Çin yapılan araştırmalar sonucu anüsten yapılan testlerin çok daha güvenilir olduğunu ortaya koydu. Bu yüzden özellikle karantina bölgelerinde Covid-19 tanısında anal sürüntü örnekleri de kullanılmaya başlanacak. Sizce bu uygulama ülkemizde olsaydı kurallara daha çok uyulur muydu?
Çin, Covid-19 tanısı için anal test kullanmaya başladı. Bu uygulama bizde olsa kurallara uyum artar mıydı?
Bu habere gülen, bizi bozar deyip saçma imalarda bulunan erkekler için çok iyi turnusol kağıdı... Böyleleri bilimden bir haber ya da henüz büyümemiş bir ergen beynine sahiptir. Arkanıza bakmadan kaçın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Turizm sektorun de gida sektorun de calisanlar bilir bunu adam gelip gotunu ac sokacam demiyo zaten. Tup icin de kulak cubugu veriyo git wc de sunu sok gel diyo 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Oflu hocanın dediği gibi; "memlekette g*t korkusu Allah korkusunun önüne geçmiş" o yüzden vaka sayısı 0'a düşerdi.
Bugün yine anüsüme parmak soktu doktor çok iğrenç bir şey ya çok rahatsız edici o yüzden azalmazdı ama doktora gidiş azalabilirdi
bugün mü soktu
ne diyosun ya
doktoru dedim
yazdığından haberin yokk
ben yazdığımı biliyorum da sen ne saçmaladığını bilmiyosun
bugünmü desüm sadece
kabalık mı ettim..
Bu habere gülen, bizi bozar deyip saçma imalarda bulunan erkekler için çok iyi turnusol kağıdı... Böyleleri bilimden bir haber ya da henüz büyümemiş bir ergen beynine sahiptir. Arkanıza bakmadan kaçın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Turizm sektorun de gida sektorun de calisanlar bilir bunu adam gelip gotunu ac sokacam demiyo zaten. Tup icin de kulak cubugu veriyo git wc de sunu sok gel diyo 😀
Bence gayet normal bir şey ama kurallara daha çok uyulmasını sağlayacaksa sağlasın bakalım😄
Herifler Prostat kontrolüne zor gidiyor bence covid için zor giderler 🤣🤣🤣 Kadınlara gelince Jinekoloğu doğumdan doğuma görüyorlar 😏 Şüpheliyim
Ya özel hayatımıza müdahale etmedikleri yetmiyor m bide namusumuza mı göz dikiyor bunlar. ?
Alllahhhh... Biz de olsa ortalık savaş alanına dönerdi
Muhtemelen daha iyi uyulurdu. Göt korkusu yüzünden tdbirli olurdu herkes
Hah twitterda görüştüm çok dalga geçtiler. bi g*tümüze sokmadıkları kalmıştı onuda yapıcaklar demek ki. 2020 yi arıycaz herhalde 😂
Bu gün bir arkadaşla bu konunun geyigini yapmıştık ☺️ umarım Türkiye'ye de gelmez bu yöntem. Gelse herkes'in daha dikkatli olacağı kesin.
Solunum yollarını etkileyen bir hastalikta orayı cibikla kurcalamak kimin aklına geldiyse tebrik etmek lazım :)
Bu testi yaptıracagina namusuyla kovid olmayı tercih eden insanlar tanıyorum
@Qushum okuma yazmayı mı öğreniyosun yavrum😀
Haklı 😂😂
Yavrum güldürdün valla bida geldim bida gülücem smwşxçemflelvörşcğecödlcmdlfşeşcmrgme
@Qushum ben sana yavrum derken annen yaşındayım diye dedim evladım😀
Anne mi oldun şimdi smepfmrfşrmvmrmfmr yerim seni
@Qushum şapşik
Ponçik 😘
@Qushum aaaaa annesi yaşındaki kadına öpücük alnına koydunmu berhudar ol o halde
koyduk bir yere işte eyvallah teyzem bida bekleriz 😂😂😂😂
@Qushum teyzen kurban hadi rastgele
Bizde hükümet 85 milyona s okuyor zaten. Covid testi ne onun yanında
Saçma bir test yöntemiymiş. Kurallara uyan sayısı artardı büyük ihtimalle.
Gelmeyin gelmeyin, tünelin ucu çok kötü bir yere çıktı.
Götümüze sokacaklar artık burundan zevk almıyorlar, o çubukların dili olsa da konuşsa
Maskeyi takmak yerine kıç cebine koyanlara gün doğdu. Virüs kıçtan da giriyormuş diyenlerin sayısı çoğalır
Kesinlikle millet korkusundan evden çıkamazdi🤭🙈😂😂
Ben tek başıma ilkel şartlarda öleyim en iyisi test yaptırmam böyle olursa
Başarılı bakmadiklari gotumuz vardı , orayada bakarlar artik
çin milletin aklıyla 2 yıldır oynuyor zaten şimdide sıra başka yerlere geldi demek
Gtümüze çubuk mu sokacaklarmiş?
Yoooo o olmaz. Bizi bozar.
Salak salak işler, pislikler NW yapacaklarını şaşırdılar
Genç kızların yarısı analcı zaten pek sorun yaşamazdı onlar. Erkekleri bilemiyorum
Insanlar akillanmazdi, kiclari cubuk sokulmaktan fallafos olurdu
Açıklama yapmaktan daha çok, gülesim geldi :)
Arkadaşlar çip mip neyse yaptırın direnmeyin olay çok fatklı yerlere gidiyor
olur tabi hoşuna giderse sikerde hazır açmışken böyle şeyler normaaal millet için sanırım. uzak dursunlar bizden
Alışkanlık edinen kizlar var ülkede. Onlar keyfi her gün teste giderdi.
24 yıldır çizdirmesim kâseyi bu saatten sonra da çizdirmeye niyetim yok😂
Kahkaha attım 😂😂😂😂
şu salgın bir an önce bitsin yoksa işin sonu kötü yerlere varacak
Hayır yine uymazlardı hatta test olmamak için her türlü çirkefliği zorluğu da çıkarırlardı bence
Test yapmadıkları bi oramız kalmıştı şimdi tam olacak. Yok ya korona olurum paşa paşa daha iyi
Yanlış anlamadıysam benim gtüme çubukmu sokacaklar? 🙄
Buldukları her delige soksalarda kural tanimayan tanimayacak diye dusunuyorum.
Getirsenler biz zaten aşinayız
Shahshsh nası uani
Gel ben de sokayim sana 😂
@snowmuflake2 orosspuyum diyor kisaca
Fahise seni
Bana da ver
Orrospu fahisee 😀
Çok fena süistimal edilirdi bu test
Ayy gotume çubuk mu sokcaklar😂😂 ben utanirim ya
😂😂😁
Sadece sen mi ahaha
Bu uygulama Türkiye'de kesin olmalı.
Ve akıllara o malum replik gelir"skmeseler bari"
Artık işin fantazisini yaşıyor millet 😂
Allah bılır oraya ne kadar sokuyolardır 😂😂😂😂
Kulda bilir de neyse 😅
tabana kuvvet.. işin rengi değişti :))))
Zaman kötü kolla g. tu
G*tçülerde inecek var...
Kesinlikle azalırdı vakalar. 😅😅😅
Milketi anal seks'e yaınlaştıracaklar biley değil
hayır test sayısı azalırdı sadece
Kafayı yemişler heralde
Dokundurmam valla oraya :D
mən bu test zolaqları onların götlərinə soxum
3 maske birden takmaya başladım 🙄
Ölmeyi tercih ederim 😊
b*ku cikmisti zaten , sasirtmaz
cip mip derken iş farklı boyutlara gelıyor