Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
3 gün erken 3 gün geç olması normal eğer böyleyse sorun yok.
Cok hafif geldi dun gece sonra gelmedi duygusallik falan hersey var bugun gunum yani gecikme yok ama cok fazla gelende yok ayni problemi arkadasimda yasiyor neden olabilir diye dusunduk
Stresten olabilir
Sizce tehlikeli birsey midir
Ya yok hayır olabilir bi şey düzene girer zaten sadece strese girme
Tesekkur ederim 😊
Rica ederim🙂
Stres sebebiyle gecikme olabilir..
Kac gune kadar normal olur bugun gunumdu gelmedi
gecikme yasanabilir gayet normal. adet sokulme lafini ilk defa duyuyorum.
Gelmiyor yani o anlamda demek istedim
surekli yasamiyosan cok normal mesela benim 16 gun geciktigi olmustu
Dun cok az geldi bi daha gelmedi agrim ve duygusalligim var ama bilemedim ayni sorunu arkadasimda yasiyor su an
bi iliski yasadin mi yakin zamanda?
Hayir en son iliskim 2.5 ay once oldu testte yaptirdim kan testi negatifti doktora ultrasona da gittim gebelik yoktu. Sonra bir daha iliski yasamadim.
Iliskimin uzerinden yasayacagim 3. Reglim olacak bu digerleri zamaninda gelmisti.
o zaman sıkıntı edilecek bir sey yok ya.
Ultrasonda yumurtaliklarima da bakilmisti onda da bir problem yoktu ama ben takinti rahatsizligindan muzdaribim surekli stres icindeyim. Ayni sorunu yasayan arkadasim bakire mesela o da biraz kan gelmis sonra hic gelmemis bi de onun gecikmiste 5 6 gun falan ayritetten. Doktor ayrintili bilgi vermese gebelik konusunda ultrasonla falan kan testine bile itimat etmezdim de hem vajinal hem karindan ultrason baktirdim o gun icim rahat etmeyince yoktu yani doktor olsaydi gorunecegini soyledi iliskinin uzerinden gecen zamani iliskiden onceki son regl tarihimi falan hepsini soyledim doktora. Yumurtaliklarda da problem yokmus.
stres regli cok fazla etkiliyor, arkadasin da muhtemelen stres olmustur. ben de mesela uzulsem sinirlensem veya stres olsam hemen regl duzenim bozuluyor. ama dert edilcek bi sey degil tabi.
Peki siz neden bir iliski yasayip yasamadigimi sordunuz ben butun herseyi detayiyla anlattim ama ortada bi problem bi sorun varmis gibi mi duruyor acaba yanlis anlamayin kabalik etmek icin sormuyorum ama ultrason dahil gebelik olmadigini ve yumurtalikta bi sorun olmadigini gosterdi ama ben takintiliyim iste 😔
yok aksine, zaten kan testi en net sonucu verir, ultrasondan bile iyi denebilir yani. kan testinde bir sey cikmadiysa zaten gebelik anlaminda falan hicbir sey yoktur iciniz rahat olsun.
Ben kan testine de guvenememistim o yuzden ultrasona girmistim
Kan testinden cok sonra girdim ama ultrasona iliskiden tam 8 hafta sonra girdim ultrasona yani gebelik haftasi olarakta iliskiden onceki son adet tarihi baz aliniyormus 9 haftalik hamile olmus olmam gerekiyormus eger olsaymis oyle bisey doktor oyle soyledi
Ultrasona iliskinin uzerinden bu kadar sure sonra girdim ama yanilma payi olabilir mi onu mu demek istediniz ultrasona guvenilmemeli mi 😔
hayir 8haftada kesinlikle belli olur ultrasonda, sen icini ferah tut gercekten.
Teşekkür ederim bana cevap verdiniz bu kadar ilgilendiniz
rica ederim ne demek, ben de bu konularda hemen streslenirim cok iyi anliyorum o yuzden😄
Evet doktora gidince cok rahatladim. Bu sefer stresten boyle oldu sanirim umarin gecikme olursa da 1 2 gunu gecmez 😔
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!