Sağlık Biyopsi patoloji sonucundan anlayan var mı kansermiyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kondilom elektrokoter ile yakma gerçekleştirildi Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar hpv oldugumu biliyorum sadece bu tahlil de ki sonuçlar kansermiyim degilmiyim onu ogrenmek istiyorum :-S Biyopsi patoloji sonucundan anlayan var mı kansermiyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. Cinsel yolla hastalık kapmışsn sanırım hiç ilişkiye girdin mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Esimden aldim evet biliyorum. Fakat inanin artik sadece sonuca odaklandim kanser olup olmadigima dair Yorumla
nameles1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Genital siğil hpv kapmışsın. 1 4 Yorumla nameles1 +1 yıl Siğil tipini öğrenmedin mi? Bu sonuçta sadece siğil olduğu yazılıyor. Yorumla Soran +1 yıl Malesef doktorum tipini söylemedi Yorumla nameles1 +1 yıl Hpv 16 ve hpv 18 kansere en sık dönüşen tipler. Siğilleri lazer ile yaktırabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Elektrokoter le yakildi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hps virüs belirtisi bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet fakat 200 den fazla cesidi varmis sadece 2 tanesi tehlikeliymis sonuctanda anlamadığım için sormak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma sapan bi cinsel ilişkin olmadıysa sorun olacağını düşünmüyorum Yorumla
kimbudr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Siğilin varmış kanser değilsin ama düzenli smear aldırman lazım. Ve kimden kaptıysan arana mesafe koy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsel yolla hastalık kapmışsn sanırım hiç ilişkiye girdin mi?
Esimden aldim evet biliyorum. Fakat inanin artik sadece sonuca odaklandim kanser olup olmadigima dair
Genital siğil hpv kapmışsın.
Siğil tipini öğrenmedin mi? Bu sonuçta sadece siğil olduğu yazılıyor.
Malesef doktorum tipini söylemedi
Hpv 16 ve hpv 18 kansere en sık dönüşen tipler. Siğilleri lazer ile yaktırabilirsin.
Elektrokoter le yakildi
Hps virüs belirtisi bu
Evet fakat 200 den fazla cesidi varmis sadece 2 tanesi tehlikeliymis sonuctanda anlamadığım için sormak istedim
Saçma sapan bi cinsel ilişkin olmadıysa sorun olacağını düşünmüyorum
Siğilin varmış kanser değilsin ama düzenli smear aldırman lazım. Ve kimden kaptıysan arana mesafe koy
Anlamam ama Insallah degilsindir