Arkadaşlar, son 15 gündür özellikle sol sırtımda, belimin tamamında boynumda, Gögüsümün ortasındaki kemikte gögüsümün üzerinde bir ağrı var. Yaklaşık 1 ay önce 2 sefer röntgen çekildi doktorlar ciğerde bir şey yok dedi.
2 ay öncede bilgisayarlı tomografi çekilmişti birşey gözükmedi. Aynı zamanda hastalık hastası oldum daha 19-20 yaşındayım sigara alkol hiç kullanmadım. Kendi kendime diyorum yok akciğer kanserimiyim diye öyle bir şey yoktur dimi çok korkuyorum abilerim ablalarım çok korkuyorum 19-20 yaşında hic sigara dahi kullanmadım tozlu işler yapmadım. Bir şeyim yoktur dimi ya çok nadiren öksürüyorum o kadar çok nadir öyle nefes almamda da problem değil ara da panik atak geçiriyor gibi oluyorum o zaman darlanıyorum ama o psikolojik. Ciğermden hırıltı gelmiyor kanlı balgam vs yok balgam bile yok. Sol sırtım 15 gündür (genelde hareket edince ağırıyor) doktora da gitmedim gidicem ortopediye vs sizce ne olabilir stres yaptım yaa
2 ay öncede bilgisayarlı tomografi çekilmişti birşey gözükmedi. Aynı zamanda hastalık hastası oldum daha 19-20 yaşındayım sigara alkol hiç kullanmadım. Kendi kendime diyorum yok akciğer kanserimiyim diye öyle bir şey yoktur dimi çok korkuyorum abilerim ablalarım çok korkuyorum 19-20 yaşında hic sigara dahi kullanmadım tozlu işler yapmadım. Bir şeyim yoktur dimi ya çok nadiren öksürüyorum o kadar çok nadir öyle nefes almamda da problem değil ara da panik atak geçiriyor gibi oluyorum o zaman darlanıyorum ama o psikolojik. Ciğermden hırıltı gelmiyor kanlı balgam vs yok balgam bile yok. Sol sırtım 15 gündür (genelde hareket edince ağırıyor) doktora da gitmedim gidicem ortopediye vs sizce ne olabilir stres yaptım yaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
soğuk yemiş olabilirsin halk arasında yel yedim de derler
Valla olabilir insallah bakalım giderim bi ortopediye
Sürekli yatmaktan benimde sol tarafım kuluncumun orası kopucak :(
Evett evet bir de belim
Aynı aynı o birşey değil
Sürekli hareketsiz kalıyorsun ve tel elindeyse
Evet spor yapmaya calisiyorum evdede röntgen cektirdim yas 19-20 sigara kullanmıyorm akciger kans. Falan degilimdir dimiii 🥺
Yokkkk beee neden olcaksın olsam bende olurum
Sağoll valla icim rahatladı böyle konusnca
Korkmaa sende bende korktumda takmıyorum açma germe yap birazda kulunclarını sıktır çok acıtmıcak sekilde
Tamamdirr
Geçmiş olsun virüs olunca öyle oluyor zatturiye olabilirsn
Yok yok covid atlattım 3 ay önce 15 gün öncede test verdim yine negatifim
Sendeki piskolojik bence kafani cok takma ve kan degerlerine baktir demir eksikligi yapar bu tur agrilar
el ayagım cok üşüyor belkide ondandır ciğerimde bir şey yoktur dimi olsa röntgen de çıkardı yaşım 19 akciger kanseri falan degilimdir dimi 🥺
Yoktur tabiki o kadar rontgen tomografi cektirmissin kesin kab degerlerin düşüktür bunun icin aile hekimine gitsen bile yeterli
Kanım 15 falan normal dedi doktor da valla anlamıs degilim yüksek ihtmalle demir eksiklgiidr röntgende cikardimkötü bisey olsa sağoll teşekkür ederim
Demir ya da b 12 eksikligi vardir
Doktora gitmeni tavsiye ederim.
Doktora görün hafife alinmaz
Gittim bir şey demedi de ortopediye bir gideceğim midemde reflü gastrit var odnanda olabilir
Olabilir hastalığı öğrenmek çok önemli araştır sen geçmiş olsun inşAllah duzelirsin
Hastaneye git
Gittim bir sey demiyor ciger de bisey olsa cikardi bence de ama ortopedi gdicem