Önceden sakallarım simsiyahtı son 1 senedir hızla kızıllaşıyor 4 ay önce 1 tane kızıl tel varken şimdi 20 civarı olmuş artıcakmı acaba neden oluyor normalmi bu?
Hayır. Sigara içenlerin bıyık veya sakalları saç ve kaş rengine kıyasla bariz ton değişikliği oluyor. Herkeste değil belki ama bazılarında oluyor ailemde olanlarda da var.
bu kızıllaşma sadece uç değil tamamen kökten itibaren kızıllaşma oluyor , yani öncedende sigara içerdim ama simsiyahtı bilemem tabi dediğin gibide olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sigara kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir gibi geldi
kullanıyorumda öncedende kullanıyordum hiç yoktu
Benimkide oyle ilk ciktigindan bu yana oyle orjinal sonradan olmadi saclarim kumral ama sakallar kızil genetik bu
benim sonradan oluyor ya bakalım nereye kadar yayılcak saçlarla uymuş seninde
Aynn uydu
Renk hücreleri vesaire olabilir. Bence çok hoş
genetik yatkınlık vardı zaten kuzenim kızıl sakallı benimde saçlar açık kumral sakallarda uyar o yönden iyi :d
Evet hoşmuş
teşekkürler :))
Ayrı bir havası oluyor
havasından değilde merak ettim neden diye
Sakal bölgesi kıl yapısının pigmentlerinden olabilir sigara kullanıyor musun?
evet ama sigaradan olcağını sanmıyorum ya öyle olsa bölgesel olurdu
Hayır. Sigara içenlerin bıyık veya sakalları saç ve kaş rengine kıyasla bariz ton değişikliği oluyor. Herkeste değil belki ama bazılarında oluyor ailemde olanlarda da var.
bu kızıllaşma sadece uç değil tamamen kökten itibaren kızıllaşma oluyor , yani öncedende sigara içerdim ama simsiyahtı bilemem tabi dediğin gibide olabilir
kızıl olsa nolucak