Sağlık Covid aşısı olucakmısınız? huzuruarayan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aşılanma başladı siz olucakmısınızAşıdan korkanlar kimleryan etkilerinden çekinenler neler düşünüyorsunuz Covid aşısı olucakmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çin yarım kaldığı işi bitirir,çinliden bu ülkeye ne fayda gelmişte şimdi gelsin? Türkmenistanlılara yapılan muamele ile çinin insanlığı pek düşündüğünü sanmıyorum... Siyasilere bakıpta balıklama atlayanlara şimdiden ne desem bilemedim :D 0 0 Yorumla
öreke Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşı falan olmam ben. İslamcilar gibi "kısırlaştırıyormuş" diyormuşum😃😃 tek derdimiz de bebekti zaten neyse... aşı olmayacagim çünkü covid gecirdim. 0 0 Yorumla
OmerYagiz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Umarim 4. Bacagim cikmaz 1 3 Yorumla huzuruarayan34 +1 yıl 4 ne 8 bacaklı olucakmışsın haberin yok mu:P Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl İnce girmiş :D 3 değil bak 4 diyo :D Yorumla OmerYagiz +1 yıl 🌚🌚 Yorumla
LOXMAN Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 65% +1 yıl Ben kendime çip mip sokturmam arkadaş (!) 0 0 Yorumla
DepresifPandaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olurum yaparlarsa 0 5 Yorumla huzuruarayan34 +1 yıl ya çip takarlarsa :P Yorumla DepresifPandaa +1 yıl Taksın napim 😀 Yorumla huzuruarayan34 +1 yıl oto kontrol diyorsun nefes al ver kalp hızlandır arada sal gitsin bazen heyecan bazen istekli bazende ruh modunda olsun diyorsun yani:P Yorumla DepresifPandaa +1 yıl Bana kontrol butonu da versinler kabulum Yorumla huzuruarayan34 +1 yıl sonra tek tuşa basıp ölmede :P Yorumla
asincik Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl sıra gelirse olurum 0 1 Yorumla huzuruarayan34 +1 yıl bizlere gelene kadar sağlık çalışanı kronik hastalar ne bilim orta yaş grubu uzun iş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çin yarım kaldığı işi bitirir,çinliden bu ülkeye ne fayda gelmişte şimdi gelsin? Türkmenistanlılara yapılan muamele ile çinin insanlığı pek düşündüğünü sanmıyorum... Siyasilere bakıpta balıklama atlayanlara şimdiden ne desem bilemedim :D
Aşı falan olmam ben. İslamcilar gibi "kısırlaştırıyormuş" diyormuşum😃😃 tek derdimiz de bebekti zaten neyse... aşı olmayacagim çünkü covid gecirdim.
Umarim 4. Bacagim cikmaz
4 ne 8 bacaklı olucakmışsın haberin yok mu:P
İnce girmiş :D 3 değil bak 4 diyo :D
🌚🌚
Ben kendime çip mip sokturmam arkadaş (!)
Olurum yaparlarsa
ya çip takarlarsa :P
Taksın napim 😀
oto kontrol diyorsun nefes al ver kalp hızlandır arada sal gitsin bazen heyecan bazen istekli bazende ruh modunda olsun diyorsun yani:P
Bana kontrol butonu da versinler kabulum
sonra tek tuşa basıp ölmede :P
Hayır.
Evet olacağım.
Insallah olcam
sıra gelirse olurum
bizlere gelene kadar sağlık çalışanı kronik hastalar ne bilim orta yaş grubu uzun iş
Olmayacağım inşallah