Herkes sağlık diyebilir ama bunu gerçek hayatta ne kadar uyguluyor acaba? Mesela her gün kızartma mangal salam sucuk yiyenlerden misiniz yoksa daha sağlıklı sebze ve haşlama eti protein ağırlıklı dikkat olmasına ederek mi?
Sağlıklı beslenmeye özen gösteririm
Lezzetli olması daha önemli
Ne bulursam onu yerim 😊
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim ne olduysa 96 yılından sonra oldu. Bir anda bütün firmalar (gıda firmaları) kar yapmak adına gıdaların içine katkı yerleştirmede yarışır hale geldiler. Yediğimiz şeylerin abartısız %30 u kimyasal. Buna patates yetiştirilmede kullanılan hormonlar da dahil. Kısacası etinden sütüne, ekmeğinden patatesine ne yersen ye o sağlığın bozulacak. Benim soyumda bir tek şeker hastası yokken ben oldum. Üstelik öyle kola ve abur cubur tükeden biri olmadığım halde. Sen bu gün ne yersen ye yaşlılık evresinde acısı birbir çıkacak. Yoksa yemeğin sağlıklısı zararlısı yoktur. Sonuçta dedelerimiz de canları ne çekerse onu yiyiyordu. Ekmek, pirinç pilavı, kızartma, sabah ciğeri vs vs. Bu obeziteymiş kalp damar tıkanıklığıymış, tansiyon ve şeker miş firmalar kendini bozduktan sonra ortaya çıktı. İmkanın varsa kendi bahçende yetiştirdiğin sebzelerle av eti ye. İmkanın yoksa Allah yardımcın olsun.
Aslında ikisi de önemli ama çok sağlıksız ya da sürekli yağlı bir yemeği de tüketmemeye özen gösteririm ve özellikle sevmediğim yemekleri veya sebzeleri sevebileceğim bir hale getiririm misal sos eklerim ki ben sebze yemezdim şimdi makarnaya patatese ekleyip tatlandırıyorum ki hem lezzetli hem de daha az zararlı oluyor buda benim serseri serbest stilim asdfgh :D
İkiside