Sağlık Yaraya bakınca bayılmamayı nasıl başarırım? GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Elime kıymık battı çıkarmaya çalısırken birden başım döndü gözüm karardı sonra da kustum😔Kan bile yoktu niye böyle oldum Yaraya bakınca bayılmamayı nasıl başarırım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 589 cevap paylaştı. Yanında her zaman kolonya bulundur veya bayılacağını hissettiin an uzan ayaklarını yukarıya kaldır. Beyne yeterli miktarda oksijen gitmediğinden oluyor 0 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de öyle oluyorum, hele kan görünce bayılırım bile. Bu konuda hassas olan çok insan var, geçmiş olsun ❤️ 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bir an için denge kaybı yaşamış olabilirsin tansiyonun ile düşmüş olabilir.. 0 2 Yorumla GökyüzündekiGriBulut +1 yıl Daha önce et doğrarken de başıma geldi bu😔 Yorumla Zevahir06 +1 yıl Çok sıkıntı yaşatıyorsa sana tansiyon değerlerini ve kan değerlerini ölçtürmelisin... Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Bir yandan üzücü bir yandan da komik. 😂 0 1 Yorumla GökyüzündekiGriBulut +1 yıl Bence acınası bi durum bunu nasıl aşarım ya Yorumla
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Bu tür şeyler genetik oluyor annen de hassas mı 0 0 Yorumla
Maidetta Takip Et Master Yaş: 39 , eic 43% +1 yıl O bendede var kan görünce başım döner.. 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 647 cevap paylaştı. Bazı kişilerin içi kaldırmaz böyle şeyleri 0 0 Yorumla
Sigmund_freud1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Başarmazsın 0 1 Yorumla GökyüzündekiGriBulut +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yanında her zaman kolonya bulundur veya bayılacağını hissettiin an uzan ayaklarını yukarıya kaldır. Beyne yeterli miktarda oksijen gitmediğinden oluyor
Ben de öyle oluyorum, hele kan görünce bayılırım bile. Bu konuda hassas olan çok insan var, geçmiş olsun ❤️
Bir an için denge kaybı yaşamış olabilirsin tansiyonun ile düşmüş olabilir..
Daha önce et doğrarken de başıma geldi bu😔
Çok sıkıntı yaşatıyorsa sana tansiyon değerlerini ve kan değerlerini ölçtürmelisin...
Bir yandan üzücü bir yandan da komik. 😂
Bence acınası bi durum bunu nasıl aşarım ya
Bu tür şeyler genetik oluyor annen de hassas mı
O bendede var kan görünce başım döner..
Bazı kişilerin içi kaldırmaz böyle şeyleri
yok artık daha mememeler djdjdj
Başarmazsın
Neden