidin şu aşadaki crazboy ismiyle başlayan arkadaşada itibar etmeyin sizi korkutmak istemem ama gidin ben pek birşey diyemiyorum burdan
Aile hekimi bakmaz mı yani
Yeni hastame olduğu için çok uzak otobüs yasağı da var
Baksada hastaneye yolar git birşey olmaz ama git bugün
☹️Cokmu kötü ya
Döndm
İlaç ve krem verdi doktor
kil donmesi o ameliyat oldum ben de
Kıl dönmesi mı kıl kurdu değil mi ne alaka :|
makat bolgesi de batiyor simdi ayrintiyi nasil anlatim ki basur da ola bilir cunku
*m kurulu heyetleri açıklama yapar birazdan
Kurt dediğin makat bölgende. Mi
Evet
Ulaş istersen
Neden
Tedavi için tavsiye verecektim
Neden olacak beli deilmi 😠
Herkesi kendin sanma
Beli po ni gizle terbisyesiz
Ne diyon olum sen neyin kafası
Buradan da verebilirsiniz
ablaaaa ne oldu ne dediler