gelinliğe peşin ödeme yapmışsıınız dedi çok üzüldüm
Nişan neden bozulur?
gelinliğe peşin ödeme yapmışsıınız dedi çok üzüldüm
sacmalama ne dul kalmasi; kafasi basmiyor demekki onun böyle seylere, seni korkutmaya calismis, allah akil fikir versin böylelerine, aile kötü, nisanlin kötü, üzülmene degmez bence, böyle insanlardan kurtulduguna sevinmelisin;
simdiki zamanda bekarlar cocuklu olan kisilerle bile evleniyorlar; sen sadece nisanlindan ayrilmissin
birde ailesi para derdine düşmüş gelinliğe şu para balayına bu para verilmiş dedi babası
sana bisey söyleyimmi benim eski erkek arkadasim onu okadar cok seviyordum ki, evlenmek istiyorduk benim tabi hayallerim falan var, gelinlik konusu olmustu resmen bana kiralariz siradan bisey cokta önemli degilya siradan beyaz elbise demisti sonrada saka saka yaptim diyordu; tabi her sakanin altinda bir gercek vardirya; bu söylediklerini söyledigi anda sogumustum ondan; kesinlikle ben paraci falan insan degilim ama gelinligimi konusmasi vs hic yakistiramamistim; bu insanlar istiyorki hep bizim dedigimiz olsun bizim sözümüzden cikmasinlar, sinir oluyorum böyle insanlaraya
1 mayısta düğünümüz vardı ama annesi bence aklına girdi bu kadar olamazdı diyorum
akillarina giriyorlardirda ben sunu anlamiyorum benimde aklima cok girmislerdi mesela ama ozmnlar onlar girdi diye ben sevdigimden hic birzmn vazgecmemistim ki. Ya bunlar sevmeyi bilmiyorlar bence, karektersiz insanlar. insanlar konusur herkes aklina girerler ama marifet seven insanda, her ne olursa olsun insan sevdiginden vazgecmez; alsin oglunu tursusunu kursun ya da annesinin istedigi birisiyle evlensin, korkak
birde annesi sağda solda oğlum çok kötü durumda çok üzülüyor diyormuş
be ne simdiyaa, bukdr insan yüzsüz olamaz
niye ayirmak istedikler ki hem? sebep neydi ya da bahane
tek sebep kız arkadaşımla yemeğe giderken 30 yaşındaki kardeşini almamışım, daha sonraki haftada sinemeya götürmek istememişim
senin yasin kac, nisanlin kac yasinda? sebep bu mu yani? bunu kim bahane ediyor peki? ayy cok sacmaaya onun ne isi varmis, sen arkadasinla yemege gitmissin vs.
ben 28, nişanlım 31 yaşında
ikinizde olgun yaslardaymisiniz, oturup konusun bence yoksa baska caren yok
nişandan dönen dul mul olmaz asıl bunu diyen adamdan kurtulduğun için sevin kardeşim nerde bityosa orda bırakacaksın yok düzelir yok şöyle olur böyle olur yok kardeşim düzelmez hele evlendikten sonra dahada zorlaşır herşey en iyisi yol yakınken dönmek
Söz ve nişanlılık birbirini tanıma sürecidir. Nişanlısından ayrılan neden dul muamelesi görecekmiş eğer öyleyse oda dulmu oluyor bu durumda çok saçma.
Yav birak, boyle bir laf eden bir hodukle sakin evlenme.
Cevap
9Cevap
yani genelde buyuk boyutlu seyler yasanir sen yasamamis olman topluligun seni yasamis olarak dusunmesine engel olmaz buda problem. yaratir seni istemeye gelecek diger insanlar icin?
cahil cühela insanlarla ciddi bir yola girerseniz işte böyle olur
Ben de bunu anlamiyorum, insan biraz kendini sorgular 'Ulan bu herifle mi evlenecektim ben' der. Gider ayni zohniyette birin bulur bu sonra 'Erkekler niye boyleee'
@Ragnar_Lodbrok insanların her açıdan seviyeleri gerçekten önemli. bu zihniyete sahip olan biri ancak kendisine benzeyen biriyle evlenmeli. diğer insanları da yıpratıyolar cidden.
Sen bence bian once don yanlisindan. Olanlara bakarsan. Ne dul muamelesi yok daha neler hangi devirde yasiyorlarsa
yalan o laf inanma. doğuda öledir. batıda öyle bişe yok. ulan herkes bişeler sallıyo ne cahil toplum burası
Şerefsizin tekiymiş demek ki
Bence kurtulmuşsun ondan o sebeple sevinmelisin
Bu ysşadığın yere göre değil 4 defa nişan attım ben bakir bir erkeğim Hahahahah 😂😂😂😂
demekki o kişilerde öyle insanlar
Dikkatin daginiksa nişan alamazsin bozulur
Hiç Bişey Olmaz At Gitsin Korkutmaya Calışmış :)
Yalan aldatma güvensizlik cinsellik
Sacmalama sonuçta evlenmemissin
birde problemini benimle çözmek yerine enişteme analatması,
sorunda 30 yaşındaki kız kardeşini sinemaya götürmek istemeyişim
özür dilerse diler dilemezse ipler kopar demiş enişteme ardından da nişandan dönen dul muamelesi görür demiş
Boyle geri kafayla olmaz sutla gitsin
özrü kabahatınden büyük sevgililer gününde güya evin önüne gelmiş ben msjına 8 dakika sonra cevap verdim baktım yok gitmiş, o kadarcık bekleyebilmiş
gerçekten çok üzüldüm sonra özür dilemeler falan hepsi hikaye
Üzülmene değmez böyle biri için daha iyi çıkar karşına elbet
haklısın değmez
Birde bu ülkede nişan atan tek kız sen değilsin at gitsin
Boşver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar