1 ay 18 gün önce 2 tane yirmilik yaş dişi çektirdim ve o boşluklar kapanmaya başladı fakat hala oraya dokununca ağrıyor. Ve bakıyorum orda apse gibi şişlikler olmuş. Acaba yemek kaçıyor temizleyemiyorum habire, o yüzden mi? Altlı üstlü çektirmiştim ikisinde de apse gibi şeyler var dokununca ağrıyor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yemek yerken dikkat et o tarafına verme doktor ilaç vermesi lazım vermedi mi normal çekimmi oldu
Ameliyat oldu diş köklü ve sinire yakındı. Onun üstündeki dişte apseli halde çekildi çekilirken ağrıdı hatta. Antibiyotik kullandım ama hala o boşluk kapanmak üzere olsa da apse var.
Randevu al doktora git
Benimde çekilmesi lazım biri gömülü
Bir an önce çektir. Cidden ne eziyetmiş bu dişler.
Değil mi? Benim de sinirimi bozuyor. Sence tehlikeli mi çekimi falan?
Hayır değil. Neden tehlikeli olsun? Ameliyar oldu benim de ama sinire yakın diye ameliyat oldu. 1 saate 2 dişi de halletti doktor. Anlamıyorsun zaaman nasıl geçmiş. Çektir bnc
Sende çene ağrısı yapıyor muydu?
Ohooo hem de nasıl benim çenem takılıyodu kafamı çevirmeye çalıştığımda tak diye çenemden ses gelirdi daha yeni yeni geçmeye başladı o takılma. Çene ağrısı kulak ve boyun ağrısı yapıyodu hem de çok fena
Dur korkutma beni 😄 çenem takılıyordu ne demek yuh
Evet sağa kafamı döndürünce çenem bildiğin takılıyodu kat kat oluyodu. Ama benim 1 yıldır diş ağrım vardı. Bak yemin ederim çektirdim %90 azaldı. Yavaş yabaş geçti. Senin de böylr problemlerin olmadan çektir. Benim gibi olmaz ben internette bile bulamadım benim gibi olan. Ama cidden çektir rahatla aşırı eziyet.
Sen bahsettikten sonra gömülü 20lik çekimi hakkında videolar izledim imdat diye bağırasım geldi bende bide tel falan da var acımdan ölürüm herhal.
Ne ağrısı hiç bişey hissedilmiyor. Ben 2 tane aynı anda çektirdim ha evet ağrı oluyor ama dayanılır bir ağrı. Öyle doğum sancısı falan gibi değil. Cidden eğer ağrın varsa git bir an önce çektir. Hiç bişey hissedilmiyor ki bende bir de doktor korkusu var. Sadece biraz baskı hissediceksin kart kurt 2 ses ve anlamicaksın doktorun elinde diş olucak.
Ağrı dediğim de çekimden 2 saat sonra uyuşukluk geçtiğinde tabi
Tamam knk haftaya çektirecem zaten teşekürler çok ağrı olursa yazarım 😄
Hadi geçmiş ola şimdiden, burdan güncelleme bekliyorum.
Yuhh neşterle kesip dibe iniyorlar yemin ederim imdat ya
Hiç bişey hissetmiyorsun bile bakma artık o videolara. Benim üstteki neredeyse tam gömüktü ne kesmelerinden bişi anladım ne çekmelerinden.
Bi dk 20 lik dişler alt çene de çıkmıyor mu?
Alt ve üste de olmak üzere 4 tane yirmilik diş var.
En sıkıntılısı alt. Üstü çektirmesen de olur
Oha bilmiyordum valla
Nasıl oldun şimdi
Bak şöyle çekimde cidden bişey hissetmiyosun ben aynı anda 2 tane çektirdim ameliyat ile ama çene cerrahı çekti sinire yakınmş falan diye. Ha bu arada ameliyatta uyanık oluyo tek farkı bi önlük giyiyon kafana bone takıyolar o kdr. Doktor alt dişimi çekti alttaki yarı gömüktü hiç bişi hissetmedim dedi üsttekini de alalım mı bitsin bi an önce dedi. Üstteki de biraz uç vermişti düşün o uyuşmuş ağızlı halimle tamam devam edin dedim. Çünkü cidden hissetmiyorsun ve 1 saate bitti bişi anlamadım ama üstü çektirme eğer ağrımoyorsa eğer asıl alttaki ağrıyorsa çektir en sıkıntı alttaki yirmilikler cidden boynuma kadar vuruyordu ağrısı, Valla 3 hafta ağzımı çok açamadım yavaş yavaş açabilmeye başladım. Eğer ameliyatsız olacak ise işlem en geç 15 dkya biter benim kardeşiminkisini adam 1 dk da önümde çekmişti şok olmuştum. Çekildikten sonra 1 hafta sonra dikişlerim alındı bu bir hafta dayanılır bir ağrım oldu sadece ağzımı tam açamıyordum o yüzden daha yumuşak yiyecekler yiyordum 4 gün de yanağım şiş gezdim ama ağrım sızım öyle ağlancak dayanamayacak durumda değildi, hatta şükür etmiştim o ağrıya çünkü diğer türlü o diş ağrısını çekiyosun hep. Şu an iyi o delikler yavaş yavaş kapanıyor. Benimkisi ameliyat olduğu için biraz uzun sürdü iyileşmesi sanırım. Başka sorunuz olursa yazarsnz tşkr
Yav şöyle bir durum benim çekim normal çekim olmayacak dediğin gibi ameliyat şart çünkü diş gömülü olduğu için üstten müdahale edemiyorlar derine inmeleri gerekiyor neyse bi şekil haledeceğim artık sende çok zorlamamaya dişleri yemek yerken dikkatli ol yarayı açma tekrardan.
Sağolasın, ameliyattan korkma dediğim gibi tek farkı biraz daha uzun sürüyor ve bone falan takıyorsun o kadar, benim de etimi kestiler çünkü yarı gömüktü. Hiç bişey hissedilmiyor o kesilirken. Şimdiden geçmiş olsun.
Bonesine de önlüğüne de lanet olsun ne çektim şu sağlığımdan