• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Nur topu gibi korona oldum, tavsiye varsa alırım?

Osmanlı-Beyefendısı
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
167
Ah o turist ah o at ağızlı mutant turist. Yakını olap veya kendi olap atlatan var mı? Tavsiye verin hele?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkürler. İyi geceler
Turist Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aimPediatrician
    aimPediatrician Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Günaydın, geçmiş olsun iki defa sağ salim atlattım.

En başta yapman gereken uyku düzenine çok dikkat etmelisin, yeteri kadar uykunu alıp dinlenmen gerekli. İlaç tedavisi başlamış olmalısın test yaptırdığına göre ama en güzel tedavi yöntemi vücudun kendisinin savaşarak sağlığını geri kazanmasıdır bu konuda kimseyi değil doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. Tabii, bu süreçte yemene içmene (meyve sebze) azami özen göstermelisin yani bundan önce hayatın ne kadar düzenliydi bilmiyorum ama artık şu saatten sonra gerçekten düzenli bir yaşama geçmen gerekli. Benim kendim kullandığım bir bitki çayı var o da demlenmiş kekik çayının içine bir miktar limon sık içine şeker atmadan her gün mutlaka bir fincan tüketmeni öneririm, iyi geldiğini söyleyebilirim. Onun dışında evde olduğun süre boyunca yapmak istediğin, öğrenmek istediğin bir şeyler varsa hobi gibi onlarla ilgilenip veya kitap okuyarak onu da geçtim şimdilerde erkekler oyun oynamakla meşgul evde olduğu zamanlarda, sende oyun oynayabilirsin film dizi gibi aktiviteler yapa bilirsin vaktini dolu dolu geçirebilirsin.
    Bunlarla birlikte bir ricam olacak, sabahları muhakkak erken kalkmaya özen göster çünkü, güneşi üzerine doğuran insanla, güneş doğmadan uyanıp kalkan arasında gün içerisinde daha dinç ve daha verimli olduğu hatta süreklilik kazanması halinde diğer insanlardan daha sağlıklı olduğu yapılan bir araştırmada görülmüştür. Ben elimden geldiği kadar karantina dönemimde bu şekilde yaptım, şimdiler de çalışmaya başladığım için elimden geldiğince uygulamaya dikkat ediyorum.
    Geçmiş olsun tekrar...

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• adsız741
    adsız741 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 74%
    +1 yıl

bende beş kere falan atlattım ve ilk korona kapışımda türkiyedeki ilk 15 in içindeydim içindeydim 10 güne yakın hastanede falan yattım aga en kötüsü ben hastanede yattıgımda doktorlar hiçbirşey bilmiyodu belirtilerini falan kusuyorsun ishal oluyosun baş agrısı göz agrısı sırt agrısı koku kaybı tat kaybı söylüyosun bende böyle bi durum oldu neden kaynaklanabilir diye doktorlar bilmiyorum diyolardı sadece bende ateş olmamıştı ama koku kaybı baş agrısı saç dökülmesi sırt agrısı olmuştu 11 ay önce yattım kanka hastanede ben sırt agrısı saç dökülmesi geçmedi koku alma duyum yeniyeni gelmeye başladı ama hala parfüm ve şampuanların kokusunu alamıyom hepsinde aynı koku var ve igrenç kokuyor hepsi bi keresinde pilavı yakmışım simsiyah koku alamadıgım için anlıyamamıstım neyseki annem kontrol etmişti :D abimide tat alma duyusunu kaybetti oda hala tat alamıyor sadece bu tuzlu şu şekerli buda acılı oldugunu anlayabiliyor okadar anlıycan agzına s. bırakıyor korona kanka neyse cigerlere inmeden atlatırsın insallah geçmiş olsun sana allaha emanetsin kanka

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.

Umarım ciddi bir yan etkisi olmamıştır. Kendini derhal 1 odada izole edip, evdeki insanlarla temas halinde olmamaya çalış. Sana verilen ilaçları kullanmaya özen göster. Beslenmeni düzene sok! Abur cubur, hazır gıdalar tüketme. Her gün portakal, mandalina, elma tüketmeye bak. Vitamin iyi gelecektir bünyene. Yemek öğünlerinde her zaman sebze olsun.. Moralini yüksek tut. Daha gençsin. Eminim bir kronik sağlık probleminde yoktur. Zaten spor yaptığın için sağlamda bir bünyen olduğunu düşünüyorum. Kendini de çok yorma, bol bol dinlen..

Çok geçmiş olsun.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

33

Cevap

• biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 46
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.

bol bol c vitamini ve yemekten içmekten çekinme

1
    0 Yorumla
  • OnceUponATimee
    OnceUponATimee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Öncelikle geçmiş olsun, annem yaklaşık 1 ay önce olmuştu. Yoğun bakımda yattı bir kaç gün neyse.. Kendini izole edeceğin odayı 2 saate bir havalandırman çok önemli. Mümkün olduğunca kafanı dağıtmak için bir şeyler ile uğraş. Kitap oku, tv izle, film dizi kendini yormayacak aktiviteler olsun. Böylelikle aklına daha az gelir ve modun düşüp moralin bozulmaz. Moral bozulunca ister istemez çok daha kötü etkileniyorsun. Beslenmene ekstra bi önem verip dikkat etmelisin. Eğer meyve az tüketiyorsan bu 2 haftalık süreçte bol bol yemelisin. İnşallah çabuk atlatırsın..

2
    0 Yorumla
  • anilspage
    anilspage Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Zeytinyapragi cayi, Kellepaca corbasi, Dvitamini, kekik cayi, radyasyonla ilisigini iyileşene kadar kesmek;Cep telefonuyla cok vakit gecirme, cok tv karışısında durma;Kitap oku bol bol.. Etrafimiz radyasyonla kapli olduğu icin radyasyon bagisikligin en buyuk dusmanidir.. Birde bir odaya kapali kalma tv cep telefonu yok dediysek kendini baglada demedik : ) mutlaka oksijen almalisin.. kisa yuruyusler yapabilirsin elbetteki yasak sana ama evin önünde cevresinde olabilir.. Oksijen almak cok onemli.. Sogan suyu deneyebilirsin.. Evdede mutlaka spor yapmalisin.. Atesin cikarsa eger panik yapma ates vucudun savunma sistemisir vucudunun mucadele ettigini gösterir onu resmeder.. Panik yapma.. Bagisiklik ve psikoloji en etkin 2 ilactir

1
    0 Yorumla
  • Tati_Likoo_
    Tati_Likoo_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Geçmiş olsun bende korona olan biri olarak anlatiyim. Öncelikle moral herseyden daha onemli. Çunku stres beynin tüm fonksiyonlarıni etkileyebiliyor. Gençsin hicbiseycik olmaz sana ilk günlerde kaslarda kemiklerde agrı sızi hissedersin ama gececegini kafana koyarsan daha cabuk iyileşirsin. Geceleri agrin daha çok oluyor o zaman kalkip biraz oda içinde tur atman iyi olacaktir.
    İlac tedavisi illaki aliyorsundur ama başin ağridigi zaman ekstra ilac alamayacagin icin okaliptus yağini sürmen seni 2 dk da rahatlamana sebep olacak.
    Beslenmene dikkat etmen gerekiyor. Stresten sonra en onemli sey bu. Ne demisler can bogazdan gelir. Tatsızlık yasayacaksin ama mecburen yemen gerekiyor. Her besin ögesinden tüket. İstehim yok filan deme yiyeceksin başka caren yok. Bol c vitamini bol bol meyve tuket. Gunluk olsrak 1 yk sulandirilmis sire iç, sumak al kısa zamanda iyilesirsin.

1
    0 Yorumla
  • AdanaLiii_ks
    AdanaLiii_ks Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Annem ve abimin başından geçti henüz bana bulaşmadı ama an meselesi hissediyorum😔 Neler yaptık söylim;

Günlük 4,5 litre su, C vitamini + Karamürver vitamini günde 2 ama ikisi aynı gün olmaz günlere bölmen gerek bize de eczacı söylemişti (ikisi de tablet şeklinde), portakal, mandilana, muz, Boza, Kefir, Et-balık türü aralıklı, Sabahları haşlanmış yumurta aklıma gelenler bunlar. Düzenli beslenme de şart.

Çok zor bir dönem her anlamda.. Çook geçmiş olsun inşAllah en kısa zamanda atlatırsın🤲

Her Şeyin Başı Sağlık.

1
    1 Yorumla
    • AdanaLiii_ks
      AdanaLiii_ks
      +1 yıl

Bir de keçiboynuzlu pekmez onu unutmuşum bağışıklığı güçlendiriyor

• beton_kafa13
    beton_kafa13 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

İki kez atlattım. Durmadan ye iç. Portakal mandalina havuç sakın bırakma bunları. Bağışıklık güçlendirici takviyeler al ben hep propolis kullandım. Asla ilaç içme. Ağrı kesici de az al bağışıklılığını düşürür. Tat koku gitmiştir tabi yazık. Olsun yine de durmadan ye iç. Hatta fırsattan istifade tadı kokusu yüzünden yitemediğin faydalı sebze mebze ne varsa ye hepsinden. Uyku düzenine çok dikkat etmen lazım. Kendini çok yormadan egzersiz yapmak da çok iyi gelecektir.
    Çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda hasarsız atlatırsın

1
    0 Yorumla
  • xKimMiyimx
    xKimMiyimx Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Ayy bu cocuk da gittii.. Okçular tepeden ayrilmayinn.

Gecmis olsun. Bol C vitamini..

4
    0 Yorumla
  • 98Nr_
    98Nr_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bende atlattım. Evdekilerden uzak dur ortak alanlara maskesiz girme. Bulunduğun ortamı sürekli havalandır. Bu illet vücutta ki suyu tüketiyor o yüzden bol bol sıvı tüketmen lazım günde en az 3 litre su iç mandalina portakal ne bulursan sık iç. Birde eğer ağrın sızın fazla yoksa verdiği ilaçları kullanmanı tavsiye etmem sıtma ilacı çok ağır bir ilaç ben kullanmadım mesela. Geçmiş olsunnn.

2
    0 Yorumla
  • YoğurtluÇikolata
    YoğurtluÇikolata Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Ağğğhh çok geçmişler olsuuunn. Boğazın hiç durmasın, ilk üç gün ağrın olabilir ama geçiyo c vitamini ve d vitamini yükleenn onun harici hap kullanır mısın bilmiyorum ama kullanmazsan doğal beslen annişin sana işkembe çorbası yapsıın limonlu ye. Yoğurttur , kekik çayıdır, uduhindi yağıdır bunlarda iyi geliyo işte. Mermi gibisin sen, moralini yüksek tut ki geldiği gibi gitsiinn korona neymiş yiiaa. 🤪🔫

2
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Reisim çok geçmiş olsun öncelikle
    Kardeşim babam annem korona şu an bol bol C vitamini bol su pekmez bal tüket ve keçiboynuzu poleni karıştır ılık su ile iç aile apartmanında sadece ben negatif geri kalan herkes pozitif reis su ve C vitamini eksik etme sakın tekrar çok geçmiş olsun 💐

1
    0 Yorumla
  • яüүαмsı
    яüүαмsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun. Bol bol turşu ye turşu suyu iç. Çinko c vitamini olanlar gıdaları tüket birde bir tarif aticam onu mutlaka annen yapsın iç etrafımdakiler bu şekilde kısa sürede atlattilar.

https://youtu.be/Dp48sqiCh14
    1
    0 Yorumla
  • aloebella
    aloebella Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yapacak bir şey yok, başım döndü benim ilk gün kalkamadım. Sonralarında ise ilk günler hoş gitti ama burnum şey oldu sonra da tat oku gitti sonra onlar da geçti. Bol bol dinlenmeye uyumaya çalış, kekik yağı iyi gelir suya damlatıp içersen ama acıdır ve tadı bk gibidir. Bol su iç, sıcak şeyler iç, stresten uzak dur. Zaten atlatırsın da atlatma sürecini iğrenç hallere sokmadan, tatlı tatlı güzel güzel atlat.

1
    0 Yorumla
  • selim64
    selim64 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

Oncelikle liste yap kardesim alinacaklar falan , sonra iste bol mandalina, d vitamini yesil cay kekik, bol su ic, bugun 10. Günüm ve yarin karantinam bitiyor Allahin izniyle.. o verilen haplri 8 cok deyip atmamazlik yapma attigin gun bile farkediosun cok etkiliyor cok faydasi var.. ben agri kesici bile kullanmadim favir kullandim sadece, gecmis olsun

1
    0 Yorumla
  • Tomirisss
    Tomirisss Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Her gün sade maden suyu tüketin. Su ve turşu suyunu eksik etmeyin. Akşam yemeklerinde soğan piyazı ve sarmısaklı yoğurt gibi mezeler yapın. Bol bol meyve ve kuruyemiş tüketin, özellikle kuru üzüm. Sabahları ya da aperatif olarak çörek otlu yoğurt tüketin. Ek olarak şalgam içebilirsiniz. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, en kısa zaman da geçer inşaAllah. 🤲🍀

1
    0 Yorumla
  • Sagofa
    Sagofa Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl

gcmisler olsunn.. sirt bolgesinde siddetli agri ve baslayinca biturlu durmayan oksuruk olursa direk cigerlere baktirin.. doktor tavsiyesiyle tedavi olun mutlaka.. kendi kafaniza gore ilac kullanmamaya ozen gosterin.. bol sivi tuketin

2
    0 Yorumla
  • Ichigo-Ichie
    Ichigo-Ichie Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmiş olsun, bende yaklaşık 1.5 ay önce atlattım. Çok zor geçti, bol bol C vitamini, keçiboynuzu özü, zencefil çayları, su tüket. Benim çok mide bulantım oluyordu, zorla birkaç lokma bir şey yiyordum ancak. İştahın olmasa bile mutlaka yemek ye.

1
    0 Yorumla
  • SunPower
    SunPower Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Turistle ne alakası var? Devlet İngiltere'den gelenlerin engellendiğini ve gelişlerin kapandığını bildirdi. Sizler dikkatsiz davranıyorsunuz ya da hasbelkader korona oluyorsunuz diye turist düşmanlığına gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • Cherry-Blossom
    Cherry-Blossom Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Geçmiş olsun. 😕
    Benim bir akrabam geçirdi ama oğlu hafif geçirdi kendisi biraz ağır geçirdi.
    Vitamin almaya çok dikkat et, seninde onlar ayakta tutacak.
    Ayrıca üzülme, geçici bir şey Allah'ın izniyle.
    Bize de yaz, yanındayız. 😌🌸

1
    0 Yorumla
  • Spadess
    Spadess Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Geçmiş olsun.
    Ben verilen ilaçları aksatmadan kullandım, bol bol meyve yedim, tavsiye üzerine limonlu su içtim..
    Bir de bulunduğun odayı sık sık havalandırmak önemli. İnşallah kolayca atlatırsın.

1
    0 Yorumla
  • liliaaaa
    liliaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    +1 yıl

Geçmiş olsunnnnn .s bol bol vitamin tüket birde ilaç kullanımında dikkat et ben kullanmadım yan etkisi baya oluyor diye.

3
    0 Yorumla
  • diskriminant_e
    diskriminant_e Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun. Fırsat buldukça dinlen, ve ilaçlarını ihmal etme. Ben yoruldukça uyumuştum, o iyi geliyor.

Bide terle ,2-3 battaniye at üst üste, çabuk atlatıyosun

1
    0 Yorumla
  • HayatınNuru
    HayatınNuru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Kendini sıcak tut
    Sıcak gıdalar çorba tarzı beslen
    Bol C vitamini al
    Bol bitki çayları tüket
    Kendini izole et çevreden ailenden ilk önce tabi
    Düzenli beslen
    İlaçlarını düzenli al
    Psikolojik olarak iyiyim iyi olacağım de
    Geçmiş olsun 🙂

1
    0 Yorumla
  • Ayza6466
    Ayza6466 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun. Annem ve ben geçirmiştik odanda mutlaka limonlu su bulundur bol bol soğan sarımsak yeşillik ve meyve tüket odanı havalandır oksijen al moralini de bozma hemen iyileşirsin inşallah 😊

1
    0 Yorumla
  • cebren_
    cebren_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun. Direncin düşecek bu sebeple güçlenmen lazım vitamin takviyesinde bulun vücuduna. Supradyn kullanmanı tavsiye ederim. Haricinde bol su iç atlatırsın inşallah.

1
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı.

Geçmiş olsun. Bol limonlu su iç kekik çayı c vitamini al soğan sarımsak ye ev yapimi yoğurt uykuna dikkat et oturur şekilde dur nefesini zorlamaz uyurken yüz üstü yat mutlaka

1
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Patron olmuştu sürekli sarımsak ve baharat macunları yiyecek atlattı sözde.. ben bu hastalığa pek inanmıyorum açıkçası ya geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsin inşallah :(

1
    0 Yorumla
  • schwestavonfreud
    schwestavonfreud Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 86%
    +1 yıl

Hap vercekler muhtemelen onları kullanıp dışarı çıkmamaktan bi de eğlenceli şeyler izlemekten başka çare yok gibi😅

1
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Ben 5 ay önce atlattım geçmiş olsun demicem çünkü hiç gecmiyo
    Eski sağlığını ozluyorsun
    Allah şifa versin inşallah 🤲🤲

1
    6 Yorumla
    • 61KERİM61
      61KERİM61
      +1 yıl

Ahh canım kardesim geçmiyor3 ay oldu sırtım boynum gögüsüm ağırıyor ara da öksürüyorum bu ne illet bisey ya

Yorumla
    • Haylazzponçik
      Haylazzponçik
      +1 yıl

@61KERİM61 benimde kalbim tetikte bekliyo hep
      Helallik alip geliyorum eve artık

Yorumla
    • 61KERİM61
      61KERİM61
      +1 yıl

Nasıl bende de var iki merdivençıkıyorum güm güm güm bir den böyle çarpıntı yapıyor sende nasıl oluyor

Yorumla
    • Haylazzponçik
      Haylazzponçik
      +1 yıl

@61KERİM61 'ya dün pazardan gelirken poşetleri yare bıraktım 'da kalbim öyle hızlandı ki çöktüm yere bekledim 5.10 dakka
      Kalbimi hiç sağlam hissetmiyorum koronayken 'de kalbim çok sıkışıyodu
      2 hafta önce 1 hafta boyunca 3 .5 saatle tavana baktım uyuyamadım kalp sıkışmasından acile 'de gitmedim
      Geçti
      Hayırlısı tek bir nefeslik ömrümuz var

Yorumla
    • 61KERİM61
      61KERİM61
      +1 yıl

Allah hepimize şifa versin. Benim de taşikardi gibi hep 120-140 nabız bir an da oluyor aksatma göster doktora sigara kullanmıyorsan zaten şansın cok daha yüksek

Yorumla
    • Haylazzponçik
      Haylazzponçik
      +1 yıl

@61KERİM61 yoķ 'ya ah ettim kalp krizii tutana kadar gitmicem işte
      Sigara hiç kullanmadım

Yorumla
  • Elyise_
    Elyise_ Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Geçmiş olsun bence en güzel tedavi bol bol uymak su içmek ve C vitamini insallah tez vakitte atlatırsın 🤲🏻

1
    0 Yorumla
  • CodyCross
    CodyCross Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Vücudun bağışıklığını güçlendirecek her türlü besini tüketin lakin alerjiniz olup olmamasına dikkat edin; geçmiş olsun..

1
    0 Yorumla
  • UykucuCadınız
    UykucuCadınız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun. Bol su, bol c vitamini, ilaçlarını düzenli kullanmak dışında bir şey bilmiyorum. Yat dinlen.

1
    0 Yorumla
  • harikayımben
    harikayımben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle şu içerken limon yani limonlu su sarımsak yut zaten tat duygunda yok cildi çok etkiliyor sodayla yıka arada yüzünü geçmişler olsun

1
    0 Yorumla
  • _LydiaMartin_
    _LydiaMartin_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun. Bol bol C ve E vitamini al ve moralini hiç bozma. Sağ salim atlatırsın. Moral çok önemli. 🌸

1
    0 Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Amanıın.. çok geçmiş olsun
    Bol bol su iç, bağışıklığı güçlendirmek için meyve tüket. Umarım çabuk atlatırsın.

1
    0 Yorumla
  • Morpijama
    Morpijama Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Gecmis olsun Allah acil sifalar versin. Sarimsak, sogan, nane limonu eksik etme. Udi hindi yi biliyorsundur oda cok etkili

1
    0 Yorumla
  • DreamWhileAwake
    DreamWhileAwake Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. Bol su iç, vitamin al. Beslenmene dikkat et. Uzan, dinlen. İyileşirsin.

1
    0 Yorumla
  • Teddmozby
    Teddmozby Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Kanka beslenmeni aksatma bol enerji vitamin al, moralini yüksek tut stres bir tedavi süreci için çok önemli. İlaçlarını kullan. Geçmişler olsun:((

1
    0 Yorumla
  • SenacCc
    SenacCc Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 419 cevap paylaştı.

Aaaa gelmiş geçmiş olsun @yogurtlucikolata ikizim olduydu o tavsiyeler seni

2
    4 Yorumla
    • YoğurtluÇikolata
      YoğurtluÇikolata
      +1 yıl

Yaptım ikizim 🌸

Yorumla
    • SenacCc
      SenacCc
      +1 yıl

@YoğurtluÇikolata Ağzına sağlık ikizim yine çok haklısın 🥳 bi ara bende şüphe duyduğumda bunlarla ve sirkeyle gargara, limonlu pekmezli su içtim baya ayağa kaldırdı ben gibi birini bile. Ali'yede yarar yav

Yorumla
    • YoğurtluÇikolata
      YoğurtluÇikolata
      +1 yıl

Seni yiyeriiiimm gı ben 🤤

Yorumla
    • SenacCc
      SenacCc
      +1 yıl

@YoğurtluÇikolata Bende seni yiyerim cigerimm🤩👯

Yorumla
  • мєтιѕ_-_
    мєтιѕ_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl

Tekrardan geçmiş olsun. 😕 Benim bildiğim ne varsa söyledim zaten sana. Ay inşallah tez zamanda atlatırsın.

1
    0 Yorumla
  • Dropgun
    Dropgun Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Reisimiz söylemiş bize laf düşmez ♥ Reisim ♥ Tayyibim ♥

https://www.youtube.com/embed/sExOqnO4VS8
    1
    0 Yorumla
  • Aynaşka
    Aynaşka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirsiz en iyisini doktorlar bilir

1
    0 Yorumla
  • __karamelleis__
    __karamelleis__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmiş olsun, yakınlarımdan kimse atlatmadı ne yapılır bir fikrim yok.

1
    0 Yorumla
  • AçarakŞah
    AçarakŞah Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 524 cevap paylaştı.

Kanka yayabildiğin kadar yay bak ailecek iddiaya girdik 10 milyon ölü olursa kazanıyorum yardım et.

1
    0 Yorumla
  • Noord
    Noord Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

Allah rızası için ümmet için evden çıkma 🙏 ben yemek yollarım..

1
    0 Yorumla
  • TutkununKırmızıTonu
    TutkununKırmızıTonu Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Limonlu su iç, sirkeyle gargara yap, portakal ve mandalinayı çok tüket.

1
    0 Yorumla
  • _GAYGünlükleri_
    _GAYGünlükleri_ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Geçer dert etme bol bol su tüket faydasını görürsün

1
    0 Yorumla
  • İhtimalsiz_Olasılık
    İhtimalsiz_Olasılık Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bol bol turşu ye, özellikle sarımsak turşusu varsa, ev yapımı olmalı ama. Sirke iyi bir dezenfektan

1
    0 Yorumla
  • Merhametli00
    Merhametli00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bitkisel çaylar iç nefes açıcı bolca bal ye geçmiş olsun

1
    0 Yorumla
  • Meddiii
    Meddiii Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

C vitamini ve zencefil dopingle ama zaten kendi suresi var gecene kadar süründürür.

1
    0 Yorumla
  • PolyannaElisa
    PolyannaElisa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

Çok geçmiş olsun... Yemene dikkat et, bitki çayları ve meyve tüketimini arttır.

1
    0 Yorumla
  • Gelduamol
    Gelduamol Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Panik yapma, sağlıklı beslen, bol bol vitamin al meyvelerden ve su iç. Ve tabiii temizlik. . m

1
    0 Yorumla
  • EkonometristKız
    EkonometristKız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 909 cevap paylaştı.

Gecmis olsun bol bol limon yenmeliymiş öyle diyoooolaaar

1
    0 Yorumla
  • DelibaLL_
    DelibaLL_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Evinde kal evinde evde çok fazla yemee
    Geçmiş olsun.

1
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 601 cevap paylaştı.

İlaçlarını düzenli kullan ayrıca kekik çayı desteği al. Nerden bulaştı sence

1
    0 Yorumla
  • nurunqq
    nurunqq Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

İlk 3_4 gün zor geçebilir. Bol dinlenip Yemen'e icmene özen göster. Sarımsaklı yoğurt , zencefil ve kekik çayı içip en aza indirebilirsin halsizlik ve diğer şikayetlerini. Moral önemli tabi. Geçmiş olsun bizde atlattık

1
    0 Yorumla
  • Elaraheng
    Elaraheng Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

bol bol sıvı tuket. limon ye kanin sulansin ve lahana turşusu en etkili çözüm

1
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı.

Çok geçmiş olsun kardeşim, bol su iç. İlaçlarını tam saatinde almaya çalış, dinlen. Uyku duzenine de dikkat et

0
    0 Yorumla
  • begonliwoman
    begonliwoman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kemik suyu tavuk suyu corbalarini tuketin sogan sarimsak tuketin bide kekik suyu icin yesil sebze tuketimini artirin. C vitaminli meyveler tuketin. Turşu yemeyi artirin

1
    0 Yorumla
  • Alduino
    Alduino Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 825 cevap paylaştı.

Reis korkma moralini iyi tut ucunda ölüm var sonuçta
    Topraktan geldik toprağa gideceğiz

1
    0 Yorumla
  • EceYildırm
    EceYildırm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Korona atlattım abartmaya gerek yok uykunubiyi al ilaç verirlerse düzenli kullan geçiyor

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Nur topu gibi korona oldum, tavsiye varsa alırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Asiri pinpiriklk biriyim tavsiyeniz nedir? 11 cevap verildi
İban attım başıma bir şey gelir mi? 11 cevap verildi
Drtayda bahsettigim kisilikten cikmak istiyorum deniyorum vurdumduymaz olmaya calisiyorum sizin... 3 cevap verildi
Kel olacağım tavsiye verir misiniz? 8 cevap verildi
Kendimi cirkin görüyorum. Ozenmiyorum bana ne tavsiye verirseniz? 11 cevap verildi
Etimi morartmak için napmalıyım? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨